Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 23
crinuta spune:
Ixxi mama, nu iti mai spun cate kg am eu de dat jos si uite ca nu ma sinchisesc deloc. Plec la mare si cu asta basta.
Ce fac eu? Dulciuri mai putine, paine deloc si incep exercitiile la sala sau imi iau aparate acasa ( daca gasim la second hand).
Daca slabesc bine, daca nu iara bine.
Si eu am burta si iti spun ca fara sport nu scapam de ea, oricat ne-am abtine de la mancare. Muschii sunt slabiti si trebuie lucrati, asta e tot.
Eu am tot amanat din cauza cezarienei dar acum nu mai am scuze, asa ca am si trecut la treaba.
Va ziceam de prietena mea de aici. Ea are aparate acasa si cand merg la ea fac cel putin o ora exercitii si e super, ma simt super.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
http://community.webshots.com/user/crinuta28
Am pus o parte din poze, dar mai pun si altele cu parul mai lung de acum cateva zile.
Bubu, incercam sa venim in iulie dar nu stim inca data. Te anunt eu pe yahoo, ok>?
Crinuta si
Rayan
oana cretu spune:
La multi ani fericiti si plini de sanatate Ana Maria si sotul!
Iar sunt pe fuga, nu mai am timp deloc sa stau pe net, imi imaginez cand o sa vina mama, ca atunci nu o sa mai intru deloc.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
MihaT spune:
Kris, Alexia laptele il mananca dimineata si seara,dar la celelalte mese i-a cateva lingurute si nu mai vrea,sper sa-i treaca cat mai repede.
iti raspund si eu referiror la lapte: daca il fierbi bine ,eu cred ca nu are nimic,este foarte hranitor.
Eu ii dau si acum Alexiei Milumil 3,imi este teama sa trec la celalalt,sa nu imi refuze de tot laptele.
Crinuta ,este un scump Rayan asa tuns ,pare mai barbatel !!!Pupici de la Alexuta

cory35 spune:
Am citit pe fuga ca ati strigat catalogu si m-am gindit sa va raspund repede..
Nu prea mai am timp sa intru caci dimineata merg la scoala, iar apoi Amanda ar vrea ori sa ne jucam ori sa doarma..
Am admirat niste copilasi si parintii lor..la munte, sau in oras..
Frumoasa casa ai Catiflo!si un baietel scump..
Amanda e racita cam de o saptamina, a avut apoi niste reactii ciudate de la muscaturile de tintarii, deci luna asta numai "bucurii"
am avut..
Va pup si le doresc multa sanatate copilasilor bolnaviori..
La multi ani Ana Maria!!
Crinutza l-am vazut pe Rayan, tuns..Ce dragutz si ce matur pare..Zici ca are 3 anisori..
Si eu am tuns-o pe Amanda e ca un baietel.., dar mie imi place cum ii sta.[urlhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/cory352001/detail?.dir=c6f4re2&.dnm=e227re2.jpg&.src=ph][/url]
lavinia345 spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Lavinia, cum se mai simte tatal tau?Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Patricia tata este la fel cum l-am lasat,nu face progrese prea multe,tot paralizat este,nu vrea sa coopereze,a intrat intr-o depresie din care nu stiu cum o sa-l scoatem,se plange de tot felul de dureri numai sa nu stea in fund,pana acum il durea spatele,acum il doare fundul,plange din tot felul de nimicuri,isi inchipuie tot felul de grozavii si are fixuri.Mama saraca trage cu el,nu-mi vine sa cred ca tata a ajuns sa traiasca zilele astea.De asta a dat si depresia in mine,ieri la aerobic a bagat tanti profesoara o melodie de belly dance,facem exercitii pt talie,dansa tipa super tare,artistic as spune si nu stiu de ce m-a bufnit plansul,noroc ca suntem multe acolo si nu are nimeni timp sa se uite la mine.
Merci de intrebare!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
lavinia345 spune:
Crinuta am apucat sa citesc cate ceva dintr-o carte,araba fara profesor si sincer mi se impleticeste limba in gura,ori ma bufneste rasul ori ma enervez....nu stiu ce cuvinte stii tu dar sunt unele de nu le pot pronunta...
Am pus si eu niste poze noi cu Natalia:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551217015&security=INMMOO
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
oana cretu spune:
Am vazut casa si mandretea Florinei, superba casa, sa o stapaniti sanatosi si Gabita e un scump.
Rayan e frumos rau, ca si "Amanda baietel"(scumpa rau) tunsi, sa le fie de bine! Si eu am sa il tund saptamana viitoare ca transpira des.
Am vazut-o si pe Natalia, care este o printesa si ea.:)
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
crinuta spune:
Ana Maria, La multi ani pentru voi!
Lavinia, stiu la ce sunete te referi. Eu i-am spus lui tati ca refuz sa pronunt cel "h" ca nu e feminim deloc, hehe
Sa vezi cum se amuza cand spun " sarira" ca primul "r" nu e de fapt "r" dar ce-mi pasa,. Eu pronunt cum vreau, si daca nu imi place cum suna, mai ajustez dupa bunul plac.
Ma bucur ca v-au placu pozele cu iubirea mea.
Crinuta si
Rayan

Patricia si
Rebecca (05.02.05)