Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

La multi ani, Ana Maria pt. tine si sotul tau. Petrecere frumoasa!

Si eu o sa lipsesc cateva zile din peisaj, dar o sa revin cu poze ale piticilor imbracti mumos (pt. nunta).

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana, si voua va urez concediu placut!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ixxi, cum sa renunti la concediu din cauza burtii??? te invat un truc folosit de mine cand vreau sa ascund ceva la mare: un costum de baie intreg cu spatele cat mai gol si decupat dar cu un numar mai mic....de obicei trucul asta ascunde cu succes singurul inconvenient este ca nu te bronzezi pe burta, insa si pentru asta poti face ceva si anume, cand stai la plaja, intinsa pe spate, burta se intinde, nu atarna, iti dai bretelele jos, pui un prosopel peste sani (daca nu vrei sa faci plaja topless ) si rulezi costumul in jos cat sa te bronzezi si pe burtica.

Si la mine tot burtica a ramas problema asa ca m-am hotarat sa merg de luna viitoare la Tae Bo fiindca sunt convinsa ca fara sport nu scap de ea.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Fetele care plecati in concediu, va doresc concediu placut! Va invidiez!

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ana Maria sa fiti fericiti multi, multi ani impreuna.
Aaa, pai daca e vorba de kg in plus, eu cred ca bat recordul, cu 12 kg in plus (poate in ultimile sapt sa fii dat jos vre-o 2). Si-s stresata mai mult ca-mi zice absolut toata lumea ca m-am ingrasa (de parca eu sunt chioara). Toata lumea mai putin sotul meu .
Concediu placu, acolo unde este cazul.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Dragele mele nu vreau sa renunt la concediu....doar la partea de mare, in cazul in care nu reusesc sa mai scad din ea...

amaya merci se idee, e f buna

liviana delegatie scurta si concediu placut (noi am fost 600km in 7-8 ore, crisu a fost cuminte....a si dormit, dar am avut o sacose mare de jucarii si carti si am tinut/o ocupata)

eu ma duc la 4 sa ma curentez....sper sa fie bine (stiu ca v/am inebunit cu asta, dar eu sunt mandra de mine ca am reusit sa ma conving, iar sotul a fost super cooperant, stiti doar ca sunt intr/o mica depresie si trag de mine sa ma adun.........)

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bdana, cel mai tare ma enerveaza persoanele astea care cred ca nu stam si noi bine cu vederea ...asta din multa rautate. Ignora-le.

Ixxi, fa bine si aduna-te si nu renunta la ideea cu marea ca nu merita. Sa ne spui cum a decurs operatiunea .

Ana-Maria, LMA!!

Liviana, calatori si vacanta placuta!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ixxi u are not alone nici cu depresia,si eu ma lupt cu ea,in general o ignor dar mai reuseste sa ma doboare.Activitatea preferata ramane cititul,am terminat 2 carti si jumate de cand am venit incoace(2sapt)si ma bate gandul serios sa ma apuc sa invat araba,daca tot am energie de consumat.Macar asa poate o invat si pe Natalia cateva cuvinte,jupanul nu vrea si pace sa-i vb in araba. Anyway sper sa ma redresez repede,nimic nu-mi convine si nu vad nici o luminita la capatul tunelului...

Week-end placut tuturor si vacanta superba norocoaselor.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lavinia, cum se mai simte tatal tau?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

L-am tuns pe Rayan la frizer de copii dintr-un mall si e tare dulce.
Sotul inca nu se obisnuieste cu el tuns scurt, dar eu nu am nici o problema.
Incerc sa pun poze.

Liviana, concediu placut. Poate ajungem si noi anul viitor in Grecia.

Lavinia, n-ar strica sa te apuci de araba. Eu de cand am venit aici am progresat enorm. Nici nu imi vine sa cred cate cuvinte am invatat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput