Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ixxi 2 kg si ajungi la greutatea dorita,bravo tie,pai in loc sa ai incredere in tine ca ai dat 12 kg tu mai mult te stresezi.Eu mai am inca 9 kg pana sa ajung de unde am plecat inainte de sarcina.Eu zic ca ccc cu burta o rezolvi mai repede si sanatos cu gimnastica,aerobic sau fittness,probabil muschii abdominali sunt lasati.Nu e costisitoare electrostimularea asta?

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, Ixxi, Bubu05, AnaMaria, Patri, va multumesc pt raspunsuri cu privire la laptic.

Sa stiti ca nu mi se pare ca se apeste laptele cand il dezghet. Matusa mea mi-ar fi spus ca nu e sanatos sa-l inghetam. Stiti, unele sugestii de ale dansei, desi babiste, imi sunt utile si le urmez cateodata. Desi pe mama s o ignor de cele mai multe ori.

Prin fierbere, presupun ca se mai distrug...microbii, sau eu stiu ce nu ne este sanatos...Asa vad eu lucrurile, desi nu stiu cum sa o dovedesc.

Lavinia345, iti multumesc si tie pt raspuns. Il tin in congelator ca sa reziste mai mult, ca se strica usor.

DanielaI,

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ixxi scuze am recitit mes tau si am inteles acum,ca esti cu 2 kg sub greutatea de dinainte de sarcina.Deci si mai bine...si eu am burta,asta e partea cea mai nasoala de dat jos,dar din cauza ei sa nu te mai duci in concediu...cine te-a stresat asa?Capul sus ca doar nu ai par pe fatza,e doar niste grasime depusa...

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Ixxi, e dureros pt cine e mai sensibil. Si intr-adevar daca ai capilarele sensible nu e recomndat, faci vanatai. Eu insa sunt ok si mi se pare ca am rezultate (dupa 10 sed). Dar mai mult pe picioare. la burta nu suport (si mi-e si frica) asa ca la burta fac partial, dupa care imi face masaj manual cu crema anticelulitica. Se vede diferenta, dar nu s-a dus complet.
In legatura cu electrostimularea, eu am facut de 2 ori. Mai demult am facut o sed in care cred ca curentul a fost setat la o intensitate mica si n-am simtit nimic. Nici vreun efect nu cred ca ar avea. Altadata am simtit tare, se zguduia patul cu mine. Eu cred ca numai asa poti sa ai rezultate cu electrostimularea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

quote:
Originally posted by lavinia345

Ixxi scuze am recitit mes tau si am inteles acum,ca esti cu 2 kg sub greutatea de dinainte de sarcina.Deci si mai bine...si eu am burta,asta e partea cea mai nasoala de dat jos,dar din cauza ei sa nu te mai duci in concediu...cine te-a stresat asa?Capul sus ca doar nu ai par pe fatza,e doar niste grasime depusa...

pozeNatalia

Ce tare esti...

Si eu sunt in clubul cu kilograme in plus, reusit sa dau ceva jos dar tot mai am zece in plus si am inceput sa ma cam stresez dar la conecdiu nu renunt...

Liviana plecati cu masina in Grecia? Oriocum drum bun si distractie placuta!!! Abia astept sa ne povestesti... vrem, si noi sa plecam in septembrie in Halkidiki ca e mai aproape.

Pana una alta azi plecam la munte sa ne sarbatorim zilele de nastere (amandoi suntem la doua zile diferenta) si speram sa nu ploua foarte tare. ne mai citim luni...

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci pt urari, fetele!
Ia nu va mai stresati atata cu burtile, ce, credeti ca eu nu am? Am ramas in plus cu vreo 2 kg fata de cum eram inainte de sarcina, plus taietura de la operatie! Asa ca... fata de mine sunteti super bine!

AnaMaria, pai si noi tot in zona Halkidiki mergem, in localitatea Vourvourou. Chiar si asa, sunt 800km pana acolo (mergem cu masina personala)! Sigur ca va povestesc cum a fost!
Apropo, am tot cautat pe la farmacii un produs care sa-i reduca din agitatia lui Matei, dar n-am reusit sa gasesc. Cica ar fi unul de la firma Medica, special pt copii intre 1-3 ani....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug

Merci pt urari, fetele!
Ia nu va mai stresati atata cu burtile, ce, credeti ca eu nu am? Am ramas in plus cu vreo 2 kg fata de cum eram inainte de sarcina, plus taietura de la operatie! Asa ca... fata de mine sunteti super bine!

AnaMaria, pai si noi tot in zona Halkidiki mergem, in localitatea Vourvourou. Chiar si asa, sunt 800km pana acolo (mergem cu masina personala)! Sigur ca va povestesc cum a fost!
Apropo, am tot cautat pe la farmacii un produs care sa-i reduca din agitatia lui Matei, dar n-am reusit sa gasesc. Cica ar fi unul de la firma Medica, special pt copii intre 1-3 ani....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Nu-i da frate nimic, lasa-l asa agitat. Te referi la agitatia dupa decalotare sau in general?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ana Maria, distractie placuta la munte si La multi ani!

Liviana, drum bun, distractie placuta si sa aveti parte de vreme frumoasa la mare! Abia astept sa ne spui cum s-a comportat Matei la mare!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ana Maria, LMA, la amandoi, sa va iubiti mult, mult si sa va dea Domunul cat mai multa putere sa-l cresteti pe Victoras cat mai bine, cum va si doriti de altfel! la toti
Sa aveti parte de o vreme placuta la munte, sa va simtiti cat mai bine si sa veniti cu bateriile reincarcate!

Liviana, delegatie usoara, adica sa treaca cat mai repede si sa vii la baietii tai, care ai sa vezi ce bine se vor descurca. De Matei, ce sa-ti zic, o sa-si revina repejor, ca doar e barbat nu? Si va doresc, de asemenea o vacanta de vis in Grecia! Ah ce te invidiez! Eu am primit o invitatie in Olanda, dar nu avem pasapoarte. Pana la anul o rezolvam noi cumva.

Cred nu voi mai sta mult la birou, si nu stiu daca mai apuc sa intru si de aceea va doresc un week cat ,mai linistit, sanatate la puiuti si toate cele bune

Va multumesc inca o data pt raspunsurile voastre. Dr. fetei, imi recomanda cu caldura laptele de vaca, daca este dintr-o sursa sigura si curata. Si este de la o bunica de a sotului.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Bubu si Kris va multumim asemenea!!!

Mergi la inceput