Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

sanatate multa bolnaviorilor!

Ma bucur mult Liviana ca nu ai mai operat puiul! sanatate multa si fa ce ti-a zis dr-a si o sa fie bine. la noi pe la 4 luni i-a umblat pediatra acolo si m-am speriat si eu groaznic dar a fost bine pana la urma, acum cred ca e suficient de bine decalotat. il spal acolo la 2 seri. pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

of, iar vorbiti de prajituri......de dimineata am trecut pe langa bufetul nostru si cand am vrut sa deschid usa ceva mi/a amintit...DIETA....of....ma duc la ceaiul meu...de slabit..

eu cea

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci fetelor.
I-am dat 2 zile sirop, in rest nu, deoarece e un chin sa ii dai orice sirop.
Si-a revenit singur. A inceput sa imi ceara, cand eu mancam banana, si tot asa.
Trecusem la faza in care nu ii mai ofeream deloc. Il lasam sa ceara el sau sa dea semne de foame, ceea ce inainte nu ar fi facut, oricate ore ar fi trecut.

Kris, eu zic ca e ok cu hamul, dar nu pt mult timp.
Eu nu l-am folosit, si aici la inceput a cazut de cateva ori pe faleza, deoarece alerga si se impedica cu incaltarile.
Stiu ca stai mereu cu sufletul la gura. In cazul nostru Rayan nu vroia sa mearga tinut de manuta( pana recent)si vroia doar sa alerge.
E si asta o faza, si cazutul face parte din ea. Ideea e sa fii atenta sa nu fie sticla sau ceva pe jos, ca in cazul in care cade sa nu se raneasca.
E de prefera ca in asemenea locuri sa o tii in ham pana simti tu ca e sigura pe ea.

Liviana, merci mult pentru reteta. M-ai scutit de timp pierdut si cu netul asta as fi stat mult si bine pana o gaseam.
Fetelor, v-o recomand, e o retea foarte buna.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc fetele pt incurajari si sfaturi.
Va anunt ca eu o sa lipsesc din "peisaj" vreo 3 saptamani.
Maine plec pt 1 sapt in delegatie si apoi la mare, in Grecia. Sunt un pic stresata caci taman acum socrii mei pleaca la tara in Moldova pt o sapt. iar sotul ramane singurel, doar cu Matei, care e inca dificil dupa interventia la cocsel. Oricum ceva imbunatatiri se simt, azi-noapte nu a mai plans cand a facut pipi, insa a stat treaz de la ora 1 la 4. Vad ca nu suntem singurii in aceasta situatie, probabil e de la canini, desi inca nu se vede nimic in gingie...
Doresc multa sanatate puilor bolnaviori si un week-end minunat!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Io cred ca de fapt s-au vorbit puii nostrii sa protesteze si sa stea treji in intervalul asta fiindca prea coincide...La Andrei nu se vede nici un dinte nou dar cine stie!?!

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Liviana, bravo ca nu te-ai lasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Patricia thanks.Branza dulce...nu prea gasesc pe aici.Vad eu azi,o sa merg mai tarziu in Beirut.

Amaya si eu zic ca au fost ceva dinti,asa se manisfesta si Natalia cand o doare ceva e tare mofturoasa,doar ca nu stam treze la jucat noaptea ci doar maraie si trebuie s-o tin in brate ore in sir,se foieste,vrea lapte de n ori etc.

Kris eu i-am dat cateva zile lapte de vaca cand am ajuns aici,luase jupanul vreo 5 l de la sursa sigura cica.Ma rog,eu l-am fiert pe tot,am scos super grasimea de deasupra caci era foarte foarte multa,se formase ca o crusta gen capac si groasa de vreun centimetru,oricum arata scarbos,n-am mai vazut asa ceva,nu stiu cu ce hranesc astia vacile pe aici.Natalia l-a acceptat dar dupa ce am terminat laptele nu am mai luat,prefer cel de la cutie UHT.Daca il fierbi de 2 ori de ce mai trebuie sa-l tii la congelator?

Ixxi nu stiu de ce te stresezi atat de mult de burta si kg in plus.Eu zic ca suntem multe aici cu super kg in plus,nu esti singura plinuta...ca nu te placi asa ok,dar fii mai indulgenta cu tine,iubeste-te asa cum esti.Si eu ma lupt cu slabitul,ce-i drept n-am inceput o dieta anume,evit dulciurile,prajelile,grasimile etc.Numai noaptea cand ma asez in pat la citit as manca cioco si prajituri dar ori imi iau o farfurie de fructe cu mine,ori seminte de dovleac si/sau stafide.Si fumez!De cate ori sunt pe punctul sa dau iama in biscuitii Nataliei aprind o tigara,beau un pahar mare de apa sau suc(natural sau light) si gata.Imi mai umflu stomacul cu iaurt degresat si mai trece o zi....

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Kris, cu hamul nu stiu ce sa-ti raspund ca Maria nu l-a acceptat deloc. Oricum e pentru o perioada f scurta. In legatura cu laptele, o verisoara de-a mea a fost sfatuita sa-l "indoaie" cu apa deoarece e prea gras (am inteles ca poate avea intre 12%-30% grasime, fata de comert 3%). Parca in Capraru scrie ceva cum sa procedezi. Eu inca sunt pe lapte praf.

Liviana, oau ramane cu tata...Si apoi inteleg ca plecati 2 sapt la mare? Si eu vreau tot 2 si mama ma bate la cap ca e prea mult. Dar eu cred ca e ok.

Ixxi, cum adica sa nu mergi la mare? Capul sus, distractie la maxim, odihna, incarcarea bateriilor, nu poti sa renunti. Cum te simti dupa electrostimulare? Eu am optat pentru vacumm. E mai dureros, dar parca mai eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si Rayan se trezeste de 2 nopti si plange. Nimic nu ii intra in voie, cum il ating urla, nu stiu ce vrea, ma dispera.
Nu am avut nopti pierdute cand era mic, nu am stiut ce sunt alea colici, si acum face asa de 2 nopti.
Bine ca azi noapte a plans destul de putin, vreo 20 de minute si apoi a adormit, dar noi sunem zombi, iar daca face asa noapte de noapte, tati tre sa se mute in alta camera ca nu va rezista in ritmul asta si cu servici greu.
Sper sa nu se mai repete si sa doarma linistit.
Nu cred ca il durea ceva, nu-mi explic de ce se trezeste brusc si plange....

Kris, nu stiu ce sa zic cu laptele de tara. Eu inca ii dau formula ( la fel ca Patricia, cel putin pana la 2 ani), iar dupa aceea parca as avea mai multa incredere in cel cumparat, pasteurizat...
Bine, daca tu cunosti sursa si apoi il fierbi nu cred sa fie o problema.
Mai bine il intrebi pe medic. De ce sa risti?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Lavinia ma strasez ca burta arata rau de tot...inca putin si atarna ca o bucata de slanina.....eu sunt la dieta de....mult...de 6 luni si am dat jos 12kg. acum sunt cu 2 kg sub greutatea de cand am ramas insarcinata, dar arat mai rau....din cauza burtii. cred ca sunt cea mai in masura sa ma critic si sa ma trag de urechi

danielai si cum e vacumul? am auzit ca poate invineti si eu am o sensibilitate capilara......a dat rezultate bune la tine? eu am gasit un centu chiar langa serv ma duc mai tarziu sa vb ce si cum....

eu am inceput sa ma lupt cu carceii in pulpele si la degetele de la picioare, azinoapte m/a apucat si imi venea sa urlu si mi/au dat lacrimile, tati, saracul, nu nimerea piciorul cu buba.....

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput