Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, tentanta prajiturica ta, o sa incerc sa o fac si eu.

Amaya, imi pare rau ca ai avut o asemenea noapte! Posibil sa-i fie dor de tati. Si la noi a mai lipsit, dar nu s-a comportat asa, ce-i drept era mai mica, desi sunt f apropiati. Fetelor, voua vi s-a intamplat sa va refuze, in mod special fetele, si pe tati nu? Mie da, si am suferit un pic, ce-i drept.

AM SI EU O ? eu de 2 sapt si ceva ii dau Biancai de dimineata, ca numai atunci mananca, lapte de vaca de la tara, ( nu mai mult de 150ml) de la bunicii sotului. Il agreeaza f bine. E normal? Poate face alergie de la el mai tarziu? M-a cam speriat o prietena, si de aceea va intreb.
Tot ea zice ca Dr. Stanciu nu este de acord sa-i dam de acum lapte de vaca de la tara, ci numai din comert. VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI CU PARERI, SUGESTI pt ca in week asta plec din nou la tara si vreau sa stiu ca sa fac? Sa-l intrerup sau nu? LAPTELE IL FIERB DE 2 2 ORI SI IL PUN IN STICLUTE DE 1/2L, SI IL CONGELEZ, IAR LA 4 ZILE SCOT ALTA STICLA. E ADEVARAT CA-SI MAI PIERDE DIN PROPRIETATI PRIN CONGELARE? Sper ca e ultima ?

si mii de multumiri

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, multumesc de raspuns...nu cred ca il durea ceva fiindca daca cedam mofturilor si faceam ce vroia el aparent se linistea repede, din plans, insa cum ii interziceam ceva sau incercam sa-l pun la loc in pat sau sa il tin in brate incercand sa-l adorm o luam de la capat...nu pot sa spun ca pur si simplu s-a trezit fresh si avea chef de joaca fiindca se vedea clar ca era obosit, avea ochii rosii si i se impleticeau picioarele insa mofturos cat cuprinde. Vreo jumatate de ora imi dadea in continuu tot felul de lucruri ca sa-i zic multumesc, apoi, daca ma vedea punand capul pe perna venea imediat sa ma impinga si sa ma ridice de pe perna ca sa ne jucam. Acum cand stau sa ma gandesc a avut multe reactii tare dulci dar m-a epuizat la maxim, si pe mine si pe el dealtfel (ca atare el inca doarme).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Scuze, sunt obosita...nu vazusem raspunsurile dinaintea Patriciei.

Ana Maria, multumim mult.

Bubu, e posibil...dar eu tot cred ca era dor de tati, fiindca il tot striga si, in general, cand se trezea si plangea noaptea tati era cel care se ducea la el.

Kris, si mie mi s-a intamplat, m-a durut purin, insa am inteles....pe mine ma vede toata ziua, pe tati mai putin, iar tati ii face toate mofturile nu ca mine care sunt nevoita jumatate din zi sa-i zic "n-ai voie acolo" si sa-l mai si cert sau sa fac chestii care nu-i plac, precum curatatul nasului.
Referitor la intrebarea ta cu laptele nu stiu sa-ti raspund fiindca eu nu am avut curaj sa-i dau nici macar lapte la punga din comert, decat Dorna rosu sau albastru.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Lavinia345, Bubu05, Patri, AnaMaria, va multumesc pt raspunsuri.

Matusa mea nu prea il foloseste si zice ca se descurca. Probabil ii place sa se cocoseze rau ca nu are decat 60 anisori, ii vine strastramatusa.
Dar sa stiti ca sunt f f f multumita de dansa. Gasesc lucrurile in ordine, fata e curata, mancata, schimbata, chiar imi face economie la pampers ( mai degraba incearca sa o deprinda sa ceara si pipi la olitza). Dansa esta f ordona, ingrijita! Iar Bia e topita dupa ea! Chiar mai exagerata decat mine in unele situatii. Ce mai, sta numai de ea, eu mai am si altele de facut.
O sa ma incumet si eu sa nu-l mai folosesc, dar am o teama in suflet, mama,mama. Dar sa stiti ca la plecare din casa mi-l aduce ea sa il pun, poate si ei ii creeaza o siguranta? Nu credeti?

albume foto

Mergi la inceput

Amaya, Si la mine e cam aceeasi situatie cu tati, eu o mai cert, dar tati o rasfata la maxim si nu e bine...Daca esti obosita, de ce nu incerci sa te odihnesti si tu un pic? daca Andreiut inca doarme..

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, nu stiu ce sa zic, laptele din comert e mai sigur, ca e pasteurizat sau ultrapasteurizat, dar cel de tara e mai sanatos...daca tu il fierbi de doua ori cred ca e ok. la munte si Vlad a mancat orez cu lapte si gris cu lapte de vaca si nu a avut nimic, fiind fiert bine. Am auzit ca daca vaca e bolnava poti face enterocolita sau mai stiu eu ce de la laptele infestat. Eu, sincer, nu i-as da lui Vlad lapte de vaca, chiar daca ar fi sursa sigura(si as avea de unde sa-i dau, dar nu vreau).

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vlad a scos ciorapii lui din sertar si ii plimba prin casa cu caruciorul de papusi!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, cred ca asociaza hamul cu mersul afara, cu plimbarea (mai ales daca nu mai merge cu carucior).
eu nu mi-am cumparat deloc ham, si acum o las absolut singura, chiar dca mai cade, a invatat sa cada si sa nu mai vina direct in freza
Nu stiu ce sa zic de lapte, eu nu i-am dat niciodata de la tara, nici macar facut brinzica. brinzica ii fac din lapte pasteurizat si lapte inca ii dau formula, cel putin pina la 2 ani. DAr stiu ca prin congelare pierde multe, parca devine si mai apos.
Rebecca nu ma refuza pe mine, in schimb il refuza pe taica-su dupa ce ajung eu acasa (dar sta cu el peste zi!)
Ce noroc cu asa matusa! ce n-as da sa am si eu una

Rebecca a gasit aseara in parc fetiza cu un carucior de papusi, si a fost asa de incintata si atita l-a plimbat ca nu mai puteam sa i-l iau, asa ca abia astept azi sa procuram si noi unul

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris daca fierbi bine laptele de la tara ma indoiesc ca e vreo problema. Iar intoleranta facea deja... Hai sa ne gandim la cati copii de la tara beau lapte natural... Eu stiu ca nu e bine sa le dai pana intr-un an.

Amaya apropo de crizele noaptea... Si Victor de vreo doua saptamani face asa ceva. Noaptea trecuta a stat treaz 3 ore nu vroia pe jos, vroia in brate si imi arata unde sa il duc. L-am dus la noi in pat in dormitor a stat putin intins acolo apoi a vrut in sufragerie si imi arata sa deschid televizoru' apoi a vrut iar la plimbare prin casa... Iar daca nu faceam ce vroia da-i si plansete iar eu mai aveam putin si adormeam din picioare (a durat de la 1 la 4). Iar azi noapte a fost mai bine, s-a trezit de vreo 3 ori dar a dormit repede la loc. Banuiesc totusi ca e vroba de eruptia caninilor, cei doi de sus se vad clar iar cei de jos par ca stau sa iasa (e umflatat gingiutza).

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Neatza

mie nu mi s/a intamplat sa ma refuze, din contra plange dupa mine .....si acum dupa 2 sapt de serviciu inca o mai face....dar se intampla sa/i refuze pe ceilalti, inclusiv tati.....

noi astazi ne/a hotarat sa ramana crisu cu bunicii peste noapte si noi ca doi porumbei singurei....sper sa reusim sa ne odihnim si sa ne "regasim"......

eu azi mi/am facut programare la un centru de infrumusetare.....vreau sa fac electrostimulare poate scap si eu din burta asta ca ma termina.......am ajuns nici sa nu/mi doresc concediu la mare....

kris eu nu am folosit niciodata hamul, ce/i drept nici nu am lasat/o sa mearga singura decat tinuta de mana. Parerea mea laptele de vaca, este sarac in nutrienti, el este bogat doar in saruri, prin fierbere (si de 2 ori) devine si mai concentrat, iar prin congelare.....ramane apa chioara, nu/i aduce nici un aport. cel din comert este pasteurizat, deci nu necesita fierberea.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput