Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, ma bucur ca Rayan a inceput sa manance!

Amaya, sanatate multa lui Andreiut!

Catiflo, multa sanatate lui Gabitza si sotului, de asemenea!

Liviana, imi pare rau ca trece Matei prin asemenea stari neplacute! Sanatate si mult succes! Sosul de vita cu marar, se face ca un sos obisnuit, numai ca diferenta ar fi sa-i mai pui pe la 1/2 prepararii o legatura tocata de marar si alta la sfarsit. Daca nu te decurci, ma mai ?

MihaT, si eu cred ca Alexia nu mananca din cauza caninului. De cand se intampla asta? Laptic mananca , macar? Incearca sa-i dai doar ce-i place si poate vine iar apetitul.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Noi suntem bine, mancam foarte bine, dormim dupa programul pe care il agreeaza mami. Patri, noi ne-am revenit cu somnicul.
In ceea ce priveste mersul, suntem din ce in ce mai bine, un picut mai avem si ne alineam la randurile celor care merg deja de 4-5-6 luni. Face parcul Sebastian de jur imprejur, lejer, pt cele care il stiu.
Am si eu o ? cand mergem in parc ii pun hamul pt ai preintampina eventualele cazaturi. Este corect ceea ce fac? pt ca o veche cunostinta, mamica si ea a unei fetite apropiate de varsta Biancai ma tot cearta sa las fata sa mearga singura ca merge destul de bine. Eu nu o ajut cu hamul deloc, ci doar o prind cand e pe cale de a cadea. Cum ma sfatuiti sa fac?

si multumiri anticipate!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Kris si eu fac cam la fel,nu pot sa stau aplecata dupa ea tot timpul si cu inima la gura ca acum se impiedica,mai ales ca Natalia e repezita si vrea sa alerge mereu.Deci,ca sa nu fac atac de cord cat exploreaza Natalia o priponesc.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Sorry, aseara nu am mai apucat deloc sa intru.
Deci, prajitura asta poate fi facuta cu brinza dulce (combinata cu zahar, vanilie,ou, etc dupa gust, in care se pot adauga fructe pt cine vrea; sau ca prajitura cu mere (scortisoara, etc).

Compozitia:
2 oua intregi, 10 ling zahar, 17 ulei, 17 apa, 1 praf copt, faina - pina devine ca o smintina f groasa.

Se amesteca toate f bine, la sf se adauga faina+praf copt nestins+zeama lamaie.

Compozitia se face dupa gust: jumate kg brinza dulce, 2 oua, o cana zahar, vanilie, rom, etc...etc...

se unge tava, se toarna jumate de compozitie, se pune umplutura si se toarna cealalta jumate. se soace cam 30 muinute, se scoate, se pudereaza. este o praji simpla, usor de facut dar f gustoasa. Nu o am dupa carte ci data de cineva, asa ca alte detalii tehnice nu am

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana stai linistita. Noi o saptamana dupa interventie nu am umblat acolo, ii pusese reviken ca sa se vindece. Iar dupa ce a trecut o saptamana am inceput sa-l desfacem si sa-i punem noi crema (asta inca o spatamana) iar apoi a ramas sa-l desfacem in fiecare seara la baita. A trecut cam o luna jumate de atunci si e foarte bine, se desface usor. Supararea de dupa, tot asa cu plansetee si cu alint cu tinut in brate l-a tinut vreo ziiar apoi inca vreo 2 zile tropaia cand facea pipi, semn ca inca il supara.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata.

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune.
Azi noapte am avut o noapte tare grea si atipica pentru noi. Andrei s-a trezit pe la 12 plangand si a fost suparat, plangea si se dadea cu capul de umaul meu, apoi s-a linistit si s-a jucat pana pe la 3 si jumatate (insa tare mofturos in tot acest timp), cand am reusit sa-l adorm...eu, la cat eram de obosita, am adormit langa patutul lui, pe jos, insa m-am trezit pe la 5 si m-am dus in camera mea. Acum inca doarme...nu stiu ce se intampla si ce-a fost cu episodul de azi-noapte. E posibil sa-i fie dor de tati? Tati n-a mai lipsit niciodata pana acum insa ieri nu l-a vazut deloc, fiindca este plecat. Sincer, m-am speriat putin de cum se manifesta.
Cu sanatatea este mai bine, de la bronhodilatatoare au inceput sa curga secretiile si parca tusete mai putin...sa dea Dumnezeu sa-si revina repede.

Va pe toate. Sanatate micutilor bolnaviori. Imi cer scuze ca n-am apucat sa mai raspund din urma, dar o sa incerc sa tin pasul acum.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Amaya inca o data multa sanatate lui Andrei si sa se faca repede bine sa marga la joaca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Vlad a dormit f. bine de 3-4 seri, nu s-a trezit deloc si a dormit de la 10 seara la 8 dimineata. In schimb m-a disperat cu cataratul, peste tot se urca si coboara...Si mai nou, a inceput sa-i zica sotului "tata" si o face tot mai des. Cand stam in casa are o ocupatie noua: scoate din dulapul de bucatarie o craticioara, o pune in carutul de papusi si o plimba prin toata casa. Iar daca se loveste la manuta, vine cu un degetel intins la mine sa i-l pup, sa nu-l mai doara.

Amaya, cine stie...poate ii mai iese si lui vreun dintisor...si Vlad a inceput sa-l caute pe tati prin casa, chiar a plans o data ca nu l-a gasit. Sigur simte si lipsa tatalui!

Kris, eu am folosit f. putin hamul afara si pana la urma l-am lasat fara, cu toate ca se impiedica f. des, dar a prins mai mult curaj asa si mergea mult mai bine fara el. Incearca si fara ham, sa vezi cum merge.

MihaT, eu ti-am zis ca poate e de la canini! Da-i sa pape ce-i place si poate isi revine.

Lavinia, eu i-am facut azi un piure de cartofi, morcovi si conopida cu ficatel de pui si mai am si ciorbita de vitel. Pt. noi am facut aseara dovlecei si conopida pane cu mujdei...mmmm....

Crinuta, ma bucur sa aud ca Rayan papa mai bine, au si ei perioade de fitze. V-ati hotarat cand mergeti la mare?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, sanatate lui Andrei. Poate l-a durut totusi ceva...
Lavinia, si eu sint in pana mare de idei la gatit, si sincera sa fiu, nici timp de pierdut la bucatarie nu mai am, doar simbata.
In rest, cit mai simplu: gratar, salata, fasole verde, brinzeturi, oua, si brinza cu rosii sa traiasca!!
aseara totusi am pierdut ceva timp la bucatarie si am facut niste chiftelute de pui si un sufleu de conopida+broccoli.

Kris, si noi ne-am revenit cit de cit, aseara a adormit pe la 11 si a dormit foarte bine pina la 8.30. si nu s-a foit deloc. Sper sa o tina.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Kris eu nu am folosit deloc hamul pentru ca deja mergea foarte bine cand a inceput vremea buna si l-am putut lasa pe jos. Chira l-am dat cuiva care zice ca il foloseste.

Mergi la inceput