Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Despre petrecere: eu vin oriunde, doar sa nu fie pe 25 (ca-i ziua lui Luca) sau pe 2 (ca am o nunta)...sau dupa 15 (ca plec la concert si ma intorc pe 22 abia). Dar la McDonald's ar fi super, chiar ca asa si ei ar sta grupati si supravegheati, si noi am putea sa ne conversam...iar mincarea...om gasi ceva mai safe sa impacam pe toata lumea. Ce ziceti: 8 sau 9 iulie, la McDonald's Dristor, pe la 11?

Andra:cred ca ne invitase Pojo la ea la curte si asa s-a nascut ideea unei intalniri-petreceri pentru pitici.Si s-ar putea ca pe 8-9 iulie sa nu prea avem loc la Mc Donald's. De obicei sunt petreceri programate cu muuult timp inainte.

Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Gata, m-am mai pus la curent cu noutatile. Sa ma mai trageti de maneca ca sa fiu in rand cu voi

La multi ani pt Ruth si Alex!

Alta data pt petrecerea copiilor nu putem gasi? Intreb si eu. Pe 8 iulie avem o nunta departe de buc, si suntem si nasi. E nasol ca de-acum incepe si perioada concediilor si e mai greu sa ne potrivim.

Lya, fain nume i-ati gasit baietelului! Ai grija de voi! Sanatate Rutiei!

Of Crisa, nasol cu cerclajul, ma gandeam ca poate scapi fara!

L-am inscris, in sfarsit, la gradi pe Tibi. Doamne, in ce tara traim! Oricum nu o va frecventa din septembrie, poate din dec-ian sa-i mai creasca fratiorul.

Mi-am propus sa-mi iau toate concediile posibile pana nasc si sa ma bucur de stat cu Tibi, de plimbari... de la 1 iulie, mai vad eu. Dar daca vremea asta tine cu mine (adica nu da inca canicula) poate mai continui cu serviciul. Imi tin colegii in sah cu nehotararea mea.

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna fetelor?

Azi face Crisa cerclaj?
Tinem pumnii!

Gio: si Vladut la suparare imi mai tranteste replica "uratule de mami", iar cand incearca sa obtina ceva de la mine, una dintre tehnici e sa fredoneze "mami e frumoasa" si sa ma intrebe daca imi place cum/ce canta.

Bychi: si eu vreau sa intru in concediu de la 1 iulie.
Dupa o saptamana de mers zilnic la analize, ma simt epuizata. Maine dimineata plecam la Sinaia. Am fi vrut sa mergem de azi, dar vremea e cam urata si io-s obosita.
Tu cand ai DPN?

Va pup!

mami de Vladut(13.06.2003) si 29s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

copilasilor nostri!!!

Sa creasca mari,frumosi,sanatosi si destepti!!!Sa aiba parte numai de bucurii si realizari!Deocamdata bafta la primul pas in gradinita pentru majoritatea dintre ei.

La multi ani,Selina,Vanessa,Denisa,Vlad,Tudor,Ruth,Alex!!!

La multi ani,Daniel si Flaviu!Pentru ca ei urmeaza imediat.Sa aveti petreceri frumoase, cu multi copii!!!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani daniel! multa sanatate si numai bucurii.pupici multi.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani DANIEL! Sa cresti mare si sanatos si sa asculti de parinti!

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

La multi ani Daniel! Sa cresti mare, frumos si norocos .

Crisa, tinem pumnii la cerclaj, desi am inteles ca e o procedura destul de simpla .

Bychi, tu cum te simti??

La gradinita 133 - care este cea portocalie, intr-adevar - s-au facut inscrierile la inceputul lui aprilie. Bine, probabil se poate rezolva, dar tineti neaparat la ea? Noi am inscris-o pe Stefi acolo si la 251, pentru ca am auzit din surse neoficiale ca educatoarea care ar lua grupa mica la 133 la toamna ar fi cam severa. Eu nu am apucat sa vorbesc cu nici una, asa ca decid la toamna daca ramane la 133 sau la 251...

Ieri am fost la ecografie si control. Suntem bine, doar ca mi-a iesit un pacatos de streptococ din acela de grup B si acum iau antibiotic. Doctorita m-a consultat si mi-a zis ca am colul foarte scurt deja, si ca este posibil ca nici macar la controlul de joia viitoare sa nu mai ajung . Insa la eco s-a vazut la fel de lung ca data trecuta, 33 mm, ce-i drept acum eram cu vezica plina si atunci cu ea goala. In fine, bagajul e facut, banii-s pusi in plicuri ... As vrea totusi sa mai stau un pic, o sa fie taaaare greu, pe de alta parte nici acum nu e comod, dorm nasol, in parc cu copilul nu ii fac fata, nu-s in stare de nimic...

Va pup si weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Daniel!

Crisa, iti tinem pumnii!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

danutza!!!e aproape momentul, sa inteleg?am emotii!si ma rog pt tine!mai ai un pic si tii ghemotocul in brate!!!sa ii pupi un piciorus si din partea mea!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

La multi ani frumosi, Daniel !!!

Wow, Dana, mai e atat de putin! Multa bafta! Iti tinem pumnii sa fie totul bine.
DPN-ul e pe 4 oct si in general sunt ok, ceva mai bine ca la inceput. Dar tot pretentios la mancare e dl bb.

Bychi

Mergi la inceput