Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
alexandrueduard spune:
Dana: iti tin pumnii si sa ai o nastere ffff usoara! Asteptam vesti!
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
cgaby spune:
lya si dana - tinem pumnii. sa fie bine si sa citim la intoarcere tot asa bine sanatoase si voi si bb-usii. pupici. nastere usoara!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
romana spune:
M-am emotionat cind am vazut ce aproape de DNP sint fetele.
Va mai amintiti ce facem noi acum 3 ani?
La multi ani Daniel. Ce mai faci Doinna?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
nicol74 spune:
LA multi ani Daniel, La multi ani Flaviu !
Dana tinem pumnii sa treaca saptamana macar, o sa fie bine,
sunt sigura, daca nu mai scrii te sun, da' ma gandesc ca ne dai tu un semn mic !
Crisa o fi scapat ? speram ca da !
weekend insorit va doresc !
a fost o zi super azi, am profitat si eu cu fi-mea la maxim !
Nicol
Doinna spune:
Multumim din suflet ptr urari.Suntem bine si o sa revenim cu detalii dupa petrecere.Pupici
madic spune:
La multi ani Daniel si petrecere frumoasa!
La multi ani Flaviu, asteptam vesti de la mami a ta la intoarcere!
Legat de petrecere, eu sunt de acord cu intervalul 7-9 iulie, ca ne intoarcem si noi din concediu. Ca locatie, pt mine e OK si la McD, si la Mihaela, daca isi mentine invitatia, numai sa ne hotaram.
Haideti sa ne mobilizam noi, astea ne-gravidute, sa le organizam ceva si anul acesta! Ce ziceti?
Va pup si w-e placut.
pufulet spune:
suntem la mare in Olimp.Vremea e f. capricioasa.Mara e mai bine dar inca tot nu e OK .Cand am sosit la mare Mara respira harait non-stop.Acum respira harait doar cand face putin efort.Sper ca va ajunge si ea sa respire normal.
Mara cand se supara pe mine spune:"Mami esti o mama de bataie!"
Tin pumni gravidutelor care se apropie de termen.Ma gandesc la voi.Va doresc nastere usoara si bebei sanatosi.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
Doina - sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si sa fie fericit!
Magda - sorry, nu vazusem invitatia lui Pojo, am prins doar ideea cu McDonald's-ul, noi am veni oriunde daca sintem acasa
Madic - mare dreptate ai, hai sa ne organizam, dar cine incepe?!
Hai sa lamurim intii asta: Pojo - ce e cu invitatia, exista, ptr cind e? Dupa aia trecem si la alte detalii administrative....
Dana - mama, ce emotii!!! Eu ma gindesc cum mi-a zis mie medicul acum trei ca nasc pe 30 mai, mi-a zis: "doamna, week-end-ul asta nasteti!", si am stat ca fraiera tot w-e asteptind... degeaba... a mai durat aproape o luna, cind oricum l-au scos "cu forta", ca nu se dadea dus
Nastere usoara anyway si mai ales primele luni usoare ![]()
Luca, intr-o seara inainte de culcare, se juca prin camera lui bolborosind ceva.
Taica-su: ce zici, Luca?
Luca: nimic care sa te intereseze....
pup u si w-e placut,
Andra
gio spune:
La multi ani Daniel, Flaviu!!!!
Nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...Mai ales ca ma ie o luna si face si Taisia 3 ani, brrrr...
Nastere usoara, Dana!! Tinem pumnii!!!!
Noi de luni suntem la mare pt ~o sapt (sper) . Nici nu vreau sa ma gandesc ce vreme e pe acolo...
Va pup
...I want a permanent vacation...
amik spune:
azi am sarbatorit barbatul(28 ani) la restaurant cu parintii si cupilul!
greu, frate!desi alexandra e un copil cuminte , nu sta locului o clipa!
m-am felicitat ca am hotarat pana la urma sa mergem cu ea la mare aici si apoi sa plecam singuri undeva pentru relaxare.initial nu vroiam sa aud!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)