Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

La multi ani Ruth si Alex!
Sa fiti fericiti!

Dupa cum am mentionat si ieri, noi am facut petrecerea la McDonald`s. Stiu ca multe dintre mamici nu sunt de acord cu mancarea servita. Pentru starea mea de graviditate,genul asta de petrecere a fost perfect. Copiii au fost supravegheati, noi parintii am putut sa discutam cat de cat linistiti la masa. Camera copiilor avea pereti din sticla. Nu a trebuit sa fim intr-o continua alergare dupa plozi. Fiecare avea posibilitatea sa stabileasca meniul pt copil.
Vladut m-a impresionat pt ca a mancat singur, a dansat, si-a luat rolul de sarbatorit in serios, i-a placut la nebunie ca a primit multe cadouri, a fost fericit. Dintre activitatile copiilor: karaoke, dans, desen, s-au jucat cu popice. La plecare, fiecare copil a primit un cadou micut si un balon si normal ca au plecat bucurosi. Una peste alta, a fost f. bine. De-abia astept sa luam astazi cd-ul cu pozele pe care le-a facut cea care ii supraveghea.

Va pup si petreceri superbe tuturor sarbatoritilor!

mami de Vladut(13.06.2003) si 29s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Martta eu sunt de acord cu petrecerile la c, adica noi mergem des, ma rog, cand mergem, nu am socotit, nu ne ferim, asta e, sa se invete cu chimicalele de mica !

La multi ani Ruth ! Lya trebuia sa nasca prima, tin pumnii sa fie bine si bebe sanatos !
Marox La multi ani pentru Alex, fratior grijuliu !

Carmenutza welcome, rusine sa-mi fie dar nu stiu nimic de gradinitele astea, 133, Aurel Vlaicu, suna interesant ca e aproape de mine, nu vreau sa fiu obraznica, dar chiar daca stie cineva, ceva ?

Nu de alta dar am inscris copilu' tocmai la Dorobanti, consolarea e ca poate o sa fie colega su Stefania !

sper sa se schimbe vremea asta, ca vad ca toata lumea se pregateste de plecare ...

Noi plecam pe 7 iulie.

Pojo daca se organizeaza ceva pana atunci, si noi suntem pro pentru ca anul trecut nu am fost

Crisa super cu Tudor, mie nu-mi iese deloc !

La un Mc Donalds, nu v-ar tenta, ar fi foarte rau ? ma gandesc ca ar fi mai simplu si pentru noi, nu aruncati cu pietre ...

va pup,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani, Ruth! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii bucuria parintilor tai! Lya, tinem pumnii pe ultima suta de metri...sau poate ca deja esti 2 x mamica?!!

Va multumesc pentru urarile adresate lui Alex. Cum trebuie sa-l obisnuim sa se respecte in viata am mincat in seara asta la restaurant. Au fost amindoi exemplar de cuminti iar Miss Donald (porecla Juliei pt ca face ca ratoiul cind vrea sa manince) a facut o burta ca o toba, a mincat un cartof intreg, piept de pui, a furat si cartofi prajiti si 2-3 lingurite de iaurt in desert.

Gio, spor la construit!

Crisa, odihneste-te, fii relaxata si o sa vezi ca o sa se termine totul cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna fetelor!
Multumesc mult de urari!LA MULTI ANI COPILASILOR CARE-AU IMPLINIT 3 ANI!
Inca n-am nascut,ma simt ffff bine......dar de aseara n-a prea miscat bebele asa ca am tras o spaima MAREEEEEEEE,am fost azi la spital si dupa aceea a miscat mai binisor.RUT e o dulce si o scumpa,a fost cea mai fericita cand s-a adus tortul si i-am cantat "La multi ani!.......din pacate e cam bolnavioara de cateva zile si de aseara imi face si febra,asa ca azi am avut o zi mai stresanta din cauza asta si din cauza de Eric nemiscaret.Acum Rut tuseste,ii curge nasul,febra.........si imi pare rau ca sunt asa fugitiva dar ma asteapta s-o culc.Acum 3 ani s-a nascut la 23,05 asa ca abea acum am implinit 3 anisori.
Eu am 38 sapt si o zi,la bebe i-am gasit si un nume:Eric Marcus,si il asteptam sa vina pe lume sa ne bucure ca si surioara lui mai mare.

Felicitari noilor burtici pt bebei mici din burtici.Am cui preda stafeta,nu?
Fug ca inca nu mi-am culcat odorul,la amiaz s-a culcat mai tarziu si asa am ajuns s-o culc la ora asta.
Va pup pe toate si va anunt dupa ce se naste bebe(eventual daca-mi trimiteti un nr de tel pe PM va anunt chiar mai repede de-a ajunge acasa),chiar daca n-am prea fost activa pe aici.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">38 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Nicol, este gradinita mare si rosie, chiar vis-a-vis de intrarea in parcul ioanid. Poate nu are nr. asta, totusi. Shame on me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lya, nastere usoara!!!

Carmenutza, tu scrii la 2 noaptea ? Succes cu inscrierea la gradi!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Carmenutza: si mie imi placea gradinita aceea f mult(pe dinafara ca pe interior nu o stiu).Cred ca am sa trec si eu zilele astea pe acolo.
Eu, de fapt, l-am inscris la o gradinita, particlara ce-i drept, dar nu strica sa mai vad si alta.

Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

La multi ani Ruth si Alex!
Mai ... mai creste randul gravidutelor! Cate am mai ramas doar cu un bebe?

Hai sa va spun si eu ca am fost la "Elizaveta Bam" la Bulandra... Si fara sa vreau m-am gandit la Dana, pt e o pisesa neconventionala unica... mi-au placut decorurile , felul in care au jucat dar a doua oara nu m-as mai duce spre un astfel de stil; o piesa in care este un vag subiect central si restul e haos controlat. Daca vreti ceva nou si "altfel"... merita incercat!
Maine ma duc acasa ... sa-mi serbez si eu copilul ca imi spune la telefon ca a invitat pe toata lumea la tortul lui! Pe cine vede ca intra in curte spune "Hai papi tort! este ziua mea!". OFFFF!!!

Va pup pe toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
lya - nastere usoara si multa sanatate lui eric!
gio - felicitari si spor la construit!
noi plecam sambata viitoare si ne intoarcem pe 6 iulie. asa ca...daca vom fi in zona, ne "bagam" si noi la un party!
pupici si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

woau, lume noua: Carmenutza-dezertutza, Lya-gravidutza si chiar un pic de Alinuta-repedutza...

Despre petrecere: eu vin oriunde, doar sa nu fie pe 25 (ca-i ziua lui Luca) sau pe 2 (ca am o nunta)...sau dupa 15 (ca plec la concert si ma intorc pe 22 abia). Dar la McDonald's ar fi super, chiar ca asa si ei ar sta grupati si supravegheati, si noi am putea sa ne conversam...iar mincarea...om gasi ceva mai safe sa impacam pe toata lumea. Ce ziceti: 8 sau 9 iulie, la McDonald's Dristor, pe la 11?

In rest, sa va spun de domnul Luca subversivul care continua sa se insinueze la noi in pat in timpul noptii, azi am "dat" de el pe la 3, dar cum dormea dus, mi-a fost mila sa-l trezesc, asa ca a dormit frumusel cu noi, mai ales cu spatele meu care-i varza in urma acestor delimitari teritoriale impuse . Colac peste pupazoi, a facut pe el, nu mult, dar cit sa se simta, asa ca primul lucru pe care l-a glasuit cind a facut ochii a fost, conform zicalei cu "chelu'si puna mina-n cap: mami, n-am facut pipi pe mine

Aseara am fost intr-un periplu prin Mall, cu vizita pe la bile, alea-alea, am ajuns si pe la noul Bam-boo, de unde Luca a insfacat un ceas de noptiera pe care a fost musai sa-l luam. Nu l-am mai lasat din mina decit in somn, si atunci linga patul lui of course, dar ce m-a amuzat teribil a fost intorsul ceasului - a tot auzit el ca ceasul trebuie intors, si mi-l tot aducea si-mi zicea fr. serios: "mami, cred ca ai uitat sa intorci ceasul", si il intorcea cu spatele la el sa-mi arate cum se face

pup u,
Andra

Mergi la inceput