Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Am fost la doftor. Cerclaj sigur, joi analize, stat acasa si Doamne ajuta!!! Saptamana asta sunt pe curba pozitiva ...

A doua seara cand adoarme copilul singur .

Bychi, ne bucuram sa avem vesti despre tine.

Gio, sa va creasca o casa frumoasa pe teren .

Pojo, io sunt in zona. Constanta se duce pe apa sambatei....

La multi ani pentru Ruth si Alex!!!!! Poate naste Lya chiar pe 14 iunie.

Mor de somn.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La Multi Ani DENISA, VLAD si TUDOR!!! Sa cresteti mari si voinici!
si eu stau si ma minunez cum au trecut 3 ani si nu-mi vine sa cred...

Mihaela, ai dreptate cu Razvan, s-a mai maturizat asa mi se pare si mie, cel putin astia pe aici se crucesc cand le zic cati ani are, pare mult mai mare fata de cei de aici, si cand le zic ca in tara de unde vin eu asa sunt toti, fac niste feteeeee

Dana, merge bine cu gradinita, s-a obisnuit, deja vreau sa va zic acasa cand se joaca a inceput sa spuna cuvinte in engleza, fredoneaza cantecele, mai greu e cu "share"-ul, ca aici e o adevarata campanie sa-i inveti pe copii sa imparta jucariile, mai si nu stiu cum fac astia da merge!

Magda, chiar si eu vroiam sa intreb, care-i treaba, pe unde umbli?

Marox, suntem de 2 luni, dar mi se pare ca au trecut muuuult mai muuulte.

Crisa, bafta cu analizele si sa stai cuminte in pat!
Gio, felicitari si o casa pe teren!!! La mai mare!
Madic, eu zic sa te razgandesti
Gaby, cand plecati in concediu?
Martta, cum a fost la party??

Carmenutza, mai traiesti?

va pup!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

La multi ani copilasilor nostri de iunie-iulie!
3 anisori si la cit mai multi si fericiti!

Selina, Vanessa, Denisa, Vlad, Tudor -

Si pentru ca acasa e deja 14 iunie, Ruth Si Alex!

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani, Ruth si Alex! sanatate si sa cresteti mari si frumosi si norocosi. sa fiti iubiti!
magdone - nu chiar toti copii sunt asa mari! depun marturie!
plecam pe 24 in concediu. mai e putin.
crisa - multa sanatate. ai grija de voi.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Ruth! La multi ani Alex! Mamicilor, sa va aduca mutle bucurii!

Crisa, lasa ca la anul vii cu amandoi la mare. Acum stai acasa si ai grija de burtica!

Madic, super tare Mariuca

Va pupam pe toti!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata!
La multi ani RUTH. La multi ani ALEX.
Fetelor, scuze ca sunt asa telegrafica in ultimul timp, dar sunt destul de ocupata. E o perioada grea si obositoare la ASE: restante, licente, admiteri care se apropie. Si, in plus de asta sunt ocupata si cu scoala de soferi, unde mai am 4 sedinte si pentru care trebuie sa invat, drept urmare ajung acasa pe la ora 19 si plec dimineata la 7.
Noi suntem bine, Alex se inscrie si el in randul copilasilor nazdravani, figuranti si super rasfatati. Sper sa treaca de peioada asta cand o sa incepem gradinita.
Educatoarea la care o sa fie el si care stie ce energic si nazdravan este mi-a zis ca, de obicei, copiii de genul asta sunt si f inteligenti .
Vreau sa va spun ca ii zice mamei mele tot ce vorbesc eu cu taica-su seara.Si ma paraste cand il cert si mai si fabuleaza ca l-am batut.
Am ras de el intr-o seara cand umbla cu o lupa prin casa (pe care nu stiu unde a gasit-o) si se tot uita pe covor prin ea; cand l-am intrebat ce face mi-a zis: "caut indicii".
Crisa: ai grija de tine. Sanatate multa si tinem pumnii!
Magda:ma invioreaza mesajele tale. Va doresc tot binele din lume si aveti mare grija de voi.
Bibi: si eu sper sa se cuminteasca Alex al meu. Ma gandesc ca , odata cu varsta, sa se linisteasca putin. Sarcina usoara in continuare!
Romana: sper sa aveti timp frumos la mare.Eu as fi vrut sa-l trimit cu mama in iunie, ma gandeam ca e mai liber, dar cu timpul asta urat.... Sa fie macar iulie-august mai cald.
Dana: asa putin a mai ramas...Sa te odihnesti acum cat pentru 4-5 luni.
Pojo: eu sunt disponibila pentru intalnirea cu copilasii.Numai sa stabilim ceva concret.

Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani Ruth si Alex!!!Si pt ieri Tudor, Vlad si Denisa!!!

Se pare ca vom fi mai multe in concediu in perioada asta; oare ce vreme o sa prindem?!

Crisa, ai grija de tine si sarcina cat mai usoara!!!

Pupici

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Uitasem: dupa cum stiti, pe mine am gasiti tot timpul la Eforie . Vad ca e destinatia preferata a familiilor cu copii anul asta.

Eu vreau la munte!!!
Ati fost de curand pe undeva, stiti vreo pensiune buna, dar nu Valea Prahovei sau Bran - Moeciu?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

La multi ani Ruth si Alex! Va pup mamicilor cu copii de 3 anisori!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Ptiuuu, da' sa nu va fie de deochi ca tare limbute imi mai sinteti.

La multi ani tuturor treianistilor...present and to be.

Ce mai faceti dragelor? Desi, ar trebui sa-mi raspund singura la intrebarea asta, doar citindu-va.

Eh, noi sintem bine. Conform principiului de la care inca nu am invatat sa ma abat " mai bine mai tarziu, decat niciodata" marturisesc cu rusine in glas, ca nici acum nu am apucat sa-mi inscriu plodul la gradinita, care va fi una de stat. De fapt, din doua una: ori gradinita 8 de pe Dacia, ori gradnita 133 de pe Aurel Vlaicu. Indraznesc sa inalt grai si sa cer ajutor in acest sens. Stie careva, cumva pe cineva??

Buuun, acestea fiind zise, va anunt ca mi-a venit ceva chef de bb2. Doar chef, insa nu si foarte multe determinare, necesara altfel.

Maya este bine, rasfatata, obraznica si cantacioasa. Canta mititica ca o privighetoare la concursul "Floarea din gradina" cu solfet, gama, tremul si toate cele.

Mai deunazi i se adreseaza sus-numita, lui buni.
-Eu cred, buni, ca tu esti tare sarmana.
- Buni: Cum Maya? De ce imi spui asa?
- Pentru ca esti asa, inalta si saraca.

M-am gandit eu asa, stimulta fiind si de vremea de toamna bolnava, ca poate ne mai intalnim si noi ca fetele intr-una din zilele astea. Mi s-a facut putin dor de voi. Recunosc.

Mergi la inceput