Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
amik spune:
m-am bagat ca musca-n lapte...
martta, am postat inaintea ta, inainte sa vad ca voi nu vroiati sa spuneti din motive obiective.
am spus-o, acum, fir-ar sa fie!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
bychi spune:
Chiar ca-i animatie mare pe aici!
Deja au 3 anisori copiii nostrii; ce mari s-au facut!!!
La multi ani Selina, Vanesa, Denisa, Vladut si Tudor!!! Sa cresteti mari si frumosi!
Nici nu stiu ce sa va scriu ca tare in urma sunt cu noutatile. Trebuie sa-mi fac timp azi sa va citesc din urma.
Dana, la faze din astea de-ale lui Tibi, ramanem indiferenti si ii trece repede. Asa face si el cand venim mult prea obositi de afara. Stai linistita, de acuma incep si ei sa se maturizeze cat de cat
Felicitari Magdone! Ma bucur tare pt voi.
Mai citesc despre voi si revin ca doar spicuind nu am prins mare lucru.
Bychi 
madic spune:
LA MULTI ANI, pentru Denisa, Tudor si Vladut (petrecere frumoasa diseara).
Andra - da, Mariuca pedaleaza corect si ii intrece pe prietenii ei (baietei) la mers. Nici ea nu a pedalat la inceput, in prima zi cand s-a urcat pe bicicleta unui prieten o duceam eu, cu o mana tineam ghidonul si cu cealalta o impingeam, ca domnisoara era prea ocupata sa se uite in oglinda
(cine are bicicleta stie despre ce vorbesc). In decurs de o saptamana a invatat sa mearga pe bicicleta de care-ti ziceam, apoi i-am luat-o pe a ei si s-a descurcat din prima. A fost dragoste la prima vedere si, oricum, fie-mea nu e aia care sa stea intr-un loc.
Perlute:
Discutie duminica in parc, cu o prietena de-a mea care avea un bb de 6 luni. Ii zice Mariucai: "iti place? Spune-i lui mami sa-ti faca si tie un fratior"
Maria - mami, face-mi
un fratior!
Eu - nu pot mami, ca nu avem cand, nu avem cu ce sa-l crestem, bla-bla.
Maria (catre prietena mea) - nu vrea mami.
prietena - spune-i atunci lui tati
Maria - tati nu poate 
Continuarea, ieri cu Sanda (bona ei):
Maria - Sanda, face-mi un fratior
Sanda - pai, eu sa-ti fac? Mami a ta sa faca.
Maria - nu, face-mi tu, ca mami nu vrea! ![]()
V-am pupat.
Madi
romana_74 spune:
La multi ani Vanesa, Vladut si Tudor!!! Sa cresteti mari si frumosi si parintii vostri sa fie mandri de voi!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
pojogam spune:
La multi ani Selina, Vanesa, Denisa, Vladut si Tudor!!!
Sa fiti sanatosi si mereu voiosi!!!
Crisa cand mergi la mare? eu de ex va trebui sa ajung pe 24-25 iunie in Eforie Nord sa caut unde voi sta cu Flaviu.
Intalnirea cu copii o putem face in iulie pe 6,7,8 pt ca raman in Bucuresti.Pe 1 iulie merga la Iasi la nunta sorei mele deci exclus iunie! Insa daca vreti in cursul saptamanii nu-i bani!
Deci eu vorbesc serios: ramane 6,7,8 iulie in una din zilele astea?
Cornelia chiar ca avem copilais mari tare!!!
romana spune:
La multi ani ! copilasilor care au implinit 3 ani.
Ma pregatesc si eu sufleteste sa merg la mare cu trupa de pitici.
As fi vrut la Venus, dar cu trenul fac 6 ore plus drumul din Mangalia la Venus. Asa ca ramine sa vedem daca pot sa merg la Mamaia ( pin la Constanta se fac acum 4 ore) . Inca nu stiu perioada dar va fi in curind. Nu stiu nici unde ne vom caza, banuiesc ca in nord.
Am emotii ca nu stiu daca vor minca copiii, de fapt baietii ca Maria e o mincacioasa si m-am hotarit sa nu-i dau borcanele daca pot. O sa incerc sa fac cumva sa-i fierb legume si carne pentru masa de prin, in rest fructe , iaurt, biscuiti si sin cit cuprinde.
Sper sa fie cuminti si mai ales sa nu se imbolnaveasca nici unul.
Dana Si Cristi si Alin fac "crize" cind venim de afara si sint obositi ori flaminzi. Uneori prefer sa le dau pe drum un biscuite, o banana sau o napolitana ca sa evit scandalul.
Sanatate burticilor.
Lya: Ai nascut? La multi ani pentru Ruth pentru miine.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
cgaby spune:
buna.
la multi ani sarbatoritilor de azi!
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi. pupici multi.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Marox spune:
La Multi Ani Denisa, Vlad si Tudor!!! Sa cresteti mari si sa fiti cuminti!
Barbatu' mi-a plecat la un coleg sa vada meciul (Franta-Elvetia) si mi-a lasat calculatorul. Yupiii!
Cornelia, impresionante desenele Mariei! Stii ca inainte sa vorbesti tu despre importanta soarelui in desenele copiilor, nu eram atenta, acuma tot la asta ma gindesc.
Magdone, de cit timp sinteti in Canada? Felicitari pentru masina!
Romana_74, multa sanatate vous si puiutilor!
Alex a primit de la bunica-sa o bicicleta (cu citeva zile mai repede...). A fost fantastic de incintat. Iar noi am ramas cu gura cascata cind l-am vazut cit de bine pedaleaza. Eram convinsi ca nu stie, cel putin acum vreo 2 luni nu stia. Se pare ca a invatat la doica. Asadar, de la inceputul saptaminii merge pe bicicleta dimineata si seara, pina la doica si inapoi, in total 2 km. Nici o clipa n-a zis ca-i obosit.
Referitor la relatiile dintre Alex si Julia, ele sint bune. Nu mi s-a parut o schimbare de comportament din partea lui Alex atunci cind Julia a inceput sa mearga. Atitudinea lui constanta a fost de frate mai mare si "io sint seful". El decide cu ce jucarii se joaca Julia (in nici un caz cu ale lui), ne avertizeaza daca face prostii sau baga ceva in gura, daca s-a trezit si plinge, intreaba unde e daca n-o vede, etc. Uneori e asa haios pt ca o cearta si imita intonatia noastra sau a doicii. Singura chestie e ca nu suporta ca Julia sa se atinga de jucariile lui si ii cam trage cite una. Acuma...nici Julia nu se lasa mai prejos, raspunde si ea...si atunci sa vezi chiraieli!!!
Referitor la ce s-a discutat despre intrebarile stupide: eu n-am auzit pe nimeni pe aici sa-l intrebe pe Alex daca o iubeste pe Julia. Acu' e drept ca el nu vorbea, asa ca si daca-l intrebau, tot aia...
Multa sanatate
noastre! Aveti grija de voi!
gio spune:
La multi ani pt sarbatoriti!!!! (ca le-am pierdut sirul...) Multa sanatate si sa va faceti mari!!!
V-am citit, e drept ca pe diagonala, dar din motive obiective
. Am facut cate ceva prin casa, am cumparat un teren
...suntem pusi pe fapte mari. Tineretile, ce sa faci![]()
Printre picaturi am citit despre crizele de isterie si eu una declar ca pe mine ma depasesc. Are Taisia o personaliate..mama mama. Nu se poate decat cum vrea ea, in rest se tranteste pe jos, da in noi, tipa, urla, ne face urati
.
Faza povestita de bona:
2 politisti au ridicat niste vanzatori ambulanti de pe marginea drumului. Taisia se pune in mijlocul lor,se uita bine si spune: duceti-va la voi acasa, sunteti urati!!!
No comment, am educat-o bine...
In rest ne distram si asteptam saptamana viitoare sa mergem la mare. La Eforie..parca mai era cineva pe acolo..poate ne vedem.
Va pup
...I want a permanent vacation...
bibi spune:
Vedeti asta-i avantajul meu, m-am chinuit la tinerete si ma bucur la batranetze
: Cine se vaita ca David e ca argintul viu acu un an-doi, EU. Cine se bucura ca al ei ca bradul, nu face crize nici acasa si nici in magazine si de altfel, cam in nici o situatie, cel putin nu cu mine si cu tasu. Eu. ba, sa-l tie Dumnezeu asa ca-i tare bine!!!
Asteptam impresii de la petreceri
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png