Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simo, i-am admirat caruciorul lui Luca. Frumos. Mai pune-ne niste poze cu bb, dar mai de prim-plan si fara caciulita (sau momentele astea mai "dezbracate" le pastrati doar pentru okisorii nurorii ?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ah Alina la grea incercare ma pui...tinand cont ca toate pozele cu infantul sunt bine organizate de tatal lui si momentan sun in vreo tzshpe foldere, de pe vreo nshpe cduri, arhivate in nu stiu cate dvduri - logica de barbat si mai zice lumea ca noi suntem alea complicate. Dar promit solemn sa-l bag pe Luca la un shooting meseriash sa se vada omul mai in prim plan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

ehe..Ioana, a mea mananca 300ml toata ziua, daca am noroc 400, asa ca nu mai zi ca iar ma apuca disperarea

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

RalucaN, Simo, va anunt cind fac marsul de protest.
kid, mersic de pont; te rog eu, intreab-o pe Calapod ce parere are de AC. Si meme zicea de Pennies ca e f ieftin la ea in Irlanda (am inteles ca e aceeasi firma).
Lori, lasa ca Luanna se pregateste sa fie fotomodel.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Daaaa...fotomodeala lu mama
Sa se pregateasca mai incolo nu acum pe nervii mei...oricum mersic de consolare esti dulce

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Plodu e mai bine...uraaaaaaa
Ce bine ca n-avem vaccin pana la 1 an!

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Diana 30, Kristinutza, multumim Vazut si placut iar bebici: dulcica Sarah (valen), domnisorul Antoine - am gasit si un baiestel care pare mai mare, comorile Cristinei - Anca si Victor, scumpica Anya , care este foarte expresiva, ochii lui Vlad (jadi) m-au naucit din nou, dulcica bursicutza (RalucaN) si dolofana cu ochi albastri EleniAtat am reusit sa vad pana acum, v-am zis ca mi-am rezervat o zi numai pentru asta, ca tare imi era dor sa mai vad poze cu micii ingerasi. Am vrut sa mai vad cativa bebei, dar nu sunt poze la semnatura la toti, nu-i nimic mai asteptam...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Norina eu sunt in limba dupa Vlad a lu Jadi de cand l a nascut.Si fetita ta e o scumpete am vazut si eu pozicile.

Lori&Luanna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

te pup, Carmi!

Cine schimba? Sa schimb eu? Atunci piua!

Mergi la inceput