Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kid, multumim pentru incurajariPovestea noastra este mai lunga, dar hai sa-ti spun pe scurt: Teodora intr-adevar este mai lenesa un pic, nici eu nu-mi faceam probleme mari, ziceam ca asta e ritmul e si in plus este si mai dolofana, dar cand am ajuns la Bucuresti pentru asa zisa pareza la picior diagnosticata de idiotii de aici, au controlat-o mai multi medici, Din fericire nu era vorba de nici o pareza, in schimb are diagnostic de talus valgus(are tendinta de a calca pe exteriorul piciorului) si o intarziere in dezvoltarea motorie. Medicul neurolog a sesizat ca ar trbui sa faca mai multe miscari pentru varsta ei si mi-a zis ca e posibil ca din cauza sarcinii mele cu contractii en gross sa fi suferit bebe niste traume, care se rezolva prin mult exercitiu. Tot din foaia lor am citit ca are tonul muscular usor crescut- asa am descoperit si motivul pentru care ea tine mereu picioarele incordate. Deci, nu e foarte grav, dar tre sa bag Kinetoterapie la greu, cam asta ar fi problema...Acum sa o si laud un pic, deja incep sa culeg roadele gimnasticii- azi a pasit normal fara sa mai tina picioarele incordate- va puteti inchipui cat de mult m-am bucurat . Asta e, ceea ce pentru altii e ceva normal- pentru noi e o mare bucurie. Cu rabdare si multa dragoste o sa reusim sa ajungem din urma ceilalti bebelusi. Am vrut sa o vad si pe Alex, dar nu am gasit poze. Un pupic de la Teodora pentru ea Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

un nou capitol ne asteapta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Erata: am vrut sa scriu - tonusul muscularTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput