Bebelusi de sept- oct 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 13
Hildegard spune:
Miflore,
Si eu ma gandesc la tine.
Iti prepar o pra
ji sau o papica buna
sau o
sau ce doresti tu....

da-i incolo de indiferenti!

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
Ioana75 spune:
jadi, multumesc!
Veronica, eu nu-ti spun ca-s suparata, vin direct si sun la usa la tine daca faci atita mincare
. Vezi ca nici zina
nu se prea omora cu de-astea, asa ca venim cu trupa
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
Serios ca mi-ar place.....cand veniti?
As vrea io!
Daca as fi din Bucuresti as organiza un chef de chef acasa pentru noi toate sa veniti impreuna cu familia.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
Ioana75 spune:
Veronica, eu as organiza chef, spatiu am, dar nu am paturi, doar daca dormiti pe paturi sau plapumi pe jos
.
Ioana75 spune:
Ia uite, pat si patura au acelasi plural pe forum
.
Vine o colega din Anglia in RO si mi-a dat niste link-uri de la magazinele de acolo daca vad ceva sa-mi aduca; concluzia e ca ma duc in Mall sa-i bat pe astia de la Mother Care: in anglia sint seturi de body-uri cu o lira/body, iar la noi costa de 10 ori mai mult
.
RalucaN spune:
Da Ioana, asa stiam si eu ca sunt preturile duble la mother care-ul nostru decat afara. Am intrat si eu o singura data la ei si a doua oara nu mi-a mai trebuit. Mi se par exagerati de tot. Dale-n branza dar ce au aur pe ele toalele lor? 
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
dana_lucia spune:
Buna tuturor si de la noi azi! "La multi ani!" bebeilor care mai implinesc azi o lunita!

Miflore uite si eu ma gindesc la tine, zinuta noastra si iti trimit un
si o
de la Alberto si de la mine!
Azi aici s-a intors ploaia, oare vine toamna??![]()
Alberto saluta toti colegii bebici si bebite!
Sa aveti o zi buna in continuare,
Dana Lucia si
Alberto
Anya20 spune:
Ei, Vero, asa mai merge...![]()
Am admirat cativa frumosi (Alexandru - mysweetest, Eleni, Teodora, Miruna, Luanna, bursicuta Catalina). Doar atat am avut timp pana acum. Toti niste copii minunati.
Simo74 spune:
Mifloricico si io si io ma gandesc la tine ![]()
. Uite asa ne concentram toate si iti trimitem un val de energie pozitiva!
Almy m-ai topit defintiv cu Eleni
. De mult vroiam sa te intreb...aveti origini grecesti de o cheama pe bombonica Eleni?
Ioana daca organizezi vreun comando de distrugere a Mother Care-ului, trece-ma si pe mine pe lista! Sunt de o nesimtire crasa, au adaos de 300% 
kid2003 spune:
Buna fetelor!
Mifloricico, si eu ma gandesc la tine
da-i in branza pe cei care nu o fac ![]()
Fata mea e bine, noi ne-am intors de pe meleaguri straine...Am ajuns la concluzia ca mananca mai bine cand nu suntem acasa cu ea, asa ca o sa plecam mai mult 
Ioana, daca vine prietena ta din Anglia, zi-i sa mearga la Primark, un lant de magazine mari unde au un etaj intreg cu haine de bebei la niste preturi formidabile, incredibile pot sa spun. Cu 25 de lire eu i-am cumparat Alexandrei rochite (2), pantaloni lungi de vara (2), pantaloni scurti de blugi, 4 tricouri, un set de 7 body-uri cu maneca scurta si o palarioara f draguta. Preturile la setul de 7 body-uri (super calitate): 5 lire setul, pantaloni, bluzite la 1 lira sau 2, rochite la 3 lire (super frumoase, cu broderie si paiete). Cu alte cuvinte, toate magazinele ieftine din Unirea sau Piciul poa' sa ma mai astepte...la ce preturi practica pana si ei si la ce calitate... Calitatea de la Primark e asemanatoare cu Mothercare (numai ca au mai multe variante
)
Vineri mergem la dr forumului (Dr Calapod) desi vreau sa o incerc pe dr Georgescu de la Medlife ca am primit review-uri super bune de la jadi
Spune Jadi, cum ii stau ochelarii de soare lui Vladut? Nu pui si matale o poza?
Norina, ce vrei sa spui cu "Teodora e in urma cu abilitatile de miscare" ca io nu pricep. m-am uitat pe poze si pare o fetita f bine dezvoltata, sta bine in fundulet, ce vrei si tu acum? sa mearga? Alex abia saptamana asta a stat f f bine in fundulet si saptamana viitoare face 8 luni, ce tre' sa ma stresez? Asta e...fiecare cu ritmul lui.
Azi a mancat f f bine mancarica de la pranz, de om mare: i-am fiert bine carnita tocata de vita in suc de rosii cu marar proaspat si busuioc, un strop de sare, un strop de ulei de masline (la sfarsit). Mi-a fost lene sa umplu dovleceii cu carnita astfel preparata (oricum nu stie ea), asa ca i-am fiert felii si i-am pasat cu carnita. Nu va zic cum a mancat, ca un om mare. As fi putut sa ii pun si iaurt dar era deja o cantitate destul de mare si mi-era frica ca raman cu ea...