Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma intreba cineva de apa plata la dozator, scuze ca nu mai retin cine!

Cei de la care am luat eu, au site pe internet si fac livrarea gratuita in Bucuresti, pentru mai multe detalii puteti sa vedeti oferta de la www.aquaregis.ro/" target="_blank">aquaregis, mie imi place apa lor mai mult decat alte ape care se vand la dozator.

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salutare de la mare !!! (nu, nu sunt la mare, asa e vorba 0

Ce faceti zanelor! (am voie si eu mifloricico?)
Noi am fost luni la vaccinul AR, a urlat bursi ca apucata, pt. ca erau multi copii pe acolo care urlau si cum il mai auzea pe cate unul isi aducea aminte si incepea si ea sa urle. Aoleu, cand am iesit de acolo curgeau apele pe mine. Dupa aceea am dat o tura prin parculetul de langa policlinica si ne-am intalnit cu draga de Valen si frumoasa Sara, o bombonica de fetica, vorbareata mama focului...... Bursicoasa mea a dormit tot timpul, asa ca nu au avut placerea sa se cunoasca, dar speram ca va mai fi si un next time, nu Gabi?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Si ai vostri sunt niste scumpi toti.Dintre baieti pe al lui Jadi mi l-as trage jinere dar stiu ca avem concurenta..nu mai stiu cine
Valenpoti sa te uiti la toate albumele pe unde e Luanna pe contu meu, dai la show all albums.Ti-am admirat o si eu pe Sara, campioana la mers si la ridicat in picioare daca tin bine minte.

La olita ne face cineva concurenta?

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna!
Azi am o zi de kk, ma enerveaza toata lumea. Nimeni nu se gandeste si la mine niciodata!
Ce sa mai, am o stare de nervi rar intalnita!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mifloricica, ma gandesc eu la tine!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

zino, si eu ma gindesc la tine. Si data viitoare sa nu te mai gindesti la aia care nu se gindesc acum la tine, nah.
Bianca, cred ca scria pe leagan a nu se folosi sub 3 ani ca are piese mici, dar noi nu am vazut piesele mici. Se pot monta usor centuri de siguranta; dar oricum n-as lasa-o pe Miruna nesupravegheata in leagan, cu tot cu centura.
Lori, Miruna bea 300 ml lapte la o masa; iar la mesele solide, maninca chiar mai mult de 300. Seamana cu parintii ei, care maninca mai rar dar foarte mult.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana nu e chiar asa de scumpa cazare la Paris, de fapt in preajma Parisului. De fapt noi am apelat de fiecare data la cazare pe bani putini la Formule 1 (cu baie pe hol) sau Etap (cu baie in camera), de la accor, si sunt un fel de hotelase care se construiesc rapid pe schelet metalic iar camera costa la fel pentru 1,2 sau 3 persoane. Tot genul asta de hotel au si cei de la envergure si se numeste Premiere Classe. Confortul este ok la banii pe care ii dai, noi am stat in toata Franta la hoteluri de genul asta si chiar si in afara Frantei, adica la Budapesta unde este un Etap. Pe site-urile astea pe care ti le-am dat, poti gasi o intreaga gama de hoteluri pentru toate buzunarele, se poate rezerva pe net si de obicei la cele ieftine trebuie sa ajungi pana la ora 10 seara ca sa iei camera in primire de la receptie iar dupa ora 10, se ia camera de la un bancomat de la intrare, hotelul fiind inchis si se intra numai cu un cod de acces!
Bafta multa la cautare!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Si eu ma gandesc zana noastra buna (ti-am zis-o nu?)

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

cuscra si noi ne gandim la tine eu si Antoine iti facem miiiii de pupicuri si la cei ce te enerveaza bataita

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna ziua buna ziua!
Revin si eu in forta, dupa o pauza de cateva zile, in care doar v-am citit.
La Eleni jucariile preferate sunt pungile. Iar daca are cate una in fiecare mana, n-o auzim vreo juma' de ora...
Am pus si eu poze de 8 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/alpe_21/album?.dir=/3950re2&.src=ph Va invitam sa ne vedeti.
Mai nou papam in parc, si papam chiar bine, ca o vedem si pe prietena noastra Daria si ne face pofta. Sunt atat de multumita de cand am descoperit ce bine mananca afara, nu ma mai chinui, in 10 minute rade tot! Si mai vrea si de la altii...Deci, pt copiii mofturosi cum era si a mea, e o solutie buna. Sper sa si tina.
O zi buna in continuare tuturor!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput