Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana parisianca, esti foarte dragutza; stiu si eu cum e cu balantele, iar sotul fiind leu, profita si trage unde vrea el.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

mysweetest, frumos foc Alexandru. Sa va traiasca!!!Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mutumim mult Gabriela pentru aprecieri !

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

interesante raspunsurile cu jucaria preferata...sa inteleg ca foarte putini copilasi au asa ceva...poate mai tarziu.

Ioana, leagan asemanator am vrut sa iau si eu de la miniblu si mi s-a spus ca e pentru copii peste 2 ani....pe al vostru spune ceva de varsta? exista pericolul sa cada/iasa din el?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Marlena,si eu cred ca o sa-i ramana asa ochisorii frumosului tau.Am mai vazut copii ai caror parinti aveau ochii inchisi la culoare ,iar copii ii aveau albastri,mostenire de la ceva bunica/bunic.Eu cred ca el are o nuanta de albastru care tinde sa ramana albastra,daca-mi permiteti exprimarea incalcita.

Norina,papusica ta are niste hainute tare faine.De fapt la asa copil,asa hainute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Anya n o sa ma mai ingrijorez cu laptele ca vad ca si alti bebei papa asa putin. Si papa mai mult ca Mirunica Ioanei cu un biberon, Luanna avand 5 mese: lapte, suc+lapte, pranz, cina, lapte. Cred ca o s o las asa deocamdata, si o sa i bag papa la mic dejun cand nu s o mai satura.
Va pupi

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Anya 20,
Mama Doamne, normal ca bere fara alcool. Niciodata n-am baut bere cu alcool de cand alaptez. Trebuie sa scriu complet, ca uite ce se intampla! dupa ce beau o bere fara alcool titele sunt beton de tot.
Cam 2 beri/sapt.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Latrishia, ma tot tin sa-ti scriu si uit- e frumoasa foc Luana. Sa mai pui pozici s-o admiram mai bine.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

marlence ochii frumosi are Alexandru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ioana, merci de lamurirea cu Sofia , sa speram ca totul e bine.Raportez vizionat prima tura de bebelusi- in ordinea postarilor din acest capitol. Toti sunt frumosi si deosebiti: Alexandru cel bronzat (MArlena), Radu(Kristinutza) care zici ca-i cavaler cu tinutele lui, rotunjorul Milan (Biumil), Fabiano, un adevarat gigolo cu ochelarii lui(Carmi), ochioasa Maia (simona), campioana Petra- foarte conturata, se vede ca e mai mare,Iaris (marinela) care seamana cu mami, scumpul sef (dupa tricou) Matei(locca), scumpica Luana (latrishia),scumputul Luca (simo74) dar pozele sunt cam de departe, chiar Simo poate mai pui altele sa-i vedem fatzuca.Stiu ca am mai spus , dar ma repet, dulcica Miruna zici ca e mai mare cu 2-3 luni si la aspect si la miscari, la tot. Ptiu, ptiu sa n-o deochi!Miflore, am vrut s-o vad si pe dulcica Ana Maria dar nu am gasit poze recente decat de la 5 luni. Sa ne anunti cand mai pui s-o vedem la zi.Eu m-am uitat la bebelusii de 8 luni in primul rand pentru ca am vrut sa-i raportez cu teodora ,care stiti ca este un pic in urma cu dezvoltarea motorie.Ma duc sa mai vad bebei Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput