Prichindei martie - aprilie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
an-k spune:
Adseana, Caramella, multumim pt primire!
Mamacita, super, super pozele si locurile, si cred ca v-ati simtit foarte bine, m-am amuzat putin cand am vazut ca si Alexut va poarta cum ne poarta Bia pe noi, daca mergem sa mancam, pana vine papica mananca domnisoara, apoi o las putin in scaunel si apoi incepem sa facem ture cu randul. Mananca cc care, cine cum apuca
. Pupam samuraiul grasuliu
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
zuzunaki spune:
Bonjour madamele dragi
!
Am zis ca va mai povestesc cate ceva despre noi...Sa incepem cu musiu Bubu:creste si noi suntem tot mai topiti dupa el
Are un cuvant nou in vocabular(cuvant care -l amuza extrem de fiecare data cand stranuta cineva):hapciu!Bineinteles ca nu zice exact asa,ci un "apiu"de mori de ras
In afara de mamm/mami,mi,papa/baba/papi(astea apelative pt taica-su),apa,dit-dit(masinute) nu vb decat pe limba lui.In schimb intelege foarte,foarte multe chestii
Imi aduce mai tot ce-i cer,construieste,etc etc...
Io in ultima vreme abia ma mai misc
Am implinit 79kile
si ma rotunjesc nu saptamanal ci cred ,zilnic
Nu ma mai suport,mi se pare ca sunt imensa-nu ca mi se pare
-si abia astept sa nasc.Azi am aspirat toata casa si cand am terminat eram ...
Nu stiu,cred ca ma simt asa frustrata de kg astea unde au fost atatea schimbari cu corpul meu:intai sarcina cu Bubu ,apoi acum cu Sofia.Si inainte aratam...
52kg...Unde-s vremile alea???
Chiar vazand pozele cu mamacita si samuraiul delicios ma apuca invidia cat de bine arata
....
Chiar,andira,tu cum stai cu psihicul la capitolul asta?![]()
In alta ordine de idei duminica viitoare vine sora mea si sunt f emotionata![]()
...n-am mai vazut-o din septembrie trecut.O sa stea saptamana cred pt ca si-asa abia s-a induplecat comisarul sa-i dea concediu,ea fiind bobocica.Masina nu i-am gasit,asa,pe gustul nostru,dar sunt multe variante si o rezolvam noi,niic nu ma gandesc.
Va las ca ma duc cu socrela putin pe la shopping(sa-i iau cadou sora-mii)ca Ioti n-are rabdare sa stea cu mine sa ne holbam prin magazine.dar nici eu nu voi sta mult,ca nu ma tin salele
Si vreau sa ma intorc pana sew trezeste musiu Bubu.
va pup si mai scriu.Muuulta sanatate bolnaviorilor si accidentatilor!!!!!
andrruzza spune:

mamacita, foarte faine pozele, mi-a placut statiunea, nu degeaba tot mai multi romani aleg Bulgaria. Mie mi-a placut poza de la restaurant cum sta Alex in scaunel parca asteapta sa comande
Sunteti veseli si frumosi, bravo!
zuzule, ce te-a apucat domnule? Esti gravida, nu grasa. O sa slabesti si vei avea din nou 52 kg, stai calma. M-am distrat cu "apiu-ul" vostru
Am vazut la stiri ca undeva in germania ninge, la voi cum e, iarna sau vara?
an-k, bine ai revenit. Abia astept sa vad pozici cu Bia
andira, foarte frumos numele Natalia! Nu te cheama cumva si pe tine asa?
Tu sperai sa ajungi sa nasti in iunie si acum nasti spre sfarsitul lunii?
Pentru ca ai stat cuminte si va apropiati de termen, uite o
pentru voi.
caramella, cea cea?
Super tare! Ca sa nu mai zic de bee bea tata, bravo Alecia!
ellinia, noi nu am trecut la cereale junior. Sincera sa fiu, nici nu le-am observat![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
salutare dragelor!
Oribila vreme, deja m-am cam saturat! In acest weekend ar trebui sa fie Festivalul Berii la noi, insa cu ploaia asta, ma indoiesc ca se va tine.![]()
Ieri ne-am petrecut pe cinste. Am dus copilul la Mall,l-am plimbat,i-am cumparat diverse si...intr-un final, am intrat cu el intr-un spatiu de joaca dedicat copiilor. Ce sa va spun!! Locul e imens si atatea jucarii si jocuri si calculatoare,si tobogane,si bazine cu bile si tuneluri etc ca nu ne mai venea sa iesim(nici noua,ca de' suntem inca copii
, si nici lui Brien).2-3 bucati poze,aici
Ceea ce vreau sa va spun in mod deosebit,e ca ne-am intalnit cu Oana Mucenicu(oanamc). M-am bucurat extrem de mult s-o intalnesc. E o frumoasa,arata extraordinar de bine . Dac'ati stii cat de deschisa,prietenoasa si lejera in conversatie...(io m-am balbait toata,ca asa is io fastacita la primele intalniri
).Iar Letitia....ei,bine! E fenomenala!!!Pe langa ca-i frumoasa foc,are ochisorii aceia aprigi,negri,negri...e deosebit de iute. Si zambitoare.Merge singurica,dar tot pe tati il tinea de mana,asa,de control.
Si tati e topit dupa ea.
Din pacat,n-am fost destul de rapizi sa facem niste poze. Ne-a luat valul povestirilor si-am uitat. Da' nu-i bai,poate la viitoarea intalnire vom recupera.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andira spune:
An-k, bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine! Si sa stii ca n-am uitat discutia noastra de la "femina...". Daca intreprind ceva, te anunt! ![]()
Zuzule - eu stau bine cu moralul la capitolul asta, ca n-am luat decat vreo 9,5 kg, pana acum 2 sapt aveam 8,5 kg in plus. Dar in conditiile in care am stat numai in pat, si stii si tu cum a fost, asta nu ma incalzeste f tare. Mie de-abia acum mi-a mai venit inima la loc, ca stiu ca bebe e bine si nu mai e nici o problema cu venirea ei.
Oricum am de dat vreo 15kg jos, pe langa cele de sarcina, si intentionez sa ma apuc de ele cand s-o putea. Acum folosesc scuza 
![]()
Asa ca stai linistita, voi sa fiti sanatoase, bine ca Sofia ia bine in greutate si ati depasit si voi perioada mai dificila. Kg in plus o sa le dai tu jos, si cine o sa fie mamica mandra de 2 copii frumosi? 
andira spune:
Andruzza - ihi, si pe mine ma cheama asa, si am ramas cu regretul ca nu am folosit numele asta ![]()
In generala eram 7 Roxane in clasa, in liceu 3, dar nici o Natalia! Iti dai seama frustrare pe mine, sa ma pierd in atatea Roxane, cand mai aveam un nume asa frumos (cel putin asa mi se pare mie) ![]()
Da, nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici...
Am o colega de servici, care era cu 2 sapt in urma mea, trebuia sa nasca in jur de 28 iun. Ei bine, a nascut pe 15 mai, la 34 sapt. Noroc ca bb era bine dezvoltat, n-au avut probleme, dar nu se astepta nimeni.
Cum ziceai, daca am stat cuminte.... Multumim pt
, intoarcem 
dariaevelin spune:
an-k bine ai revenit,abia asteptam sa vedem poze cu frumoasa ta!
nikasanatate Biancai
mamacita am vazut pozele. Frumos samuraiul,frumoase locuri,frumoasa mamica si tatic,ce mai! Frumosi toti
zuzu stai linistita draga mea. Si ce? Cateva kg in plus? O sa le dai jos,acum vine Sofia sanatoasa si asta conteaza. Transmitesm "sanatate !" la "apiu-l" lui Bubu!
simonella draga mea, nici Brien nu umbla singurel Ii e frica. Face 2 pasi si se lasa in fund cand isi da seama ca l-am pacalit si l-am lasat singur. Dar nu ma ingrijorez. L-am dus la controale,doctorii spun ca e totul in regula. Asa ca... il las in ritmul lui si ,te rog sa ma crezi,nu ma stresez absolut deloc
. Va umbla cand se va simti pregatit,la fel si frumoasa ta,sunt absolut convinsa de asta. 
andira superb numele Natalia. E foarte melodios si puternic,deopotriva.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
cenia spune:
ligia 13:despre supraveghere copiii cresa: da, asa mi-a spus ulterior, prima data a zis 3 persoane si mi s-a parut ok. apoi ca a doua e in concediu.si doua sunt in prezent:una dimineata si una dupa amiaza.![]()
mamacita: dej aai un barbat!s subscriu elliniei. parca e deja mare! asta fiindca e un grasut si un serios in poze. am vizionat si mi-am facut o idee cum o sa decurga mesele la restaurant...![]()
la picnic cu colegii mamei
niste poze
caramella spune:
Noi suntem la parintii mei,eu cu Alicia ramanem tot weekend-ul.M-am plictisit acasa si mi s-a nazarit sa plec,asa ca am facut bagajele(de zici ca ne mutam asa de putine erau).
DARIA se tine festivalul berii,dar slaba activitate pe vremea asta(ma uit de pe balcon,langa stadion stau ai mei),acum canta ceva populara.Poate voi cobori daca va fi ceva interesant si nu ploua.Ma bucur ca mai aud de Oanamc,cum nu ne mai scrie.Am vazut pozele,ce v-ati mai distrat voi la mall.
frumosului.Vad ca e tot carliontat si el,Alicia a fost un timp ondulata tare in spate,acum vad ca incepe sa nu mai fie.
ZUZU ce grasa mai,lasa ca ai timp de slabit.
lui Bubu
ANDIRA si mie imi place Natalia.Ma bucur ca sunteti bine,mai ai putin pana o vei intalni pe Nati.![]()
Trimit pana nu-mi restarteaza iar compu,puiu mic.