Prichindei martie - aprilie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 8
adseana spune:
Na, ca promisei ieri ca revin...dar nu am mai apucat...
Gegea nu ne-am hotarat inca ce scaun de masina sa ii luam, cercetam piata in continuare...poate apucam saptamana viitoare sa mergem pana la vecini, in Ungaria, sa vedem ei ce oferta au
...ne-am interesat si la reprezentanta Dacia, ca scaune de masina au pentru copii, speciale cica pentru Logan, dar ne-au dat doar un catalig, fara preturi, si nici nu stiau daca au pe stoc la service...asa ca...inca nimic
Mamacita imi pare bine ca v-ati simtit minunat in mini-concediul pe care l-ati avut...Bravo turistului cuminte!Am vazut cu mare placere pozele, superbe locurile, l-am vazut pe Alex cercetasul, si mi-a placut cum a reamenajat terasa
...si nu ma mir ca toata lumea a fost incantata de el...are niste falculte si copanele de itzi vine sa le musti, nu alta![]()
Teodora noi am fost ieri la Lotus si la McDonalds...unde au fost muuuulti copii, spre incantarea Alexandrei, dar a fost si o harmalaie de nedescris...in rest, cu vremea asta nasoala rau de tot, stam in casa si ne "jucam" ( a se citi exploram totul, deschidem dulapuri, cercetam, iar mama aduna non-stop in urma printesei, iar seara cadem late amandoua).Cum e piciorusul Antoniei?
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
adseana spune:
scriu in mai multe mesaje, ca la cum merge netul...risc sa le pierd pe toate
Ligia ce bine ca ati scapat de febra!Cu pofta de mancare stam asa si asa...cand avem, cand nu...aseara nu a vrut sa isi bea laptiucul nici cum...si ne-am culcat asa, fara mancare, ca nu a vrut nimic...Ce bine ca nu mai sunteti singuri! Si ce frumos ai povestit reintalnirea lui Raducu cu tati al lui!
...Al meu sotior pleaca saptamana viitoare in Grecia, si de-abia astept sa vad reactia Alexandrei cand se va intoarce (desi sta numai o saptamana...)
Ana offf Doamne iar? Bine ca au iesit bune alanlizele lui Victor!
si pe Eva si pe Victor!
Nika iar antibiotic? Nu ma pricep eu la asa ceva, dar nu e cam mult?
Zuzu imi pare bine ca sunteti Ok!Ai grija de voi!![]()

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
adseana spune:
Noi suntem cand bine, cand mai putin bine...ne chinuie doua maselute care trebuie sa apara...de azi dimineata plange si maraie intr-una...nu are febra, a papat 220 ml de lapte, deci banuiesc ca maselutele suntr de vina...offff si plouaaaaaaa, nu putem iesi nici la plimbare....

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
ellinia spune:
Hm, nici noi nu avem pofta de mancare. Nu am reusit sa-l facsa manance nimic pana la ora asta. A adormit asa, cu stomacul gol. Parca vad ca nici cand se trezeste nu o sa am succes...Am observat ca nu vrea sa manance deloc daca vede alb in farfurie. Am incercat sa-i dau o banana cu iaurt si nici macar nu a vrut sa guste, si nu e prima data cand are reactia asta la mancarea alba.
Vroiam sa va intreb daca ati incercat sa le dati copiilor sa manance cereale "junior". Poate as reusi sa accepte si el cereale pentru ca astea praf nu le-a vrut de nici un fel. Am tot vazut ba cu miere, cu grau, cu fructe, simple, as incerca, numai ca ma gandesc ca au prea mult zahar in ele si cam ezit...
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
an-k spune:
Bine v-am regasit mamicilor si puiutilor, ne mai tineti minte....? Noi am cam disparut cam ca magaru'n...., dar acu' promit sa revin in forta
. Fiind sincera din fire
, nu am avut un motiv anume sa nu dau pe aici pur si siplu...., in fine, sper sa ne reintegram![]()
Pupici tuturor care au intrebat de noi. 
Asa... acum despre Bianca mea..., creste si iar creste si se face tot mai mare si frumoasa
, avem 9,2kg si 76,5cm, si 6 dintisori si 3 maselute, am facut si ultimul vaccin pana la 5 ani, si cum totul e ok , la control mai mergem la 2 ani. Am facut si ceva progrse: deja alergam ca mersul nu ne mai place si de aceea si cadem mai des, arata burta, nasul, capul- se bate pe burta si pe cap cand o intreb unde sunt, stie sa dea mana la inbracat si piciorul la incaltat, ridica mainile sus cand scoatem bluza, arata cainele, porcul, vaca, oaia, gaina si calul, taranul si taranca-pe astea le avem
(stie sa le aduca daca i le cer si o trimit)- dar nu ma asculta mereu. Pune cub peste cub dar nu si pe al trei-lea, baga formele pe unde trebuie in gauri dar nu nimereste mereu, si de vorbit doar mama, papa (care e si tata si papa), uite si cam atat, aaa... avem un catelus de plus preferat pe care il taram cu noi peste tot, mai ca si la masa ar vrea, dar nu o las
. Mergem din nou la cresa si nu a mai racit din ianuarie pana ieri
cand de la nas i s-a intins si la okisori- dr zice ca ar fi conjunctivita... dam cu crema. Cam atat despre puiuta si mar revin cu pozici cum i-a crescut ei firul de par mult mai viguros de cand am ras-o in cap![]()
Despre mine... am terminat saptamana asta scoala de cosmetica pe care o faceam, am invatat io anatomie in olandeza? da, am invatat
!, dar la examen a fost ok. Sapt viitoare termin si scoala de limba olandeza, si mai am doar un curs de seara pt scriere corecta a aceleiasi limbi, pana pe 30 iunie si am terminat! De-abia astept
. Am ajuns la pastile de slabit, acum am 79kg dar pt ca vreau un ajutor care sa taie foamea si anume Reductil- recomandat de medic.
Dana, AdrianaF, Oanamc, Gabrianah, va astept la discutii cu mamicile noastre dragi.
Gabrianah daca citesti te rog, vreau sa dau de tine si am pierdut nr, defapt l'a gasit bianca si praf l'a facut.
Adseana, pupici sa treaca durerea de maselute
Lorelai, ce mai faceti?, azi am descoperit intr-o revista cu reclame kiwi galben si m-am gandit la voi, mai scrie-ne ca ne e dor de voi
Va pup cu drag pe toate si mai scriu dupa ce mai citesc- asta daca nu am plictisit prea tare![]()

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
simonela spune:
Salutare!
Si la noi e o vreme urita de tot, inca nu ploua, dar e innorat si bate vintul, deci in curind... Am iesit, totusi, afara 45 min. (imbracate bine!) ca altfel Andrada n-are chef nici de mincare, nici de dormit! Cum ne-am intors, a baut laptic si a adormit bustean...Noi inca dormim de doua ori pe zi - in jur de 12 si apoi, din nou, pe la 17. Iar seara in jur de ora 9 cade frinta, dupa baita mai ales si dupa ce isi bea lapticul...
Nici Andrada nu prea are pofta de mincare de vreo 2 zile. Ieri n-a vrut supica de vita pe care i-am facut-o, a luat citeva lingurite si...pa! Noroc ca mincase dimineata, iar pe la ora 18 a mai papat iaurt cu biscuiti, o banana si o portocala.
Am vazut mai multe poze cu bebeii dragalasi: mamacita, Alex e un dulce si sunt tare faine pozele voastre din concediu! Ati avut si vreme buna, dar nu chiar atit de calda ca sa faceti baie in mare sau piscina, nu? Mi-a placut faza de la piscina!!! Am remarcat si sandalutele frumoase de care ziceai, eu abia saptamina viitoare o sa merg iar sa caut, ca sapt. asta suntem in pana de bani! ![]()
Am vazut si un Brien tare scump,mi-au placut pozele la terasa, mai ales cea cu berile si cea cu narcisele
Mi-am amintit ca avem si noi o poza de anul trecut, in parc, cu 3 pahare de bere in fata Andradei, doar ca ea era mai micuta atunci si inchisese ochii ca-i intra soarele in ochi...
Am mai vazut un Calin dragut (connie1974), un Matei simpatic foc, la picnic (pisicuta) si o domnisoara Alicia scumpica (caramella)! Vrem si noi sa-i luam Andradei tricicleta din aia cu miner, poate gasim ceva oferte la tirgurile pentru copii din week-end (kidex la Rompexo si Bambilonia la Sala Palatului).
Sa creasca mari si sa fie santaosi si "la multi ani" pentru ieri, cu intirziere !!!! 
Pupici. 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
adseana spune:
An-k multumim frumos!Si bine ati revenit!Nu v-am uitat sa stiti
...asteptam poze noi cu printesita cu ochisorii ca doua stelute
.Bravo si felicitari pentru progresele facute!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
simonela spune:
Adseana, am vazut si pozele voastre! Nu stiam ca ai pus pozici noi! Foarte faine!!
Mi-au placut pozele in care Alexandra papa si cea in care "cica doarme"! Si apropo de "cucu-bau", Andrada se ascunde de noi dupa patut si zice "papa-baaaa"!!
Ma distrez de ea, iti dai seama ca nu poate zice "cucu"!!!
Mi-a placut mult cum ii sta in rochita de blugi!!!
Ti-am mai spus ca in unele poze mi se pare ca Alexandra seamana putin cu Andrada (sper ca nu te superi, stiu ca fiecare copil e unic in felul lui!
) De ex. in poza "ia-ma de aici" sau in cea in care plinge e leit Andrada! Pacat ca n-am si eu poze in ipostaza asta s-o vezi pe Andrada!
Va pupacim! Sa fiti cuminti! 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
adseana spune:
Simonela mersi!Si stai linistita, cum sa ma supar? Mai demult aveam pe aici format un trio "Trio Europa Vest" (format datorita asemanarii fizice)...in care erau fetitele Dannei_j, Oaneimc si a mea...din pacate, in ultima vreme ele nu ne mai scriu nimic...si uite-asa, trio-ul nostru e pe cale sa se desfiinteze
...poate formam altul, nu?
Si noi va pupam!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
caramella spune:
Wow am ajuns la capitolul 100 ..de abia am reusit sa va citesc din urma.Am avut probleme cu internetul,de fapt cu modemul,dupa aceea cu virusii batai de cap,a trebuit sters tot si instalat din nou.
Ce vreme nasoala afara,toata noaptea a plouat si dimineata la fel.
Sper sa reusim azi sa iesim putin afara.Alicia e dupa mine tot timpul,la bucatarie se tine de mine,vine dupa mine la baie,bate cu palmele in usa si plange sa ii deschid usa.Daca o las cu tatasu se joaca un timp ,dupa care ma striga si vrea 'a mama'.Am fost la cumparaturi si am lasat-o cu soacramia,care a venit in vizita cateva zile la noi.Mi-a zis socrela ca m-a cautat prin toata casa,dupa care s-a dus sa bata in usa de la intrare,stia fata ca pe acolo se iasa.Cred ca e doar o faza care o sa treaca,sper.Ii e frica ca plec si o las ,se trezeste si noaptea si ma striga,azi noapte a dormit cu mine in pat pana dimineata si cum s-a trezit a spus mama si a venit sa ma pupe foarte fericita.
In rest e bine,se joaca,dar mai rar singura,pune 2 -3 cuburi unul peste altul,dar nu prea are rabdare daca nu reuseste se enerveaza si le tranteste cat colo.Se straduieste sa construiasca lego,rar reuseste,dar intentia conteaza..I-am luat un carucior de papusi,de care e incantata si plimba papusile,ursuletii cu el.Mai trebuie insa sa invete sa-l carmuiasca,la curbe mai ales.Turuie toata ziua pe limba ei si nu numai.Cand o intreb cum o chiama zice BCA (Bianca al doilea prenume)ciudat fara vocale intre cele 2 consoane.Cea mai lunga propozitie a fost BEE BEA TATA(bere bea tata)si a aratat cu degetul inspre doza goala,Adi era la servici.Am ramas tare surprinsa,intradevar pe mine nu m-a vazut sa beau bere ca nu-mi place.
A,si a inceput sa salute cea cea(ceau)in timp ce face cu mana.
Multumim pentru complimente CONNIE si SIMONELLA.![]()
GEANI multumesc pentru urarile de ziua mea,esti tare draguta.

Sa va raspund celor cae ati intrebat de capsuni(DANUTA,CONNIE).Prima data a mancat 2 capsuni mari dar nu a vrut decat date prin zahar pudra,noi avem probleme cu acrul,ne place dulcele.E singurul fruct la care utilizez zaharul.A doua zi nu a mai vrut sa manance si le-am blenduit dupa care am adaugat cereale .Daca a iesit mai acru am pus putina miere.Acum mai mananca piersici si caise.Caisa a mancat una cu tot cu pielita ieri si a fost ok,desi stateam cu inima cam stransa,dar era tare coapta si moale.
MAMACITA m-am delectat cu pozele voastre,superbe ,se vede ca v-ati simtit bine.Alexut si mie mi se pare un pic schimbat,mai matur si cu copanase apetisante.Mi-a placut bandana cu Spider man,dar si celelalte tinute asortate.
Statiunea foarte frumoasa,intradevar.
Ank bine ai revenit!
NIKA multa sanatate!
REVIN .