Prichindei martie - aprilie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am reusit sa pun pozele de la Varna in albumul 22 (21 va fi "mai"),cand si daca aveti timp...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mamacita imi rup din timpul pretios si limitat de studiu,ca maine dimineata la 7.30 am examn,ca sa il vad pe Alexutul cum s-a distrat in Bulgaria si ce gasesc:"Sorry, balcanalina has not enabled any public albums in their account".se poate?!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

pisicuta,timpul tuturor este pretios,de aceea am si precizat "cand si daca aveti timp",cu atat mai mult in preajma unui examen;de aceea,m-am repezit sa vad despre ce este vorba,si albumul este public!Oricum mi-au mers razna de la inceput albumele,trebuie sa te conectezi cu propriul id si parola pe yahoo ca sa le vezi etc.,asa ca incerc sa mai pun un link,direct pe album,sper ca de data asta sa nu te dezamagesc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=3f3escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Acum va pup,ca plecam!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

A venit tati acasa......

Nu pot sa va descriu in cuvinte fericirea si bucuria de pe chipul lui Radu cand l-a vazut pe ta-su. El era in patut, se pregatea de nani. A auzit vorba si a sarit repede in picioare, eu l-am luat in brate si cand a aparut ta-su aproape ca a zburat in brate la el. S-a prins de gatul lui si statea ca sudat. Dupa 5 min, in care s-au mai conversat ei , zice tati: hai du-te la mami ca merg sa adug bagajele din mashina. Nici nu s-a gandit sa vina la mine. Si cand l-a dat cu fortza s-a pus pe un plins si statea cu manutele intinse spre ta-su de ziceai ca e naufragiat! Doamne ce scump a fost, si ta-su era topit tot, adunam bucatele de tati de pe jos!
Iarasi a venit incarcat de cadouri si ne-am bucurat impreuna ca niste copii!

mamacita, veniti cu barca sper! La noi ploua acuma atata de tare ca e orasul o balta mare. Si e friiig. Si bate vantul. Of ce vara avem iarasi!

pisicutza , tre sa fi logata musai pe yahoo ca sa vezi pozele cu Alex.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

teodora, cum mai e piciorusul Antoniei? S-a desumflat?

cenia, mie nu-mi suna f bine din descriere cresha respectiva. Adica 1 persoana la 20 copilasi asha de mici mi se pare mult prea putin! E ii schimba, ea ii hraneste?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ligia, m-ai impresionat, mi-l si imaginez pe Raducu cu bratele intinse catre tati...
Si Ionut e topit cand o vede pe Irina cu lacrimi in ochisori... o ia in brate si nu i-ar mai da drumul...

Bine ca sunteti din nou toti 3, cred ca nu-i mai dezlipesti weekend-ul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Andira imi place foarte mult numele pe care l-ai ales! Mai ales Natalia imi place!
Danuta incearca sa-i dai capsunile direct din mana ta, sa le muste el, sa le simta gustul. Stefan nici macar nu are rabdare sa termine din gurita ca cere iarasi. Am incercat si eu sa i le amestec cu iaurt si nu i-au placut, numai asa simple le mananca.
Gegea pai si la noi e ceva de genul asta numai ca nu se trezeste chiar asa tarziu - fericito ! Isi bea lapticul pe la 6-6,30 si apoi adoarme iar pana pe la 8-8,30 dar tot nu vrea sa manance mai devreme de 10.
Teodora speram sa treaca repedepiciorusul Antoniei!
Ligia asa se manifesta si Stefan cand mai pleaca taica-su prin deplasari si chiar cand se intoarce seara de la serviciu. Numai mie nu-mi sare in brate daca plec pe undeva...nici nu ma naga in seama cand ma intorc...
Mamacita ma bucur ca v-ati simtit bine, am vazut si pozele, mi-au placut! Parca s-a mai schimbat Alex de cand nu am mai vazut poze cu el, pare mai "barbatel"!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Multumesc pt rasp cu ghetutele Andruzza, Mamacita si Rrox, si Ana pt urari!
Maine luam piticul la cumparaturi, sper sa gasim si noi ceva pt ea.

Ligia - am incercat eu sa imprumut mixerul de la mama, dar se pare ca nu-l mai are, asa ca eu caut in continuare... pana la urma manac capsunile ca atare
Si sa stii ca intr-adevar DPN-ul a ramas 13 iunie, desi are o intarziere de crestere, si la ultima eco arata ca are de gand sa vina pe 23 iunie. Sper ca nu, ca mi se lungesc urechile, si eu vreau o fetita Gemanasa

Mamacita - vazut poze, admirat copanele si falcute! La fel de expresiv cum il stiam, dar parca nu-mi vine sa cred cum cresc sub ochii nostri... Ultima poza e induiosatoare, imi aduc aminte cum dormea Irina intre noi cand era acasa...
Statiunea arata intr-adevar foarte bine, pare totul f curat, si vremea vad ca a fost super. In piscina ati facut baie?
Foarte reusite pozele, chiar ca mi-au adus aminte de vacanta....

Cenia - pai, v-ati apucat deja sau esti in stadiul de pregatire psihologica?
Succes si sa fie asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Ellinia - multumesc!
Si mie imi place f mult Natalia - desi si Oana mi se pare foarte melodios si feminin - dar am convenit cu tati pt varianta Nati.

Ma duc sa scotocesc printre hainutele de bebe ale Irinei. Cu tot balamucul asta cu mutarea, de-abia ieri mi-am facut bagajul de spital, si inca n-am pus tot ce trebuie..

Mergi la inceput