Prichindei martie - aprilie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ligia,m-ai mai linistit
scriu cu alex in brate,asa ca nu va socati de ortyografia lipsa
ana,la vama am mers fulger,nu era nimeni,aveam totul in regula si nu ne-au facut greutati

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

M-a sunat soacra-mea. Azi nu a mai facut deloc febra . Eeee . Sper ca am mai castigat o batalie.
L-am programat pt luni la un exudat (mamacita multumesc ) ca sa verific si asta. Acum sa sun la doc de familie sa vad cum ii spun , ca sa nu se supere ca iau decizii fara sa o consult, ca in caz ca Doamne fereste iese ceva, ea trebuie sa-mi scrie reteta!
Din pacate vinerea nu se face exudat, nu am inteles de ce, numai de luni pana joi, de-aia trebuie sa asteptam pana luni.

Ana71, ne bucuram ca ai mai dat un semn. Cum D-zeu l-a muscat cainele pe Victor? Saracul, s-a speriat?
Iar faza cu spitalul nu am inteles-o! Ei sunt obligati sa sune, sau cum de au sunat (am inteles ca a fost o greseala, dar in caz ca intr-adevar era in spital, trebuiau ei sa sune la gradinitza??)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Buna fetelor...
LA MULTI ANI !!!! TUTUROR COPILASILOR SA FIE SANATOSI SI FERICITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Sa va spun un pic despre Bianca.. iar avem rosu in gat...aseara i-a dat bona Panadol (pentru febra 38,3 )la 17:30 si eu cand am ajuns acasa la 19:00 tot avea febra...am zis ca innebunesc...am imbracat-o si am fost la pediatra ...si acum iar luam medicamente.. Sumetrolim 5ml la 12 ore , Humex 5 ml la 12 ore si Panadol sau Nurofen pentru febra...oare scapam si noi odata de raceala asta?... nu mai stiu ce sa ma fac...doar saptamana trecuta am terminat tratamentul cu antibiotic (Zinnat)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

La multi ani tuturor prichindeilor nostri si tuturor copiilor din lume! O copilarie frumoasa, fericita si o viata lunga si plina de bucurii si impliniri!

revin mai tarziu,ma cheama datoria

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nika, din pacate te inteleg f bine.
Ce sa zic, sanatate multa. Faceti si voi un exudat eventual, cum bine imi recomanda si mie mamacita!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ligia,tinem pumnii sa iasa"curat".Dr.poti sa-i spui ca ai dori si un control prin exudat,ca nu i-ai facut niciodata,n-are de ce sa se supere.V-a zis sa nu manance inainte etc.?
Din pacate,Biancai degeaba i-ar face exudat,daca abia a terminat antibioticul nu-i apare nimic,poate fi"mascat"un eventual microb.Mai trebuie asteptat,minim 2 saptamani de cand termina o cura de antibiotic.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Andira: si noi vrem tot o Andreea,ne pregatim pentru urmatorul. mai mult eu ma pregatesc psihologic!
Roxx": cind mai ai timp si de site si de vizionat poze si de servici si sa fii mamica? deja esti super eroina. desi sunt mai iute, tot nu am timp destul.

la picnic cu colegii mamei
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Nika: ne pare rau...speram sa treaca cu bine si peste perioada asta si sa fie bine!
sa va spun ce am facut noi: am fost sa ne informam de cresa. am fost in Copou la recomandarea cuiva era fain dar prea multi copii.20!!! o singura persoana si inca una care vine la prinz dar era in concediu medical. copii dormeau toti in afara de unul care plingea si nu ii supraveghea nimeni. a venit repede tipa zicind ca s-a dus dupa un pahar de apa. ma rog! deci costa 40 000 lei pe zi mincarea program de la 6 la 18 , ii invata sa stea pe olita, sa manince sa doarma la prinz si cam atit ca sunt prea mici. azi am nimerit meniul cel mai bun ca era 1 iunie si de asta. mi-a dat lista cu analizele care trebuie sa le prezint copilu si parintii si cam atit. o sunau parintii pe celular pe tipa sa o intrebe si dadea f multe amanunte despre copilul respectiv. am sa caut mai aproape de serviciul meu sau casa si mergem la cresa ca sa aiba timp sa faca bolile copilariei si sa pot sta acasa cu el in acest timp. oricum plecam in iunie la mare si munte asa ca din august as vrea sa incep actiunea.
aici era f mic locul de joaca. era cit livingul nostru...papucii de exterior erau toti pusi la un loc in gramada! nu mi pare corect.
ziceam ca nu vreau sa il dau la cresa dar stam asa departe de oras....bona pleaca in Italia asa ca... nu prea am ce face.mai spunea tipa ca mai greu suporta parintii decit copii.
cam atit
va las pa pa

la picnic cu colegii mamei
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Intru si eu mai tarziu ca de obicei!Inainte de culcare Antonia si-a scapat pe picior un album mare cartonat si tine-te pe plans;i-am pus compresa dar laba piciorului deja se umflase si s-a si invinetit;sper sa o pot incalta maine

Fetelor ce ati facut cu prichindeii de ziua lor?In fiecare parc s-a organizat spectacol de muzica,dans,pictura pe fata etc si bineinteles ca noi nu puteam lipsi;si timpul a tinut cu noi ca a fost soare si 20 grade;Antonia s-a fatait de colo-colo,a aplaudat,a dansat;in general s-a simtit tare bine!singurul lucru care ne-a displacut a fost agitatia si imbulzeala pe care cu greu le puteai ocoli!

Mergi la inceput