Prichindei martie - aprilie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andira, impumuta si tu un mixer ca pana il gasesti nasti - de pofta. Glumesc si eu! Se pare ca sunt shanse ca micutza sa se nasca de ziua mea (13 iunie).

simonela, abia asteptam sa ne spui ca e mergareatza si ca te-ai linistit si tu!.
Si Radu a primit vaccinul in picior pana acum, dar acum cica pt ca e baiat mare si mai e si f mergaretz, i l-a facut in fund ca sa nu refuze apoi sa mearga. Piciorul i s-a umflat de fiecare data si s-a intarit, insa fundul acuma nu s-a intarit deloc.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Vad ca multe mamici sunt curajoase si su dat capsuni la prichindei. Noi deocamdata doar caise am adaugat din fructele de sezon. Intentional piersici de saptamana viitoare. Desi a mai mincat si anul trecut le voi introduce tot treptat.
Pepene galben inca nu , ca nici la cumparaturi nu am mai avut timp sa ajung, doar la piatza cate un pic pe fuga!

Anca Micaela, sanatate micutei. Poate nu e enterocolita, e doar o mica diaree trecatoare ...

adseana , voi cum mai stati cu pofta de mancare. Si Radu ieri a mincat f rau , sper sa fi fost ceva trecator, de la picaturile alea pt polio!

Gata, ma apuc de lucru, a azi am cam shomat la serviciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andira si zuzunaki,ma bucur atat de mult cand ne dati vesti bune;si noi ne-am fi dorit 2 copii,dar tinand cont de faptul ca la un moment dat ne pierdusem speranta chiar pentru unul,iar sarcina a decurs cu tratamente si strangeri de inima,nu ne intindem mai mult decat ne e plapuma,insa ne bucuram sincer pentru "cine poate,oase roade"
ligia,ma uit pe yahoo weather,care la Constanta,pe verificate,s-a potrivit in 90% din situatii;nu pot decat sa sper ca la Bv.nu se potriveste,ca mi se zburlise parul cand am citit de asa temperaturi!
Sigur ca as dori sa ne vedem,dar stiam de Raduc ca aveti probleme si numai noi nu mai lipseam din peisaj,iar importul de virusi chiar nu ne intereseaza delocApropos de mucisorii cvasipermanenti,un exudat faringian i-ati facut?De multe ori un streptococ cuibarit acolo intretine inflamatia locala,iar dupa un simplu antibiotic tintit pe asa ceva nu mai aveti nici o problema.Sau mai pot fi niste polipi,frecventi dealtfel la baietei,care din pacate nu pot fi sanctionati la varsta asta...
andira,noi am luat incaltaminte si de 1,2 mil si de 500000,si pot sa-ti spun ca aia scumpa a fost mai proasta decat cea ieftina.Lui Alex ii transpira piciorul oricum la talpa,indiferent cat de aerisita si de bine facuta ar fi incaltamintea,dar important este sa nu-l bata si sa nu-l jeneze la mers.Din Bucuresti am achizitionat o pereche foarte draguta de sandale Hokide la pret superrezonabil[v-am spus atunci,acum nu mai stiu exact,ca la frecventa cu care ii facem shopping mi se tulbura memoria]din complex Orhideea,magazin Orchestra.
simonela,chiar acum incarc de zor de pe laptopul sotului pozele din Varna,multe si mari,ca n-am timp sa le modific si sa le selectez,dar vad ca se misca precum melcul.Sa vad daca mai am mailul tau,daca nu,te voi ruga sa mi-l mai dai,pentru ca nimic nu-i poate face placere mai mare ciorii decat sa-i fie admirat puiul

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

andruzza,ligia,radeti voi,radeti,dar eu sunt o friguroasaaaa,ca si mie imi vine sa rad de mine insami,cum scade temperatura sub 23 grade,cum apare maneca lunga;sper ca Alex sa semene cu sotul meu,care e foarte rezistent,chit ca l-am mai sapat eu la radacina

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

mamacita, m-am uitat si eu pe yahoo sa vad minunea. Sigur ai tastat tu ceva gresit acolo, ca uite , e total altceva
http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0002_c.html?force_units=1

Mergi la inceput

Acelasi lucru;prognoza este intre 18 max si 9 min,dar acum arata 1 grad!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

da, ai dreptate mamacita, eu nu observasem faza cu currently: 1 grad .
deci , alt site , ca asta e prost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira si eu i-am luat Ioanei sandalute foarte dragute si comode de la Orchestra din Orhideea. Sunt Hokide, dar vand si alte marci. Au fost in jur de 600.000. Magazinul contine si hainute dragute si alte acareturi pentru copii. E magazin frantuzesc, dar vand si cateva produse romanesti si la toate au preturi ok. Ghetute i-am luat dintr-un magazin din Unirea, etj.3, acolo unde sunt toate magazinele de pitici. Astea au fost 1 milion.
Bafta la gasit mixerul!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori fericiti tuturor copilasilor!!!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Abia am reusit sa va citesc, am avut tot felul de probleme cu conectarea (nu stiu ce probleme tot au astia cu un server).
A facut si Eva in sfarsit vaccinul de 1 an (din cauza varicelei l-a amanat pana acum). Nu a facut reactii, doar s-a inrosit locul vaccinului si acum a ramas un mic nodul (cred ca e din cauza asistentei, alta decat cea de pana acum-care nu are experienta cu vaccinurile). Sper ca va disparea curand. Am mai avut si saptamana trecuta ceva experiente neplacute cu Victor, iarasi a facut caca cu mult mucus si un pic de sange (binenteles ca am intrat in panica, cei de la Babes nu pareau ingrijorati-au considerat ori o usoara recadere, ori o reinfestare-desi din pct meu de vedere mi se pare varianta asta exclusa). I-au schimbat antibioticul, i-au mai facut coprocultura si coprocitocultura si au iesit OK amandoua. Acum se simte bine. Mititelul l-a mai muscat si un caine al unchilor lui Adi, ce mai... s-au tinut ghinioanele de el (parca mi-aduceam aminte de ghinioanele Mariucai lui Rrox). Important este ca acum se simte bine si speram sa nu mai avem experiente de-astea. A propos de chestia asta, Victor e refacut de mai bine de o saptamana, de luni merge la gradi si astazi dimineata directoarea a primit un telefon de la Babes pentru a o informa ca Victor e internat la ei cu enterocolita. Directoarea era total nelamurita, Victor figura prezent si participase la toate concursurile organizate de ziua copilului, dar cei de la Babes sustineau ca e o confuzie. Era o confuzie, dar din partea lor (el nici macar n-a fost internat)-asta referitor la cum se misca cei indreptatiti atunci cand e vorba de o boala posibil contagioasa si colectivitate.
Eva merge toata ziua, comenteaza pe limba ei, spune cateva cuvinte (mama, tata, tataie, apa, gata) si gesticuleaza de zor. E in continuare innebunita dupa Victor, il imita in toate cele (spre amuzamentul lui). In week-end am fost iarasi la bunici la Pitesti si ei s-au distrat tare bine (tot timpul numai cu ochii dupa caini si pisica). In rest, suntem mai tot timpul in parc (Andruzza, nu v-am mai vazut). Fetelor, ce sa va zic... Rares al Andruzzei, asa ma amuza, este tot timpul intr-o explorare, nu sta locului o clipa si are asa o figura fericita cand merge de colo colo (mi-aduce aminte de Victor la varsta lui-nici el nu avea deloc astampar spre deoasebire de Eva care e mai linistita). Eva a descoperit nisipul si ar sta numai acolo.

Cenia, imi pare tare rau pentru cazatura lui David. Imi dau seama ce ai simtit. Speram sa nu mai aveti experiente din astea neplacute!

CatXO, sa va traiasca fetitele si sa va bucurati de ele!

Andira si Zuzunaki, ma bucur ca sunteti bine si voi si domnisoarele din burtica!

Mamacita, bine ati revenit din mini-concediu. Ma bucur ca v-ati simtit bine. Si noi ne-am luat bilete la Albena, in iulie si sper ca ne vom descurca (sunt destul de agitata cu enterocolitele astea ale lui Victor, plus ca Eva nu e prea obisnuita cu deplasarile). Cum a mers la vama? cam cat ati stat?

Rp, am vazut pozele cu Marutza. O scumpete de fetita cu niste ochisori superbi! Voi cand mergeti in Albena?

Andruzza, ma bucur ca au iesit bine analizele lui Rares.

Simonella, Victor a mers prima data la 1 an si 3 luni. Pana atunci mergea de-a busilea si avea o viteza.. Si eu eram un pic ingrijorata, dar pediatrul mi-a spus ca nu e nici o problema. Si cand si-a dat drumul la mers numai intr-o alergare o tinea. Nu vreau sa te influentez in vreun fel, dar subscriu la ce a scris si Rrox, nici eu nu i-as da medicamente doar pentru ca nu merge la un an si 1 luna. Dar daca ai incredere in medic, atunci totul e ok.

Va las ca trage Eva de mine sa-i pun filmuletul cu roboti (e o adevarata batalie pe computerul asta ).

Mergi la inceput