Prichindei martie - aprilie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Andira: nu stiu in ce stadiu sunt exact.dar trebuie sa caut o cresa oricum!deci.... de cautari
astazi a fost urit si pe la noi. de 1 iunie a primit un telefon masina si imediat a dus telefonul la ureche. ceea ce ne-a amuzat.
nici al meu nu vrea sa manince! ne chinuim de citeva zile,am observat ca iiplac bucatile mai mari sau ce mincam noi. parca nu mai vrea mincare de bebe sfarimata si i-am dat ieri mazare intreaga si i-a placut. azi m-am facut frumoasa la cofor,manichiuri pregatiri pt intilnirea cu tati si cu matusa nu maninca, face ce vrea el! am mincat dimineata piine cu pateu. altceva nu a vrut, la prinz nu avrut bors, nici felul doi, nici mar cu biscuite i-am facut omleta si cu piine si a mincat foarte bine. ce sa ii fac? ma gindeam sa ii dau ferrum haussman sa ii creasca apetitul dar cica asa e pe la un an. maninca mai putin.
Astazi i-am scos si firele si a plins asa de tare.... numai cind am intrat la urgente a vazut halate albe si gata: plinsete si zbuciume.
dar a trecut, a sta cuminte in masina si parca comenta pe limba lui ceva de rau ...era amuzant

la picnic cu colegii mamei
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, ce v-ati mai distrat mai! E un scump Brien Ce bine-mi pare ca ne-ai povestit de oanamc si de Leti, tare dor imi este de ele. Si de danna, si de alessia, si de toate fetele care ne-au uitat:(

cenia, asa-i, de la 1 an copilashii incep sa pape mai putin. Asta pentru ca ritmul lor de crestere este mai lent comparativ 0-12 luni. A avut si Rares 2-3 zile in care a mancat foarte putin, dar si-a revenit. Poate lui David ii ies ceva dintisori si d`aia e mai mofturos. Sau poate pur si simplu s-a saturat de papica de bebelush, doar e baiat mare acum Am citit ca te-ai facut frumoasa, sa-ti fie de bine. Si revederea sa fie minunata. Stii, ma uitam acum la televizor, este un film cu sotia lui M.Doulgas. Si mi-am amintit de pozele voastre, mie mi se pare ca semeni cu ea..sau ea cu tine:)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna,

Andruzza, Andira

Andira, Zuzu ce putin mai e pana la fericitul eveniment, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! Pup pe voi, pe bebici, si pe bebicii din burtici

Dari super ca te-ai intalnit cu Oana, spunei ca ne e dor de ea cand o mai vezi.

Am pus pozici cu donsoara, din pacate sunt doar 2 ff noi si 1 nu se vede, deci trebuie sa ma apuc sa-i fac poze, celalalt album e dupa vacanta din ro dar fara par

Pup!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

uitai sa dau linkul

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Andruzza, cum crezi ca pot sa va uit? Chiar vorbeam cu Anka azi ca de mult nu am mai intrat pe DC dar am de gand sa intru mai des si sa reiau contactul cu voi, sper sa ma tin de cuvant si sa-mi fac putin timp sa ma pun la curent cu noutatile!Sara acum doarme, e cuminte, nu si-a schimbat obiceiul, o sa va povestesc mai multe de ea pe parcurs!Va doresc tuturor o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamacita superbe poze!Cand te vei intoarce te voi intreba cate ceva;
Ligia,Ellinia,Adseana multumim pt.intrebare;Piciorul s-a desumflat si are o vanataie care sper sa treaca in scurt timp;am putut-o incalta fara probleme si nu a dat semne ca ar durea-o;
Zuzu cum zici ca esti grasa?Doar esti !Lasa ca vei fi o mamica superba!
Daria am vazut pozele;ce jocuri interesante!se vede ca Brien a fost incantat;ce pacat ca Oana nu ne mai scrie!Mi-o amintesc si cand era gravida era frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Danna j bine ai revenit!Din pacate nu mai suntem asa de multe ca la inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

yeeeeeeeeeeee...Danna, An-k bine ati revenit!Imi era dor de voi!

Daria am vizionat pozicile voastre cu maaaaaaaare placere!Ginerica al meu e un scump ca de obicei, si tu arati foarte bine!Daca te mai intalnesti cu Oana spune-i ca ne este dor si de ea si de Leti!!!

An-k am vazut si pozele cu Bia.Dar numai doua?!? Ia pune mana pe aparatul de fotografiat si fa niste poze printesei!

Cenia la-m vazut si pe David ce suparat a stat el la picnic in carucior...Se vede cicatricea?

Zuzu nu esti , esti o frumoasa foc!Si kg acelea, sunt absolut sigura ca le vei da jos, iar atunci cine va fi oare o mamica frumoasa cu doi copii superbi?

Gegea azi am fost la Selgros si Metro...scaune de copii au doar cateva bucati acum, dar nici unul nu este de calitate...cel de la Dacia pt Logan este 6 milioane si ceva...mi se pare exagerat de mult, cand cel Chico era la Selgros parca vreo 4 milioane jumate.Voi cum stati?Ati ales ceva?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mai fetelor...asa obosita cum sunt ..nu puteam sa ma duc la culcare fara sa urez bun venit An-k , Danna_J si sa ma bucur ca avem si vesti despre Oanamc. sper sa apaar si ea cat de curand.

maine ar trebui sa mai facem un apel... ca uite cum am intrebat de An-k... au aparut mai multe fete. sper sa apara si alte cunostinte mai vechi.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Dana

Nino, ca ai intrebat de noi, ca eu nu am nici timp si nici rabdare sa citesc cate capitole s-au scris. Dar de-acum o sa fiu alaturi de voi cele care imi sunteti dragi.

Mergi la inceput