Prichindei martie - aprilie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
danna_J spune:
Buna dimineata!Ia sa va dau eu desteptarea ca pe vremea cand eram graviduta si bantuiam dimineata devreme pe aici, cu 'sorela' AdrianaFedorca.M-am trezit cand a venit Narcis acas', nu pentru ca el n-ar fi atent cu mine sa nu ma trezeasca cand vine de la munca ci pentru ca m-am culcat devreme, la ora 10! M-am gandit ca daca tot nu prea pot sa readorm (uite ca am facut un cuvant nou) macar sa fac ceva si lucrez putin cu pozele ca am o multime in calculator si tre sa le descarc.Apropos de poze am vazut poze cu Brien, Rares si Alexutu, nu-mi vine sa cred ce trece timpul. Aveti niste copii superbi, nici nu stiu ce s-a mai facut cu albumul de la Speciali, daca e update cu pozele de la 1 an! De Alessia spre rusinea mea nu mai stiu nimic, sper sa fie bine!Ce primire calduroasa mi-ati facut, adevarul e ca nici nu ma asteptam altfel, Teodora multumesc pentru primire, noi n-am mai conversat de mult de cand erai tu insarcinata, abia astept sa ma uit pe pozele cu voi! Adseana n-am uitat
de grupul nostru Trio, Sara si acum canta cand aude vre-o melodie care-i place, dar nu la toate e atenta, canta cu La La La, e o scumpete, binenteles ca si mami canta cu ea! Nino tot o dulce ai ramas, multimim pentru primire! Andira ma bucur sa aud ca totul e bine cu sarcina si ai reusit sa ajungi cu bine pana aici, iti doresc sa ai o nastere usoara si , Zuzu n-ai de ce sa te strezezi, tu esti si vei ramane o frumoasa, nu te stresa de kg ca o sa le dai tu jos cand e timpul, acum doar relax si multa rabdare pentru Sofia si binenteles pentru scumpul de Bubu. Va doresc un WE insorit si relaxant tuturor!
ellinia spune:
Buna, buna!
Ma bucur sa vad cum se intorc fetele noastre Ank-a, Danna, mai primim vesti si despre Oanamc si Leti! 
Ank-a am vazut pozele noi, da' chiar asa numai atatea? Cand ai lasat-o pe Bia fara perisor?
Daria am vazut si pozele voastre, frumoase ca de obicei!
Cenia si eu i-am mai dat lui Stefan omleta din cand in cand, chiar si azi-dimineata ca altceva nu a vrut sa manance.
Zuzuma alatur si eu fetelor care iti spun sa stai linistita in privinta kg in plus, ai tot timpul sa slabesti! Apropos, si Stefan spune ceva asemanator cu "apciu" cand stranuta el sau altcineva pe langa el!
Andruzza esti draguta, mersi de raspuns, cred ca am sa fac o incercare, am sa cumnpar o punga si vad daca ii place, daca nu, mai astept.
As incerca sa-i dau miere, poate asa o sa manance painea cu unt. In ultimul timp s-a facut foarte mofturos la mancare si nici nu mai stiu ce combinatii sa-i mai fac!
Va pupam si va dorim un wk placut!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andrruzza spune:

an-k, m-am uitat azi noapte pe pozele voastre. Mi-au placut foarte mult. Sunteti doua frumoase
. Si floricelele foarte faine.
danna, bine ai revenit!
Poate ne=o mai arati si tu pe Sara, n-am mai vazut-o de atata vreme..
weekend fain![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
teodora racz spune:
Danna asteptam si noi poze ca n-am vazut de mult timp;
Am avut astazi un timp
:dimineata a fost soare dar destul de racoare iar dupa-amiaza a plouat intruna;Am scos-o afara pe Antonia dar numai cateva minute;sper ca maine sa avem timp mai bun!
Va doresc tuturor un week-end placut!
an-k spune:
Buna seara! Mai da ce bate vantul p'aci.. unde sunteti?? uuuu...
Elinia, Andruzza, Adseana, va puuup,sunteti tare dragute si va multumim, vom pune pozici mai multicele cand o sa avem
.
Bia e mai bine, nu-i mai curge okisorul deloc. Azi am fost impreuna la market si apoi in parc, ne-am dat pe topogan, in leagan si alte cateva minunatii la care nu le gasesc denumire
, ne-am bagat si in groapa cu nisip iar eu m-am umplut mai tare ca ea, a fost tare bine, cand am iesit si imi scuturam pantofii am mai facut o movilita:), si ea se uita zambitoare, parca stia
.
Altfel, n-am avut de lucru si am luat 3 kg de capsuni mici mici si le fac dulceata, asa ca ma distrez pana tarziu in seara asta![]()
Mai intru intre 2 borcane![]()
PS: Ma simt super bine ca scriu iar aici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
cenia spune:
SAlutare am mai vrea putin soare!!! ca ne-am saturat de ploaie....
si david imi arata usa sa mergem afara si il mai imbracam gros dar nu putem sta prea mult pe afara... pina si motanul e ud leoarca si suparat si miauna ca e urit!
Andruzza: merci de compliment! m-ai facut sa rosesc. as vrea eu sa seman cu nevasta lui M Douglas!
sunt bucuroasa ca am ajuns la kg avute inainte de sarcina, dar e ciudat ca la talie nu imi prea vin fustele....si azi m-am coafat si imi faceau oferta la electrostimulare si masaj tra la la...dar cind am auzit 7 mil am zis ca o sa alerg de 7 mil si fac abdominale pe acasa ca doar am facut sport de performanta la viata mea!!!
Adseana : e cam mare cicatricea dar e in par.
i-am cumparat unguent de galbenele cu propolis. astazi i-am facut baie ca i-au aparut niste bubite ca niste cosuri: doua pe fata,citeva pe cot si una pe picior...si trebuie sa plec miine la Cluj, of sper sa nu fie decit ceva de la transpiratie.
miine e intilnirea cu tati. el nu stie cum sa ajunga mai repede acasa sa il vada pe fiu-su! nu il iau cu mine la CLuj pe David fiindca ar fi prea obositor, doar dus, stam citeva ore si venit.
la picnic cu colegii mamei
niste poze
cenia spune:
mai fetelor bine ati revenit!!!.an k ,ellinia, danna j! voi poate ati uitat, dar eu citeam cu sufletul la gura tot ceea ce scriati si apoi ati disparut!! ma bucur ca ati venit din nou.
ellinia: e bun daca maninca si alti copii scrob. nici eu nu mai stiu ce sa ii mai dau.azi a mincat ciorba si o sarmala si chec si apoi a vrut si ceai f mult! cind s-a trezit: chec si apoi dupa o ora piine cu unt si dulceata de caise. a cerut de la mine. o zi da o zi ba!
la picnic cu colegii mamei
niste poze
pisicuta si matei spune:
Am vazut si eu pozici cu Alextu-care se pare ca s-a distrat copios
.mamacita este superba ultima poza cu titlul "ce bine dormim acasa".
Si am mai vazut pozici cu Bia cea frumusica foc.An-k cum i-a placut printesei in Romania?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
an-k spune:
Cenia, Psicuta, multumim!
Elinia pe Bia a kelit-o AdrianaF, in ro, in aceias zi cu Cezarica, eu vad rezultatele, si tund iar 0 vara asta, inca de 2 ori as vrea, si dupa gata ii las paru pentru codite
. Despre mancare si Bia-i mofturoasa, dar m-am obisnuit si zic ca-i mai bine slaba, eu acu ii fac dulceata de capsuni si ii voi da cu gris.
Pisicuta, Biei ii place in ro mai ales ca a avut prieten de joaca pe Cezarica
, si drumul a fost ok- am fost cu masina.
pup
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
betilina spune:
Buna mamici cu pitici! Ne bucuram ca v-ati mai adus aminte de noi si multumim de urarile de bun revenit! Si-a adus bine aminte una dintre mamici, noi am deschis acum mult timp capitolul de gravide de martie-aprilie. A trecut tare mult de atunci!
Am reusit se mai punem ceva poze, asa ca azi ne puteti vedea si pe noi ce mari ne-am facut!
In cateva cuvinte ultimul an si 3 luni s-a prezentat cam asa!
Dupa o sarcina minunata si fara nici o problema a venit ce era mai greu. Am avut probleme de la inceput, nu lua in greutate, la 1 luna si jum, de paste anul trecut, am ajuns la spit Gr. Alexandrescu 3 sapt, de revenit abia pe la 3 luni ne-am revenit, cat de cat. La 3 luni si o sapt am facut botezul. Mai bine cu burtica ne-am revenit cam pe la 6 luni. De la 6 luni am inceput masajul de indreptare al picioarelor. De la 9 luni am avut la picioare orteze si ghete ortopedice. Tot la 9 luni, de Mos Nicolae, am avut si pneumonie, o forma mai complicata cu componente de astm si am stat 2 sapt in spital. Iar in final imediat dupa ziua ei, de 8 martie, s-a declansat pojarul. Acum am terminat si cu masajul pt picioare. Cam cu asta ne putem noi lauda de la capitolul cele rele sa se spele...!
De la capitolul cele bune sa se adune: Avem 8 dinti si aproape 4 masele,mancam de toate, mai putin ne-a placut meniul cu peste, si in rest suntem tare vesele si jucause! Am fost tare iuti la miscare: la 5 luni ne-am ridicat in fund singurica, la 6 luni si 3 sapt mergeam de-a busilea si reuseam sa stam in picioare sustinuta, iar de mers am inceput sa facem primii pasi la 7 luni si o sapt. Din pacate din cauza problemelor cu picioarele a trebuit sa o obligam sa nu mai mearga singura. Dar de la ziua ei de nastere din feb, merge singura in picioare. Acum cam trebuie sa am grija cand scapa din mana si alearga!
De inteles intelege totul, mai greu este sa o faci sa asculte! Este tare incapatanata si este tare perseverenta atunci cand vrea ceva. Chiar si atunci cand a cazut din pat si s-a taiat la ureche, dupa cateva ore era tot acolo fara nici un pic de teama! Nu spune f multe cuvinte, dar are o limbarita de nu o poti stapanii niciodata!
De la 1 sept merge la gradinita. Este o gradinita particulara unde au si grupe de la 1,6 ani si ii accepta teoretic in orice conditii. Singurul dezavantaj ar fi taxa de cca 200 euro. In rest este super acolo, conditii f bune, cam 5 copii la o educatoare, curte de joaca si bucatarie proprie cu bucatar.
Cam asta ar fi cu noi dupa 1 an si 3 luni
E tare bine sa revii pe aici si sper sa poti tine pasul cu voi la citit si scris, pt ca aveti o super vitexa!
Acum va pupam si revenim in curand!
Betilina si Mariuca (27 feb 2006)
http://community.webshots.com/user/betinacio