Prichindei martie - aprilie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 12
adrianafedorca spune:
salutare mamici si prikindei
trecem si noi in fugasa va salutam , nu v-am uitat ...dar timpul....nu ne lasa...poate am timp mai mult diseara dupa ce-l cucl pe cezar , sa pun si poze, sa va mai zic de noi
in general suntem bine , am crescut, suntem nazdravani
vaz ca a aparut lume noua...ank, dana...va pupam mey fetelor io vreau pozeeeeeeee cu voi si minunile voastre
gata am fugit am la treaba...
aaaa hai sa ma dau si io mare ...am reusit sa slabesc ...de la 65 am ajuns la 58 ...dar mai am 4 kile de dat jos
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
danna_J spune:
Betilinia bine ai revenit, noi nu cred ca am avut ocazia sa ne cunoastem dar avem tot timpul de acum inainte! Dragele mele eu sunt racita, cred ca si Sara putin ca-i curge nasucu, Narcis a zis si el ca-l doare gatul, se pare ca noi cand ne racim, ne racim toti odata! Chiar ii spusesem lui Narcis ca tocmai acum a trebuit sa se imbolnaveasca si el sa nu aiba grija de mine. Stau mai mult in pat, ma doare spatele, tusesc si ma doare gatul si capul, doctorul pana marti nu e disponibil ca la noi luni e sarbatoare, medicamente nu mai am asa ca sper sa nu fim prea gravi si sa ne putem trata repede.Despre micuta Sara ce sa va zic? E o printesa care papa bine, doarme toata noatea si o data pe zi aproximativ 2-3 ore, de umblat singurica se pare ca nu vrea inca, canta dupa o carticica cu melodii, a invatat sa manance din farfurie cu furculita, inca mai exersam si a inceput sa bea mai mult apita ca de obicei si doar din canita!Azi cred ca o sa stam in casa pentru ca suntem bolnaviori dar nici vremea nu e extraordinara, ne lipseste soarele, si vremea buna. Ii place foarte mult in parc sa o dam pe leagan.Va pup si va doresc o duminica placuta!despre poze, sper sa-mi fac timp sa mai pun un albul nou!
andrruzza spune:

betilina, ma bucur ca ati depasit cu bine problemele. Am vazut poze cu fetitza ta, este tare scumpa si are un zambet asa de frumos
danna, va dorim sanatate maxima!
adriana, bravos
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
caramella spune:
Noi inca mai suntem la ai mei,azi pleam acasa,e prea galagie de la festivalul lu' peste,desi ploua e lume ,iar ieri a tinut-o pe un rock urlator de ma durea capul.Azi noapte iar a repetat figura cu trezitul la 3 noaptea ,am luat-o cu mine pe coltar si a adormit pe la 4,noroc ca dimineata s-a trezit la 10 jumatate si m-am odihnit si eu.
Ieri nu a prea mancat bine ,iar azi recupereaza ,tot intr-un mancat o tine de cand s-a trezit:2 felii paine cu unt la trezire,apoi a mai rontait biscuiti,la 2 a mancat supa cu taitei,carne de pui cu cartofi si putin tort capsuni.
Am o intrebare pe care am tot uitat sa o pun.Voi aveti problema sa gasiti puii uzi dimineata?Pe alicia o tot gasesc uda pe spate si picioare la trezire,intradevar bea multe lichide.Folosim pampers,poate ar trebui sa-l schimb spre dimineata,voi cum procedATI?Multumesc pentru raspunsuri.
Bine ati revenit BETILINA,DANNA,ANK si ADRIANAFEDORCA!
BETILINA of ce de probleme ati avut,bine ca sunteti ok acum,Irina e o scumpa blondina ca si Alicia mea!
DANNA sanatate maxima!
ANK superbe pozele printre flori(unde e parcul acesta apropo?),Bia e frumoasa foc!
ADRIANA super,tine-o tot asa,pupici mlui CEZARICA!
Mai revin pe seara ,acum ma grabesc.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
dariaevelin spune:

bine ati revenit ank,danna,bertilina

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
pisicuta si matei spune:
Betilina va dorim mult sanatate-ce de ati mai tras
.am si vazut frumusetea bolnavioara!
Caramella si noi am patit de cateva ori(si Matei bea multe lichide) cand am purtat happy si cum el doarme mai mult dimineata nu ma mai trezeam sa il schimb.dar acum am revenit la pampers si nu ni s-a mai intmaplat.poti incerca sa il schimbi dimineata si daca tot nu merge ia un numar mai mare sau alta marca.![]()
Azi Matei a incercat sa se incalte singur si cum nu i-a mers m-a chemat pe mine.si eu doar i-am tinut pantofiorul si i-am zis sa bage el piciorul!si l-a bagat
.ce baiat mare am a inceput sa se semi incalte singur 
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
dariaevelin spune:
adriana fedorca

bravoooooo! Tine-o tot asa! facem galerie pentru cele inca 4 kg
andruzza tu cum stai,draga mea??? mai poti cu alergatul pe bicicleta???
an-k bravo si tie!

ma inscriu si eu in clubul vostru: m-a apucat asa,deodata,sa fac sport
. Nu sa slabesc,ca nu prea mai am ce,ci sa ma tonific. Asa ca,am descarcat de pe net un program de tae-bo si fac in fiecare zi,in special pt brate,abdomen,picioare si aripioare(cam 1 - 1:30 h). Sa nu va spun....imi vine sa plang,sa tip de durere uneori....dar nu ma opresc
. Sa vedem cat o sa ma tina.
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
cenia is o zapacita. de nu st' cand vreau sa-ti spun ca am vazut povele cu voi. Sunteti 2 frumosi. Mi-ai parut tare schimbata asa,cu ochelari. Abia astept sa ne povestesti despre intalnirea cu tati. Si apropos: ce sport de performanta ai facut? Stii...vreau sa-ti destainui ceva: se vede ca ai facut sport,la brate. Ei,dupa ce am vazut pozele voastre(nu mai retin din care tura,dar unele de mai demult)am decis sa ma apuc sa lucrez tricepsii si bicepsii.
an-kce scumpa-i Bia!!! E o frumusete! Astept mai multe delectari in fotografii
dana pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Cu Amalia(alessia),am vorbit zilele trecute. Calculat5orul e inca defect. Asteapta cu nerabdare sa reintre in contact cu noi,va pupa si va imbratiseaza pe toate.
bertilina Mariuca este o scumpa delicata. ma bucur ca ati depasit problemele si acum este sanatoasa 
Poze frumoase cu noi
danna_J spune:
Am fost si noi la MC Donalds si abia ce am ajuns acasa, de plimbat prea mult eu nu ma simt bine, imi e frig, si parca as sta mai mult in pat!Daria esti o scumpa, vin si pozele, ma bucur ca ai vb cu alessia si nu e suparata pe mine, sa-i spui ca o pup si abia astept sa-si repare computerul si sa intram in contact cu ea! L-am vazut pe Brien, e un frumos, si voi o familie superba! ZIci ca faci tae bo? si mie imi tot sta gandul sa-mi procur un program de incepatori pentru ca cu vremea ce e afara nu prea imi vine sa alerg, e prea frig si ploua!Andruzza, Caramella multumim de urarile de sanatate, abia astept sa treaca starea asta de discomfort, e neplacut sa fi blonavior si sa nu ai o mama sau o sora aproape sa te mai ajute, dar sa nu ma plang...AdrianaFedorca, felicitari pentru kg pierdute, deci se poate sa nu ne dam batute! Si eu as vrea macar 5 kg sa pierd sa ajung la 66-65 pana mergem in vacanta, acum cu raceala n-am tinut dieta dar nici pofta de mancare n-am avut!Azi sunt Rana si Branko la noi si imi pare bine ca Rana se joaca cu Sara si Sarei la place cu ei insa se plictisesc si ei. Nu prea stiu ce are Sara dar si ea de la ora 10 se trezeste sta in fundulet si planga pana mergem la ea, o luam jos cu noi la televizor, apoi o ducem iar la ea in patut si adoarme. Am observat ca atunci cand avem musafiri ea nu prea doarme bine, cel putin pana suntem toti in pat si e liniste in casa. Ea in continuare doarme de la 8 seara la 8 - 9 dimineata! Caramella nu stiu ce sa-ti spun, Sara nu se uda niciodata, e adevarat ca nu bea multe lichide, deci nu avem aceasta problema, nu o schimb niciodata pana dimineata, o idee buna probabil e sa incerci si cu alt tip de pampersi!va pupam si mai dam tarcoale pe aici!
andrruzza spune:

Astazi i-am taiat motu' piticului. A luat de pe tava bratara, apoi verigheta si casetofonu' de la masina. Si a urmat cam tot ce mai era p`acolo, mai putin banii si cartea:) S-a suparat putin cand i-a taiat nasha motul, iar cand l-a tuns s-a suparat bine de tot:) abia l-a tuns! Am pus si cateva pozici.
daria, stau binishor, am topit 18 kg, stau la 62-63 kg. Negociez cu domnul cantar sa-mi arate 55 la 1 august
Pe bicicleta mai alerg, dar nu zilnic, tot vreau sa ma reapuc serios de treaba, dar...:)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"