Prichindei martie - aprilie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
danna_J spune:
sa nu apasati niciodata pe butonul reseteaza, cum am facut eu de cateva secunde si mi-a sters bunatate de mesaj! ufff Va spuneam ca Sarei i-am descoperit doua maselute in partea de jos cand i-am spalat dintii in seara asta. Am dat de ceva alb, m-am uitat mai bine si nu mica mi-a fost mirarea cand i-am descoperit doua maselute, draga de ea... mai ales ca e o pauza intre doi dintisori din fata care-i are de ceva vreme si acum i-au iesit direct maselutele!Apropos de dintisor, i-am admirat dintisorii lui Rares, cat de frumos e baietelul vostru Andruzzo! Felcitari pentru kg de care ai scapat, esti ambitioasa si cred ca-ti vei atinge targetul asa cum ti-ai propus! Succes!noapte buna tuturor!
teodora racz spune:
Betilina superbe poze!Ati avut ceva de tras dar bine ca a trecut!
Danna cum stai cu raceala?Vrei sa spui ca Sara doarme atatea ore fara sa se trezeasca?Asta da performanta!
Daria te-ai apucat de sport?Chiar te-am vazut in poze si arati foarte bine
Am crezut ca si tu vrei sa slabesti!Si eu faceam inainte de a ramane gravida dar acum m-am lenevit;si dupa cat alerg in casa si afara dupa Antonia cred ca imi ajunge;la kg.de dinaintea sarcinii am ajuns foarte usor;cand eram
aveam 62kg.iar acum am 49kg.Mult succes!
elibui spune:
Buna fetelor! ne mai primiti dupa secole de absenta?
Va multumesc tuturor care s-au gandit si au intrebat de noi!
CatXO, FELICITARI! Sanatate multa printeselor si voiosie maxima!
Vin cu vesti bune. Am nascut inca o super fetita pe 24 mai, 3300 g, 50 cm, Apgar 10! Nasterea a fost provocata, normala fara epidurala si super super dureroasa. Si eu care credeam ca a doua este mult mai usoara! In schimb, refacerea a fost rapida. Alisu a primit-o cu un pupic si se poarta in continuare foarte frumos. Poze nu am inca sa va arat. Cert este ca fetele seamana ca 2 picaturi de apa.
Nu zic mai multe ca sunt daramata de somn. Va trimit pupicei la fiecare in parte!
Eli&Co.
an-k spune:
Betilina, bine ati revenit! Mai cate ati tras..., dar totul e bine cand se termina cu bine. V-am vazut in pozici, Mariuca este o dulcica, ii sta tare bine in costumasul mov. Pupam obrajorii!
Elibui
felicitari, sa-ti traiasca fetele sa fie sanatoase! Bine ca te-ai refacut repede chiar daca a fost dureroasa nasterea, ce draguta Alice sa-si primeasca surioara cu puipci, bravo! Asteptam poze.
S bine ai revenit![]()
Andruzza, am vazut frumosul motzat si dezmotzat
, asa gene lungi si frumoase de la cine a capatat?, welcome to the club
lui cheliutza
(nu te superi ca-i zic asa
- ca si Biei tot asa ii zic), si tu arati tare bine, am vazut si obiectu' munci
, felicitari!
Dariaevelin, multumesc esti o draguta ca de obicei
, eu inca nu am apucat sa va vad dar promit sa ma uit acum la pozicile voastre.
Adrianaaa, unde-s pozele??
Acu sa v-o parasc pe Dana- mi-a dat raceala prin telefon!!!, dupa ce am vorbit ieri cu ea la telefon si mi-a zis ca e racita, in spirit de solidaritate, seara m-a apucat si gatul si nasul, da' usor; astazi am stat cu ceiut, paturica si aspirina- seara, ca ziua am fost la socrela ca a fost ziua ei, si am mancat si tort si praline, si presimt ca o sa fie tare dragut cantarul maine dimineata, macar sa stagnez
. Bia cred ca sta si coace un pui de raceala ca e a treia zi cand se face ca papa, m-am uitat in gatul ei dar nu mi se pare rosu, daca maine e la fel de pofticioasa ca si azi seara mergem la dr, sau il chemam acasa- ca-i sarbatoare! Dana multa sanatate, Sa va traca repede, repede, pupam mami si Sara
Si daca tot am somat seara sub patura pe canapea, am vazut filmul "Walk the line", despre tineretea lui johnny Cash, mi-a placut foarte mult si vi-l recomand cu caldura!- Maine avem "Codul lui DaVinci" in program :).
Noapte buna tuturor!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
betilina spune:
Buna mamici si pitici! Multumim de urari. Am reusit sa va vedem si noi pozele (nu pe toate, recunoastem!) si toti bb-ii sunt tare frumosi.
Felicitari Elibui pt micuta minune! 
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de tot si de toate! Cred ca am uitat la mesajul dinainte sa felicit pe cineva: CatXO sa fiti si voi fericite si sanatoase, ca asta este cel mai important in viata! 
Restul vine de la sine.
Eu am o mare problema cu silueta. Inainte de prima sarcina, pe care am pierdut-o la 3 luni, am luat brusc in 3-4 sapt deja 5 kg, de la 55 kg la 60 kg. Apoi in 4 luni eram din nou gravida si am plecat de la acele nesuferite de 60 kg. Am mai luat pana la final inca 11-12 kg, pe care le dadusem jos pana la 6 sapt. Dupa aceea am mai slabit, m-am mai ingrasat de pe la anticonceptionale, dar in final am reusit sa ajung la 56-57 kg.
Nu e mare diferenta pe cantar, dar nu prea ma mai incap toate hainele la talie. Si ce e cel mai grav e ca am ramas cu un "colac" de slaninuta in jurul burtii de care nu reusesc sa scap. Si am incercat si cu infometarea si cu miscarea (ca Maria mea e tare iute si nu sta 2 sec in acelasi loc!) si de pomana. Dati-mi si mie un sfat, cam cum as putea sa scap de colacel! Multa lume mi-a zis ca sunt slaba, dar colacelul ma omoara!
Daria cum e cu tae-bo-ul? Te ajuta la ceva? Daca poti spune-mi de unde ai facut rost de exercitii poate incerc si eu.
Acum va
si revenim cat de curand!
Betilina si Irina Maria (27 feb 2006)
ellinia spune:
Buna fetelor!
Betilina ti-am vazut pozele! Printesa ta e tare dulce! Un sfat pentru colacei mi-ar prinde bine si mie!
Teodora 49 de kile zici? 
Andruzza waw, felicitari pentru cele 18 kg! Si pentru Rares la care am vazut aceleasi gene lungi si negre!
Adriana felicitari, da-mi simie reteta! Ca eu nu mai reusesc sa slabesc...M-am blocat la 57...degeaba
si abdomene la greu, inca nu-mi pot pune cercel in buric
!
Elibui felicitari! Waw, doua super fetite, cred ca esti mandra! Lasa ca te odihnesti tu! Inca o data felicitari!
An-k, Danna multa sanatate!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ligia13 spune:
ce faceti fetele? La noi zici ca e toamna. E un frig afara , de nu stoi ce sa mai zic. Mi-a inghetat spatele.
In rest, noutati despre noi nu avem. Mai avem inca mucisori, dar pare ca e pe trecute, pt ca deja sunt mult mai putini si sunt transparenti!
Am fost de dim si am facut un exudat. A fost f suparat ca l-a tinut de nas un pic ca sa deschida gura. A certat-o tare pe asistenta , era tare simpatic, a trezit simpatia tuturor pe acolo pe hol, mai ales ca se juca cucu-bau cu o tanti (ca, da, el nu prea e atras de copilasi, insa e f atras de babe
![]()
)
Avem un cuvant nou in dictionar : caca
. De cate ori il schimb zice caca (cu accent pe ultimul a
) si daca eu ii zice pute , el zice p.
L-am invatat unde sunt ochiisorii, nasul, gura, dar sunt prea concentrate toate in zona capului , asha ca arata spre cap la toate.
Vad ca au revenit printre noi cateva cunostinte mai vechi si tare ne bucuram.
an-k, danna_j, betilina , elibui, adrianafedorca bine ati revenit.
elibui, felicitari
, sa-ti traiasca printesele. Ce nume are printesa cea mica? Asteptam cu interes poze (ca si de la tine catXo daca mai apuci sa ne mai citesti)
andruzza, am admirat frumusete de baiat motat si desmotat si m-am indragostit
. E dulce foc! Tuns e la fel de simpatic. Cum a fost, a plins la tuns?
an-k, sanatate si tzie si lu Bia. Am admirat pozele cu cheliutza de Bia si cu ochiii ei de cristal. Este f dragutza si expresiva.
Cum a iesit dulceatza?
danna_j, ma bucur ca ne mai scri. Mereu mi-au placut mesajele tale. Wow, deja maselutze... Sanatate familiei racite.
Sa sti, ca si eu de cate ori racesc, raceste si consortul si cum barbatii sunt mai "rai de boala" in final tot eu il ingrijesc pe el desi mi-as dori sa fiu ingrijita!
caramella, noi am avut probleme cand era mai mic Radu, pe la 2 luni, il gaseam mereu ud, desi il schimbam la 3 cand se trezea sa suga!
Am trecut la un nr mai mare la Pampers si s-a rezolvat.
Mama mea spune ca daca face pisu mult noaptea inseamna ca-i este frig. Dar nu stiu daca e adevarat.
aaa..., o perioada am folosit Fixies pt noaptea, mi se parea ca absorb mai bine!
daria, nu stiu daca am apucat sa zic ca am vazut pozele de la locul de joaca si v-am admirat. Sunteti o familie super! Brien , normal pe locul I.
Abia astept sa-i traca de tot mucisorii ca vreau sa mergem si noi la un bazin cu bile , cred ca la McD ca e inebunit dupa bile Radu. Aseara a facut baie cu 2 bilute (nu ale lui![]()
) , l-am imbracat cu bilele in mana si a adormit tot cu ele in mana
.
Spre dezamagirea mea, cu mamacita nu apucat sa ne vedem pt ca aici a plouat continuu, plus mucii lu Radu care nu vream sa-i exportam
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ellinia spune:
Iarasi nu am reusit sa-l facpe Stefan sa manance,
numai stiu ce sa-i mai dau, refuza orice. Deja e a treiazi de acum. Singura masa pe care nu o refuza e ciorbita sicapsunile, in rest nu vrea nimic...pana si sucul de portocale l-a refuzat. Sunt tare necajita! Parca e si un pic fierbinte. Temperatura n-am reusit sa i-o iau ca se zbatea prea tare.
Sunt sanse, oare sa fi facut insolatie? Ieri a fost foarte cald, am fost la socrii, am stat numai afara si aproape numai la soare. A avut ceva pe cap, dar chiar si asa...Sau poate ca din cauza mai mult cu fundul jos, pe pamant statea si se juca cu iarba.Dar cred ca daca ar fi facut insolatie i-ar fi fost rau de aseara,nu? Mi-e cam frica, e artagos si numai in brate sta, si e somnoros cu toate ca e inca prea devreme ptr somn. Nici nu prea stiu ce sa-i dau ptr raceala ptr ca supozitoarele nu le tolereaza si plange de ti se rupe inima, iar de la siropuri se strica la burtica. Oare daca ii dau un sfert de paracetamol intr-o linguritza de lapte? Plizzzzz, e cineva pe receptie?
Cristina si
ligia13 spune:
elinia, la insolatie vomita de obicei, deci poate nu e insolatie.
Temperatura, incearca sa i-o iei sub brat sau am mai incercat eu cu Radu la gat, unde sunt pliurile de la gat!
Din pacate habar nu am daca ai sau nu voie sa-i dai paracetamol pastila!
Sanatate multa!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ellinia spune:
Ligia mersi mult, sper sa nu fie insolatie. Parca m-am mai linistit un pic, am sa incerc sub brat cu temperatura.
Chiar si acum sta la mine in brate, nu-lintereseaza nici macar tastatura.
Cristina si