Prichindei martie - aprilie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Mulutesc an-k, ellinia, ligia!

an-k, cum sa ma supar? si eu ii zic asa Genele le are de la Bogdan. Sanatate multa!

ligia, daaa, a plans, il enerva masina, abia a stat. Si la noi e vreme urata, bate un vaaaant!

daria, am si eu un cd cu tae bo cu Billy Banks, n-am facut de prea multe ori, dar prima oara cand am facut, cam 70 minute, a doua zi nu ma puteam ridica din pat.

betilina, cred ca numai facand sport poti scapa de colacel. Alergatul cred ca-i cel mai bun pentru topit sunculite!

elibui, felicitari Sa te bucuri de printese, sa fiti sanatosi si fericiti!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Elibui FELICITARI!Sa iti traiasca mica printesa, sa fie mereu sanatoasa, frumoasa si norocoasa in viata! mamica si pe cele doua fetite ale ei! Cand ai un pic de timp liber, asteptam pozicile.

Mai fetelor, va spun sincer ca nu am apucat sa citesc ce ati mai scris pe aici, decat asa , pe sarite...la Oradea e o vreme mizerabila, ploua, ploua si iar ploua, si e frig...brrrrr....si in aceste conditii Alexandra ma innebuneste in casa...nimic nu ii convine, e aproape tot timpul maraita, ar vrea afara...ma duce la usa de la intrare si imi arata ca vrea "tai-tai"...si nu puteeeem...Doamne dar nu mai vine vremea buna?

Ma pun pe citit,daca pot, si revin.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Hellooo!!!
Pupici la toti bb-ii si la toate mamicile...apar si eu cu vesti bune...in sfarsit nu mai face Biance febra... ..oofff...ca mult am mai tras...sa speram ca de acum incolo sa nu mai fie probleme...in schimb pe mine ma omoara o masea...
sunt efectiv "dopata"...de antibiotic si calmante ...azi ma duc s-o strang de gat pe stomatoloaga mea...care acum o luna mi-a "reparat" maseaua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Am citit repede ce ati mai scris...

Betilinia offf Doamne prin cate ati trecut...Bine ca acum sunteti OK!Am vazut si pozele voastre, ai o fetita scumpa foc!

An-k cum a iesit dulceata? Sper ca acum sunteti mai bine si tu si Bia!Tzinem pumnii sa nu fie ceva "rosu in gat"

Danna multa, multa sanatate si voua!

Andruzza am vazut pozele cu motzatul si apoi "cheliuta" al tau...Doamne ce scump baietel, are niste ochisori de ma baga in boala

Am vazut ca discutati despre slabit, cure, sport...Doamne daca as avea macar un sfert din ambitia voastra fetelor, Andrruzza, Adriana, An-k as fi slabit si eu de mult, dar asaaa... ma apuca un elan maaaare , dar ma tine doar cateva zile, apoi revin la kg initiale, si nu stiu, zau, cum vaoi ajunge eu inapoi macar la 60 de kg

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Sa pun si eu o intrebare:
De ce unii parinti opteaza sa ii rada in cap pe copilasi?
Va intreb pentru ca mama mea nu a facut acest lucru si eu una nu am nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'neatza!

elibuifelicitari draga noastra!!!Cum se numeste ce-a de-a doua fetita? Asteptam poze cu familia tanara si frumoasa.

an-k,danna sanatate dragelor.Asta da prietenie adevarata!!!Impartiti tot si la bine si la greu
andruzza mamaaaaaaaaaaaaa! cat e de frumos cheliuta!!!Doamne,ce ochi! Si ce gene!!!Si ce trasaturi!! Ce mai...stii bine,is declarata: fanul nr 1.
teodora49 de kg e exceptional! Bravo tie. Nu,eu nu vreau sa slabesc,vreau sa ma tonific.
andruzza,ellinia io am dat jos un program,fara sa stiu f multe despre tae-bo. Am inceput sa-l fac(asa sccrie acolo,ca-s exercitii tae-bo),credeti-ma ca simteam nu febra, ci cum imi ardea corpul in zonele lucrate. Nu e caseta cu billy banks,de care am aflat abia ulterior . Poate e un nivel mai usor,nu stiu,sunt incepatoare in ale acestei "arte". Ideea e,ca am simtit rezultate.
http://www.ele.ro/Tae_Bo.html
asta-i linkul,eu fac preponderent pt tricepsi,ma rog,brate, abdomen si aripioare

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ligia cum a fost intalnirea cu tati???

fetelor,sa va spun ceva: noi am decis sa nu incercam cu olita,pana pe la 1,8-2 anisori,atunci cand va constientiza. Nu ne grabim niciunde!
Bunnn. Zis si facut.
Ei bine,de cateva zile, inainte sa faca lipsa mare, Brien spune: "caca!",apoi incepe sa se screama. Nu s-a intamplat numai odata,ca sa zic ca e un "caz izolat". Si nici nu zice in timp ce face, ci cu cateva secunde inainte.
Oare asta inseamna ca e constient de contyrolul sfincterian? Ar trebui sa actionez si,imediat ce anunta ce urmeaza sa faca,sa fug in baie si sa-l asez pe olita???
Repet,nu ma grabesc deloc cu folosirea ei. Prefer sa renuntam la pampers cand va fi deplin pregatit. Dar daca este deja?

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

dariaevelin barvos ce baietel istet..eu zic sa-l pui la olita..eu o tin la indemana si cand vad ca e momentul repede apar cu olita...si functioneaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumim Elinia, Ligia, andruzza, adseana si daria, ma simt deja mult mai bine, si Bia a papat azi, nu exceptional dar mai bine k ieri- si iar mi-a mancat painea prajita, fata asta tine la silueta lui mami

Daria si eu fac taebo dar in ultimul timp am lasat-o mai moale, azi am inceput un nou ragim "Scarsdale", si vreau sa il combin si cu taebo pe langa eliptica.

Adseana, Ligia, dulceata a iesit super a mancat Hugo ieri jumatare de borcan, din care si eu 2 felii, deabia astept sa apara visine si cirese sa fac si din ele. Vreau sa-i fac gris cu lapte si siropel de la dulceata, sa vedem ce zice caci ea oricum nu e fan dulce.

Adseana si te asteptam la sport sau dieta sau amandoua, noi te sustinem

Elinia, sanatate lui Stefanut, si bia a avut tot cam 3 zile fara pofta, poate fi de la caldura- dar poti sa margi si la dr, asa pt linistea ta. Sper sa nu fie nimic grav

Nika, ma bucur ca Bianca voastra e mai bine, si sper sa nu te supere maseaua prea tare, si sa treaca repede. Despre curiozitatea ta... eu am motive intemeiate sa cred ca rasul in cap ajuta:), de ce?. In primul rand nu mai transpira, in al doilea rand- noi suntem o familie de oameni cu par rar- ca de pisica, dupa ce ca e rar mai e si moale si firul subrire. Fratele meu a prins o ciuperca in copilarie pe scalp si pt tratament a fost ras in cap timp de 6 luni de zile in fiecare zi. Rezultatul se vede f bine,- are parul cel mai sanatos si frumos dintre noi. Bia s-a nascut mai fara par- adica precum noi toti, parul nu i s-a indesit dupa ras sunt sigura dar firul s-a ingrosat si inzdravenit. Este adevarat ca multi oameni au par frumos din nastere iar altii necesita putin ajutor

V-am pupat.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

daria super linku' cu tae bo...nu e ce face nea billy dar e buna orice miscare , eu am sa lucrez mai mult abdomenul , ca in rest am slabit dar pepenasul tot acolo e...

andrruzza l-am vazut si eu pe rares desmotzat e frumos foc, parca i se vad mai bine genele, sa va traiasaca, te-am vazut si pe tine intr-o poza...arati super ....io m-am hotarat ma opresc pe la 52 ....de fapt m aopresc din regim cand plecam la mare pe 24 iulie

si ca tot veni vorba de mare am facut azi si rezervarile in eforie nord , 14 zile abia astept, sper sa se simta bine cezar

sa va zic si meniul pana la pranz

dimi trezirea la 8 ...n-a vrut decat 50 ml laptic, apoi 1 feli si jumatate de paine cu cas de vaca dulce

la pranz piure de cartofi cu 2 buketele de brocoli si 1 morcov , 1 ou si 80 gr branza de vaci

la 2 piersici cu biscuiti si 2-3 felii de banana

si diseara laptic cu cereale

cam asta e tot...il vreti si pe-al meu?

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput