Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 9
babygirl spune:
daca maine nu munceste mihai,venim si noi in parcul circului la17:00..sau cand va intalniti.ne primiti?
ioanailincam spune:
Recenzie targ Sala Dallez (scuze, chris, pentru intarziere, dar acum am ajuns). NASPA DE TOT: multe edituri cu putine carti si 0 carti pentru bebelusi. Haine intr-un singur loc, la fel, pentru copii mai mari. Noroc cu Casa Retro, aia de am mai vorbit de ea, ca i-am luat o jucarie pe care o ochisem de mult. Cu alte cuvinte am batut drumul degeaba.
Beatrice - de targul ala nu stiam, merci de pont, dar ma tem ca finante chiar nu vor mai fi atunci. Asta nu ma impiedicat totusi sa ma duc
.
Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Ruxel spune:
Bonjour,
Ada eu folosesc pampers chilot de la Pampers si se numesc Let's Go. La primii pampersi m-am umplut de spume ca manjeam copilul pana in varful degetelor de kk, dar apoi m-am luminat
. Au pe margine posibilitatea sa-i desfaci.
Ruxel
Bianca
gabitzam spune:
Hei, astazi fac 1 anisor ultimii bebelusi de mai 2005. Sa le uram cele cuvenite, sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi, plini de noroc si sa aiba o viata frumoasa!
LA MULTI ANI MARA AUGUSTA, MARIA ANTONIA,
DRAGOS ALEXANDRU, CRISTIAN! 
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
fran spune:
Mey si eu pot dimineata da' pe la 12 Iepuretelui ii pica okii in gura, si nu doarme decat in patul ei
Pe la 5-6 ma gandesc ca si-au facut toti piticii somnul de frumusete...
Ramane pe la 17-18 in fata Circului?
Hai mey veniti ca va aratam si ponei adevarati
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
sufletzica spune:
Ioana
Pana la ce ora este deschis targul de la dalles?ca ma tenteaza si pe mine casa retro..
Elisor, eu o culc pe sara cam asa: o pun in patutzul ei si eu stau in patul mare culcata, prefacandu-ma ca dorm.Ea sta,face ture in patutz, trage de albinutza sa ii cante, mai vorbeste cu mine si intr-un final pune capul in cearceaf si degetzelul in guritza si se culca
Bine, uneori incepe sa urle si atunci o iau cu mine in patul mare, ii cant si o gadil la cornitze si adoarme pana la urma...Dar da, presupune prezenta mea langa ea.Sau a sotzului, a bunicii...Nu adoarme singurica decat rar...Ea nu sta nici singura undeva...plange.daramite sa se culce singura.Dar pe mine nu ma deranjeaza.Sunt de altfel putinele momente cand mai pot sa o tin in brate, sau sa stau cu ea, numai noi doua.
Cu laptele, nici mie Sara nu imi manca lapte de vaca...Nu i-a placut neam gustul.Asa ca eu ii pun in laptele de vaca cereale sau glucoza.Sau si si.Si papa o gramada.mai mult decat formula.Noi nu aveam de ales ca se terminase hipp-ul si aici in tara nu am mai gasit hipp3.Si sa ii fi dat alta formula ca dupa aia sa o trec iar pe lapte d evaca ...am ales , la sfatul pediatrei, sa o trec direct pe lapte de vaca.Si este ok.Este mai complicat cu achizitionarea lui, ca papa cam 1l pe zi dar asta este
Aaa...si sa va mai zic o chestie.Sara prefera, sau cel putin asa mi s-a parut mie, laptele ZUZU.Asa ca ii luam din asta desi este cel mai scump de pe piata.Pana acum cateva zile, cand stand pe mes de vorba cu o prietena am uitat laptele pe foc.Mi-am adus aminte de el dupa vreo juma de ora.Cand am venit la el, ma asteptam s ail gasesc pe tot pe aragaz.Dar nu, el fierbea domolit, scazuse la jumate...si avea un gust ciudat..de lapte condensta dar sarat.Apoi dupa cateva ore se depusese la fundul vasului un strat gros d eniste chestii...
De atunci am renuntat la Zuzu si am trecut pe alt lapte.V-am zis pt ca mie mi s-a parut ciudata intamplarea, si eu pana acum nu am mai vazut lapte care sa nu dea in foc...
Ieri am cumparat sandalute...bej, de piele ...cu 180.000 lei.Sunt chinezesti, dar arata bine.Au si talonet inauntru.Singura problema este ca inauntru nu au piele, dar la cat sta ea cu ele in picioare, nu cred ca o sa aiba timp sa i se imputa picioarele.Le fac diseara o poza si vi le arat.Si oricum o sa stea cu ciorapei in picioare...nu descultza.
Mai am nevoie de niste remedii naturiste/babesti pt gat.Sara a terminat antibioticul dar inca mai tuseste...se rupe.Loreen, cum se numeste vit C de care vorbeai? vit c sirop sau cum?
Cu cartoful nu cred ca pot sa actionez ca nu sta mandra legata la gat...
pupici de la noi pentru piticii de azi care sarbatoresc primul lor anisor:La multi ani Dragos, Cristian, Mara si Maria Antonia!Sa cresteti mari, sa va dea Dumnezeu sanatate si o viata frumoasa!
blackpanterro spune:
La Multi Ani tuturor copilasilor de mai 2005!!!!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii si tot binele din lume!!
Nu mai prea am timp sa scriu ca Aidan ma cam calareste, la propriu,
toata ziua trebuie sa facem "Di calu".Si trebuie sa umblam prin casa, ce mai ma nebuneste.Plus dintii il chinuie, ii tot dau cu Oragel, ii mai dau Tylenol dar tot il deranjeaza.Macar bine ca doarme noaptea de pe la 9.30pm la 9.30am
Nelia, m-am cracanat de ras cand am citit de pampersu' buclucash.Stiu ca nu e de ras pt tine ca te chinuie dar e totusi foarte haios.
Ce fain ca mereti pe la tot felul de expo-uri pt bebei dar pacat ca selectiile sunt limitate si preturile super mari.Cand am fost in Ro m-am crucit cand am vazut ce preturi sunt la articolele de bebei.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
fran spune:
Adriana si noi de crucim continuu de preturi da' dupa cum vezi nu ne lasam![]()
Zuzu-mie mi se pare dubios ca desi e ambalat in tetra-pack trebuie tinut la rece si inainte de deschidere-de iaurt vorbesc, cu laptele nu stiu cum sta treaba.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
patriciaRO spune:
Fetelor vreau sa ma tund cand ajung acasa in Romania, in Bucuresti... Dar vreau sa ma fac exact ca in pozele din album. Aveti idee pe un stilist bun care sa faca exact asta!???
COAFURA
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
ioanailincam spune:
Sufletzica, pana la 8 e deschis, dar sa stii ca mare lucru nu prea mai aveau sau cel mai putin asa mi s-a parut (eu de fapt voiam o alta jucarie, dar nu o aveau si m-am multumit cu una mai putin sofisticata). Cred ca au facut vanzarea cea mai mare.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...