Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
Androix spune:
Nu am reusit sa citesc mare lucru decat ca incet incet planuim o intalneala maine in circ. Eu sunt disponibila oricand in timpul zilei. O s-o convoc si pe andreea cu eric. Stabiliti voi ce si cum si scrieti acia mare sa vaz.
Imbrac piticu si plec la doctor la vaccin si apoi o tai la curs. Ne vedem pe seara. Poate mai facem si noi un ciat?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
simona_filipas spune:

LA MULTI ANI MARA, MARIA ANTONIA, DRAGOS ALEXANDRU si CRISTIAN!

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte toata viata numai de fericire si noroc.
Ana bine ai venit. Asa cum spuneai si tu niciodata nu-i prea tarziu asa ca te asteptam cu drag si...cat mai multe poze![]()
Danelutza de-un portret ce zici? Ma bag si eu asa in seama ca alta idee nu mi-a venit
Ioana, Ana e scumpa foc
. Imi place tare mult poza in care trage cu nadejde de patut
Elisor, da tricicletele le-a primit cadou de ziua lui. Bine ca nu-s toate la fel
. Una dintre ele n-o poate folosi decat dupa 2 ani. Ramane decat cea cu maner in loc de carut iar ce-a de-a treia este de fapt un calut
.
La inceput nici Dragos nu vroia vigantolul si-l mai pacaleam cu un pufulet. Puneam picaturile pe pufulet si gata. Mai tarziu deschidea singur gurita si eu rapid aruncam picaturile de vigantol.Ai incercat si asa?
Despre adormit, eu procedez in felul urmator: Se i-a un biberon cu ceai sau cu lapte(dimineata), se administreaza copilului dupa care se pune una bucata copil in patut iar eu dispar din camera. Dureaza 5-10/15 min in care copilul povesteste cu diverse jucarii si gata. Curu-n sus si doarme![]()
Laura, ai dreptate. Cel mai fericit este cand sta afara. Sa vezi scandal cand intram in casa.Cand ploua, ca acum, e jale mare. Sta la usa cu ghetutele-n mana si striga " tai-tai". Nici vorba sa priceapa ca-i frig sau ploua.
Simona
de
Dragos Octavian
loreen spune:
Gata ...azi am comis-o in ultimul hal...
Ma trezisem de dimineatza cu o stare demna de tot angajamentul asa ca mi-am zis ca ceva trebuie sa se intample si nu de bine evident...M-am dus la munca si cu 30 Iunie voi incepe oficial serviciul...am tot agonizat pana acuma dar gata ajunge...am facut cererea de azi ca sa am timp o luna sa ma obisnuiesc cu ideea,fata cu femeia si aia de la servici sa-mi faca curat in birou si sa-mi repare televizorul...
Imi vine sa plang si acuma ca nu mi-am dat doua palme peste ochi de dimineatza in loc sa ma duc la munca,dar probabil ca este mai bine asa pentru toata lumea in special pentru neuronii mei...
Elisor mama draga eu ti-as spune cum sa faci cu Bibicu saltaret sa doarma,dar nu-s cel mai bun exemplu...eu am renuntat la balambaleala din balansoar pentru la cele 11 kile jumate pe care le are ma rupe,in schimb ma intind cat sunt de lata langa ea si o las sa se joace putin dupa care o intepenesc cu mana de fund si ii refuz orice scalambaiala si adoarme cam in 5-10 minute...mai mult de-atata nu am reusit sa fac...probabil in viitorul apropiat o sa incerc sa o pun la ea in patut si sa adoarma singura...viitorul insemnand x ani lumina...
Cuscra oricand sunteti bine venite va asteptam cu mare drag si interese...imi iau medical daca cumva sunt in campul muncii si tot ne intalnim...
Sufletzica eu ii dau "Vitamina C natural" picaturi...ii pun cam 10 picaturi de 3 ori pe zi in ceai si papa tot...ca nu are incotro...iar la tuse poti incerca ceai de ceapa...indulcit cu miere sau cu zahar pus sa fiarba odata cu apa...
Ruxel nu te rupe la bani pampersii let's go?!Am vrut si eu sa-i iau Deliei insa sunt putini la nr si de doua ori mai scumpi si cum asta a mea a facut o pasiune pentru apa,mai ales de cand ciordeste canile copiilor prin parc(cred ca bea cam 700ml de apa pe zi plus lapte 400-500ml)schimb cate 3 daca nu 4 pampersi pe zi...asta inseamna sapa de lemn pentru mine ca nici nu sta pe oala...sare ca arcul
Mickyyy unde ati stat la mare?!La Eforie sau in Mamaia?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Elisor revin ca baba uituca...cand i-am dat antibioticul Deliei m-am folosit de seringa de la Nurofen pentru ca am vazut ca are o afinitate deosebita pentru ea...Probabil crede ca-i dau Nurofen insa pana sa-si dea seama de realitate deja i-am varat continutul pe gat...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
Loreen-Iepu' bea cam 1,2-1,5l pe zi de apa-ceai si 400-500 de lapte, cred ca mai mult decat mine...de ce habar'nam, da' cica e bine...Chiar ma intreb de ce unii beau 30-40ml de apa si altii toarna in ei cu galeata...
Serviciul il incepi cu program redus?
Maine la 17 in fata Circului? Sau la ce ora vreti voi, ca eu fac max 15 min pe jos, vin cand puteti si voi.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Mickyyy spune:
loreen, am fost cazati in Eforie, insa ne-am plimbat si prin satul de vacanta din Mamaia, ba chiar si prin Constanta, chit ca acolo am fost mai mult la cumparaturi.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
andreea.a spune:
Hello!!!!!
Mi-a fost dor de voi!!! Dar sa nu credeti ca nu sunt la curent cu stirile.
In mare.
In primul si in primul rand, felicitari Florentina! Am auzit ca mai astepti un bebe. Sarcina si nastere super-usoare!
Si am mai auzit ca ne vedem maine in parcul Circului?! Abia astept!!!
Va pup pe toate si mai ales pe bebeii/copilasii nostri! 
nelia spune:
Tudora are febra!
A inceput de ieri dimineata cu 38.7, asta-noapte a ajuns la 39.5 si a culminat cu dimineata, cind avea 39.9. Acum are 37.2 si doarme, dar nu stiu daca a trecut. Am facut tot ce stiu: antitermice, impachetari, dus caldut, sosetele inmuiate in otet, chiar si o frectie, lichide... Cauzele pot fi multiple: un virus nou (de vara!), reactia la unul dintre vaccinurile facute acum trei saptamini (mi-a spus doctorita ca poate avea reactii la unul dintre ele in prima saptamina si la al doilea dupa trei sau patru saptamini), dintii (a avut si un scaun mai moale si ii ies, atit cit am putut eu sa ma uit in gurita ca nu ma lasa, trei dinti si doua masele). Nu m-am dus inca la doctor, ca trebuie sa aiba 48 de ore peste 38.5 in fundulet si sa nu scada la antitermice, cum s-a intimplat dimineata, abia dupa o ora jumatate am reusit sa-i aduc temperatura la 37. Mi-e groaza sa ajung iar la Urgente, ca pe pediatra abia vineri dimineata o gasesc si oricum aveam intilnire cu ea. Asa ca am hotarit, cu sufletul indoit, sa mai astept pina miine dimineata si daca nu-i scade, atunci ma duc la spital cu ea, ca oricum nu pot sa-i dau mai mult de trei zile antitermice si miine ar fi a treia zi. Sper sa nu fie alt motiv pentru care face febra asta, ca nu are nici un alt simptom. Doar o otita daca este, ca in git nu e rosie, cel putin eu nu vad nimic schimbat la ea, nasul nu-i curge, e vioaie cind ii scade febra... Ma rog, incerc sa ma linistesc si astept sa vedem cum evolueaza lucrurile. Sper ca voi sinteti bine, ca nu am cum sa citesc, am intrat doar sa ma descarc, ca voi stiu ca ma intelegeti.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
patriciaRO spune:
Nelia, sanatate multa puiului bolnav.. Off! De la vaccin, ma indoiesc sa fie. Ca doar l-ati facut acum 3 dapt. Dar poti stii... Off! sa ne tii la curent!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
nelia spune:
La multi ani, MARA AUGUSTA!
La multi ani, DRAGOS ALEXANDRU!
La multi ani, CRISTIAN!
La multi ani, MARIA ANTONIA!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA