Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am intrat sa ma laud... Isabella a facut doi pashi singurica , acum astept continuarea...
Fran eu merg miercuri la controlul de un an, te anuntz daca a trecut testul sau nu
Lucas pupici lui tunsulica. Sticla cu vin de calitate superioara , o sa fie sigur si din anul 2005, din propria vie... adica a tuturor asociatzilor. La caseta muzicala ma gindesc, am sa vad miine ce ochesc prin magazine.
Elisor ii trece sigur, adoarme si dupa aia se obisnuieste sus-jos, jos-sus
Sufletica incearca cu ceai din cozi de nuca, pentru tuse. Sanatate multa si sa-i treaca tusea mai repede.
Simona multzumesc de ideea cu portretul. Sa vad ce spune soatza...
Nelia sanatate multa Tudorei

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by patriciaRO
[b]PINOestival
Targ de servicii si articole pentru copii
23 - 25 iunie 2006, Sala Polivalenta, Bucuresti
Salonul Copilului Pino, un eveniment traditional, o imagine noua

Stie cineva de-aici maghiara?... am impresia ca nu si-au ales asa bine numele salonului pentru copii...

Ioana, n-ai de ce sa te scuzi pentru ca tocmai asta speram, sa povestesti pana in ora 15.00 - cand puteam sa citesc de la serviciu Vroiam sa te intreb ceva: unde i-ai gasit Anei body cu bretelute?? Eu am vazut in piata, insa nu erau culori care sa imi placa, iar prin Plaza sau alte magazine nu prea umblu... Daca ai putea sa imi spui ca sa ma duc fix la tinta ... Multam' mult!
Eli, foarte buna idee cu casa langa Horezu! Nu am fost (inca) in zona, dar ai o groaza de locuri faine de vizitat (schituri, biserici, zone de arta populara, pesteri, trovanti, peisaje minunate la vreo 50 de km - pe Transalpina). Noi vrem sa mergem prin iulie acolo...
[red]Nelia, multa sanatate bolnavioarei!

Tot vreau sa va povestesc ce am observat ca face Carina de la o vreme incoace: daca suzi e pe jos se apleaca cu tot bustul si o culege cu gurita . I-ar fi mult mai la indemana sa o apuce cu mana, asa cum face cand i-o dau eu, dar... e comoda fata mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asa ramane: maine, la ora 17:00, in fata circului!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vad ca starea mea deplorabila de azi de dimineata continua ...am halit eu o ciocolata dar se pare ca am nevoie de un bax ca sa ma remontez...singura bucurie care o am ca la momentul de fatza este ca s-a pus Delia pe mancat asa cum imi place mie...

Fran evident ca merg doar pentru 6 ore, altfel nici nu incape in discutie...cel putin anul asta sigur voi avea doar 6 ore...iar de la 1 ianuarie mai vad...

Nelia iar febra...offff...imi par erau sa aud asta mai ales ca doar ce-si revenise putin draga de ea...Finutul meu mai face asa,cel cu convulsiile,chiar ieri a avut din nou un episod febril urmat de frisoane si convulsii.Se pare ca la el este de la dinti si orgamismul lui reactioneaza mai violent...Acuma face tratament cu graunte homeopate pentru reducerea efectelor eruptiei dentare si intarirea organismului...
Oricum va doresc numai bine si sa fie ceva din scurt...

Adina voi cu burtica cum sunteti?!

Daniela felicitari si la cati mai multi...iar cu ideile tot in pana sunt,dar rau de tot...

Chris cred ca trebuie sa fie mortala Carina cand face asta...cum reuseste sa-si tina echilibru in pozitia asta?!...

Nu sunt o companie prea buna asa ca ma retrag si imi duc hoitul obosit in pat...

Noapte buna tuturor...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Tocmai ce vazui Ocean' 12 (filmul), din care nu am intelesw nimic (poate pentru ca m-am intrerupt de 10 ori din cauza Anei), am zis sa dau o raita sa vad ce e pe aici si vad ca sunt provocata la discutii.

Chris - am avut senzatia ca ai zis sa scriu pana in ora 13 si de aceea eram in intarziere. Bodyul pe care il avea in poza este din Franta (mai are unul asemanator, primite de anul trecut de la sefa mea, abia acum ii vin bine, ca asta-vara inota in ele). Dar i-a luat colega mea fetitei ei din Unirea, n-as putea sa-ti spun exact de la care magazin (era unul din primele pe stanga, un magazin lung de tot si trebuia sa ceri ca le tin sub tejghea), destul de piperate ca pret dupa parerea mea (aproape 200.000), dar frumusele. Insa ma gandesc ca daca poti veni la vreunul din targuri nu se poate sa nu gasesti.
Apropo, fuse careva la KIDEX sau BAMBILONIA? Andutzy? Fran?
Si Ana are tendinta sa culeaga de pe jos diverse obiecte cu gura, de fapt cand e foarte obosita merge de-a busilea, se apleaca si linge covorul, eu ii zic nu, ea se ridica, mai face 2-3 pasi, iar linge si tot asa. Totul se intampla in ropote de ras din partea ei si tipete ascutite din partea mea.
In sfarsit, e mare prostia in maghiara? Eu nu stiu o boaba, dar daca zici tu...

Elisor - cand iti ziceam sa te bucuri ca Bianca sta unde o pui poate te gandeai ca sunt nebuna si iti vreau raul. Este exclus ca Ana sa adoarma singura in patut si chiar si patul mare fara sa fie tinuta. Ce-i drept eu o tin cu fata in sus, de maini si o impiedic sa se ridice in fund caci pasul urmator este in picioare (nu ca Loreen, care o tine de fund), femeia zice ca ii tine prioarele intre picioarele ei. Sau solutia aplicata de 2-3 zile: sta in patul mare cu tac'su sau cu mine si o lasam sa faca ture prin pat pana adoarme cazand din fund (la propriu), dar asta inseamna cam o ora de frichineala. Oricum asta e doar solutie provizorie ca dupa ce va invata sa se dea jos din pat singura nu cred ca va mai tine (ca zilele trecute imi venise ideea sa o invat sa coboare, dar mi-am amintit ce patesc de cand am invatat-o sa se ridice in picioare si m-am razgandit instantaneu).
Antibioticul tot cu seringa de la Nurofen i l-am dat Anei, am observat si eu ca spre sfarsitul tratamentului era cam satula de gust (desi nu-mi explic ca gustul e bun sau asa mi s-a parut cand am gustat putin, totusi ma gandesc ca gustul de fructe nu reuseste sa mascheze total gustul scarbos si la cantitatea pe care le-o dam simt oroarea).

Loreen - mult succes cu intoarcerea la munca. Aleluia mesaje matinale, taica!

Denisa - felicitari pentru mersul de-a busilea.

Nelia - multa sanatate micutei, se vede treaba ca vaccinurile astea dau reactii intarziate. Ca-mi adusei aminte: pediatra noastra nu raspunde de vreo 2 zile, nici acuma n-am reusit sa o chem la control. Pai mai e putin si face anul, nici nu stiu daca mai are rost sa vina zilele astea.

Multumime de complimente, adevarul e ca face niste fete de mori de ras.

Distractie placuta maine la intalnire. Eu voi sarbatori ziua copiilor prin munca.

Gata, va las ca barbatul ma zoreste sa mai vedem un film. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia, imi pare rau sa citesc ca aveti probleme :(, sper sa va treaca repede.

Simona, tot uit sa iti spun ca eu stau in UMT, deci aproape de voi :)
Poate ne intalnim la anul cand vin iar acasa

Incerc sa pun niste poze, dar cu dial-up ii super naspa, merge greu ca naiba.
I-am luat lui Aidan tricou cu nationala de fotbal germana si adidasi Adidas tot cu sigla cupei mondiale ca de, suntem aproape...in 9 iunie incepe.Noi am fi vrut cu Statele Unite dar ce sa-i faci....

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Gata am pus poze noi in albumul 10-11 months

Please help cu alta chestie....incerc sa il fac pe Aidan sa bea lapte dar nu vrea si pace.Vreau sa ii dau de vaca.....nu ca ar vrea formula ca nici pe aia nu o vrea.A inceput sa se intarce singur cand avea vreo 7 luni jumate.De atunci suge numai de 2 ori, dimineata si seara.Acum de vreo saptamana nu mai vrea nici seara.
Ce sa fac.....am incercat vreo 5 feluri de formula, am incercat sa pun lapte condensat in lapte normal, am incercat sa pun iaurt sa schimb gustul, am mai pus sirop de capsuni, am incercat cu Nesquick de ciocolata si nimic nu merge!!!!
Ce naiba sa mai incerc?Vreau sa bea si el lapte ca arata ca un pui de gostat...cand ma uit la pozele voastre, si vad ce copii grasuni care nu arata deloc a bebei ci a copii mari,ma gandesc ca nu sunt buna ca mama ca habar nu am ce sa fac sa vrea si el lapte :(

Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Androix, miine in parcul Circului.la 17.00
Da acum zi care intrare ca sunt vre-o 3.
Adina , chiar daca nu e Mihai liber poti sa vii!!!!
Ericoasa, ai iesit din sesiune????

Nelia sanatate multa!!!

Loreen sa vezi ce neuroni veseli o sa ai, acu la inceput de vara te apuca cheful de munca???
da de la 1 septembrie ce era????

Mergi la inceput

Gata, noapte buna, ma uit la tv ca incepe Desperate Housewifes :)
Sunt mare fan

Aidan Alexander

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Blackpantero, Matei e un pui de gostat in inventar, si el de-abea ce bea laptele seara.citeodata bea 300 citeodata ( a se citi in ultima perioada daca bea 100). ce sa bea frate 1,5 kile de apa
cind ii dai ultima masa inainte de lapte? sa nu fie si asta cauza.
eu de la 5-6 pina la 9-10 seara nu mai pupa nimic ca <sa bea laptele.

Mergi la inceput