Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
Danelutza spune:
Loreen multzumesc 

... La idei cred ca renuntz, ii fac impronte cu o minutza si-un picior, o sticla de beutura din 2005... mai vad ce visez la noapte ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andutzy spune:
LA MULTI ANI PUIUL MEU DRAG, DRAGOS ALEXANDRU! TE IUBIM MULT DE TOT!
LA MULTI ANI si celorlalti copiluti nascuti azi, sa va dea D-zeu tot ce e mai bun!
Uff, bine ca scriu si eu cu intarziere, am avut azi o zi infernala, mai ales ca mi s-a instalat bine de tot una bucata raceala pe care o tot pacalisem de vreo 2 saptamani cu vitamina c si de-astea. Am intrat pe antbiotic insa, nu de alta dar coborase putinel mai jos de gat...
Doamne ajuta sa venim si noi maine la intalneala, acum sa scrieti exact locul unde comitem fapta cea mare, nu strica si un mesaj pe mess pentru aiuriti ca noi 
Azi am facut multe multe poze, acum insa se descarca, promit sa postez maine din ele.
Oricum crema pozelor va fi sambata, cand taiem motzul. A, era sa uit, comandat tort cu Alba ca Zapada.
Va pupam, noapte buna!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
monicica spune:
Buna seara
La multi ani toti puilor care au facut in mai 1 anisor!!!
Imi pare rau ca a trecut asa multa vreme de cand nu am mai scris, dar asa zboara timpul...
Robert a fost si el prima data la mare si a facut plaja si baie, a fost atat de incantat ... nu as fi crezut ... o lua cu mare viteza prin nisip in patru labe direct spre mare si cand ajngea intra fara nici o treaba pana ii ajungea la gat apoi facea stanga imprejur si iar o lua, a fost deliciul tuturor, o baba incepuse sa explice unuia ceva cu comuniunea omului cu natura de ne tavaleam pe jos de ras...
Sa va povestesc experienta noastra cu slipul ca stiu ca se discuta, mai ales mamicile de fetite. Am umblat si eu o gramada bineinteles, i-am luat unul frumos si cu palarie asortata, dar problema e ca daca bb sta numai pe plaja e ok, dar daca intra in apa si se uda adio, trebuie sa il scoti ca altfel ii tine rece. Noi avem unul d-ala care se trage peste pampers, dar tot ii tine rece dupa aia..Asa ca parerea mea e ca de poza sunt super costumele la varsta asta, dar cam atat.
In rest asteptam sa vina si prima aniversare, o sa venim in Romania desi nu planuisem asa, dar ne-am gandit ca ar fi mai frumos cu toti bunicii si prietenii din Romania de fata.
Va pupam si La Multi Ani tuturor copilasilor maine de ziua lor!!
Monica&Robbie
nelia spune:
Am fost la Urgente! Si m-am dus bou si am venit vaca sau invers. Am stat de la ora 15 pina pe la 19, ca sa astept si rezultatul de la sumarul de urina. La 12.30 avea 39.5, i-am dat antitermic ca era ora si am mai invelit-o intr-un cearsaf umed pentru vreo 10 minute, a adormit la un moment dat... si la 14.30 avea 40.1. Nici nu stiu cind am iesit din casa. Nu a avut convulsii sau altceva, nici alte simptome, doar aceasta febra. Am ajuns la spital la ora 15 si avea 39.7, a bagat-o la foarte urgente, la 4 a bagat-o la analize... Suspecta de: meningita (am zis ca pica tavanul pe mine!), infectie urinara, pneumoni sau o infectie virala, cea mai putin grava dintre toate. Rezultatele facute saptamina trecuta sint bune, sumarul de urina negativ, dar urocultura pozitiva. Inca nu e gata cel la scaun. Pentru ca se recolteaza cu punguta si riscul de contaminare e mare, i-au pus sondita si i-au luat urina in cel mai steril mod posibil. Nu mai are rost sa va spun ca a urlat de cind a vazut spitalul, inca nu a uitat de saptamina trecuta. Sumarul negativ, urocultura e gata vineri. Au controlat-o peste tot (urechi, git, piept, palme, ganglioni, tensiune, i-au luat singe din degetel... e sanatoasa tun. Nu i-au gasit nimic. Sa vedem ce iese la urocultura, dar e putin probabil sa iasa ceva, ca a fost urina pura la sumar de data asta. Meningita, pneumonie nu are sigur. Mai ramine o infectie virala: ruseola e prima pe lista, pentru ca aceasta incepe cu febra mare si apoi eruptia pe piele (miine ar trebui sa fie ultima zi de febra si vineri dimineata deja sa fie plina de bube). Sau virusul ala... de vara, despre care va ziceam.
reactie la vaccin putin probabil atit de dura, de la dinti de asemenea. Ar putea sa fie ceva combinat, si asta ar explica febrea aceasta mare si persistenta. Mi-au dat doar antitermice, mai multe feluri, sa le combin, ca sa nu se obisnuiasca organismul. Poate de asta nu a scazut astazi, ca eu i-am dat doar de un singur fel. Acum e brate la mine, ca in alta parte nu vrea, doarme, la 20.30 avea 39.7, i-am dat antitermic si la 10 avea 38.7. Acum nu mai are si, in sfirsit, transpira. Astept noaptea si ziua de miine... cu sacosa pregatita, ca mi-au spus ca daca mai face 40, e letargica si nu scade la antitermice sa vin de urgenta la spital. Hai, ca v-am facut un raport... dar sint ca in transa, nu inteleg ce are. Cind ii scade febra e vioaie, zici ca nici nu e bolnava. SI chiar cind are febra, in afara de ochisori si de o usoara stare de moleseala sau de agitatie, ca alterneaza, nu are nimicuta. Cred ca de asta sint ingrijorata! Macar un nas sa-i curga acolo!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Buna dimineatza...

LA MULTI ANI TUTUTOR COPILASILOR ...SA NE TRAIASCA,SA NE UMPLE VIATA DE CALDURA... 

...si de ce nu
LA MULTI ANI
tuturor care inca au suflet de copil indiferent de varsta...
Asa-i viata ...nu le poti avea pe toate...a inceput sa manance bine de tot insa da rateuri la somn ca de vreo 3 nopti in fiecare seara fac ture dus-intors intre dormitoare...iar iau aspectul unui zombi mergaret si biped...
Nelia eu te incurajez de la distanta si sper ca nu va mai repeta episoadele febrile...e un cosmar sa-ti faca copilul febra si sa nu stii de ce...am patit-o si eu cu Bianca ...a ajuns pana la 40 cu convulsii si nici pana acum nu stiu de ce a facut febra...Orice ar fi sanatate multa va dorim...
Lucas fie vara fie iarna,mintea mea e dusa...eu oricum nu am treaba cu vara,in sensul ca nu sunt fan al miscarii "rama la soare"...oricum pana la 1 august vroiams a merg ca beneficiez si de concediul de odihna pe anul 2006 asa ca fraiera sa fi fost sa donez statului 44 de zile...si merg cu 30 ca sa nu pird stimulentul pe iulie ca daca-i bal...bal sa fie pana la capat...
Adriana dar nu pare Aidan pui de aprozar de nici o culoare...cel putin in poze nu se vede...daca nu vrea lapte formula,nu poti sa-i dai lapte integral sau de vaca?!Si daca nici asa,altfel de lactate nu serveste...?!Ca poate le vrea sub alta forma decat lapte...
Ioana saru'mana de invitatie ...as veni macar asa de vizita la Bucale insa stau nu prost ci foarte prost cu banii ...am ajuns exact ca in bancul ala ...eu cu bani eu fara ca m-a mancat in ...sa-mi ajut prietenii la ananghie si le-am dat banii mei si acuma imi vine sa urlu la luna...
DImineatza nu se stie poate ma lipesc de calculator in functie de trezitul mandrei...
Andutzy sanatate multa ...sa te faci bine pana la mot...
Gata fug sa fac niste pajituri pentru copii si un tortulet mic...ca doar e ziua lor si dupa amiaza am musafiri...ca la ce vreme este trebuie sa tinem copii in casa...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
Buna !
LA MULTI ANI mey pitici ! Sa fiti sanatosi si norocosi, ca oricum sunteti cei mai frumosi din lume pentru noi !
Nelia-are ganglionii umflati ? Ca Iepu' la roseola i-a avut bine inflamati, si chiar a ramas cu unul marit-IN CAP-daca va vine sa credeti, ca o cornitza, da' cica sigur e ganglion ca e mobil...la noi eruptia a aparut dupa 3 zile de febra mare, la fel ca la voi.Cand a aparut eruptia a scazut brusc febra. Aia cu sumarul de urina negativ si urocultura pozitiva nu prea se pupa...mie mi-au tot zis, cand o suspectau pe Iepu' de infectie urinara, ca ambele trebuie sa indice la fel...probabil s-a contaminat urina la recoltare cum zici si tu...Pupam Tudora sa se faca bine repejor
Lucas-nu la intrare in parc, in fatza CIRCULUI(cladirea cu clovni, lei, alea, alea![]()
)
Chris-body cu bretelutze au si la miniblu-colectia babidu-albe 210.000, importate din Spania. Sunt meseriase da' cam scumpe , eu am luat pentru o rochita cu bretele, ca sa-i tina pampers-ul.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ChrisDun spune:
Sa ne traiasca puisorii, sa fie sanatosi!
Azi n-avem nici un sarbatorit care sa implineasca un an?! Pai daca e pe-asa, stiu eu unul - baietelul unei colege de-ale mele de serviciu, din Brasov
Partea haioasa e ca ea nu intra pe-aici 
Multam' pentru raspunsuri, Ioana si Fran! Ma mir ca n-am vazut body-uri dintr-alea la Piciul, saptamana trecuta. Dar probabil ca le tin si astia sub tejghea si trebuie sa intreb daca chiar vreau... O sa arunc un ochi la Miniblu... dar eu am fixatie pe lila
I-am luat Carinei tot soiul de hainute cu lila/mov, pentru ca e blondina si ii vin bine culoarea. Mai nou am constatat ca ii sta bine si cu verde - culoarea mea preferata ![]()
Nelia - multa sanatate Tudorei!
Azi am o zi criminala - sfarsit de luna, iar acasa musafiri! Daca n-as sti ca sarbatoriti 1 iunie, as zice ca special va intalniti azi ca sa nu pot veni eu
LA MULTI ANI!
Cornelia spune:
La multi ani puiuti scumpi! Sa fiti sanatosi si norocosi si inconjurati de dragoste!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
andutzy spune:
Mai fetelor cu vremea asta urata ne mai vedem dupa amiaza?
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
Cloreta spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!
Sa aveti o viata linistita si senina, sa fiti iubiti si sa ramaneti copii in suflet pana la adanci batraneti!
Loreen, incepi munca?:( Nici nu stiu ce sa spun, stiu ca o a iti fie greu.
Nelia, sanatate multa puiului, am citit si aseara si acum despre Tudora. Sa se faca bine repede puiutul.
Gabitza, uitasem sa iti spun de cheliuta, mie una imi place cum ii sta, e tare dulce Andrei fara par.
Ioana, Ana e o frumoasa, imi vine sa pup monitorul cand ma uit la pozele ei. Ia sa ii faci o sedinta foto ca cine stie?
Andutzy, sanatate multa, ai grija de tine si mai ales vezi cum vremea asta.
Ce dragut ca va intalniti fetelor. Eu stau departe de toate alea aici la mama
. Si mai e si vremea asta urata, ieri cel putin a fost un vant turbat.
Stiti ca va spuneam de fata vecinei mele care e casatorita cu un turc si o iubeste mult pe Teodora? Are un baietel la scoala si e insarcinata, naste prin octombrie. A fost ieri la ecograf si i-a zis ca s-ar putea sa piarda bebe:(((( S-a dus lichidul amniotic cica. Nu stiu prea multe ca nu am vorbit ieri cu ea. Asteptam cu nerabdare sa vina de la eco ieri si sa imi spuna ce e. A vanit tarziu si a plans de s-a capiat saraca, azi se duce din nou la doctor sa vada ce si cum. A vorbit mama cu mama ei, e fetita. Doamne ajuta, sa tina sarcina!
Pozele mele