Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
La multi ani, copilasi dragalasi!
Andutzy, eu zic ca da. Nu au anuntat ploaie azi. Cred ca va fi doar nor. Eu vin, am luat si husa de ploaie pentru carut asa ca sunt asigurata in caz de ceva. Asa ca va asteptam, sper sa tina vremea cu noi si sa nu ploua sa puteti veni. Intru pe cnn acum sa vad vremea.
Lucas, ti-a zis Fran, in fata circului, deci eu inteleg sa ne vedem in capatul aleii lungi care vine dinspre st. cel mare.
Am fost ieri la pedi, si am plecat pentru a nu stiu cata oara dezamagita profund. Cica copilul meu a implinit anul. Cica i-a facut un oaresce bilant 

Adik m-a intrebat ce mananca
Mi-a dat trimitere la cardiologie ca sa ii repet ecografia la inima si a rearcat asistenta ca sta cu picioarele prea in exterior si mi-a dat trimitere si la ortopedie. I-am zis printre dinti ca i-am atras atentia de cand s-a ridicat in picioare ca sta cu ele in pozitia aia de balet cu ele in exterior, iar acum merge parca ar fi charly chaplin. Nu a opinat altceva decat ca-mi da trimitere ca sa fim siguri ca nu e nimic. I-am mai zis ca daca cade si se loveste rau se ingalbeneste instantaneu si i se invinetesc buzele si a zis ca asta sa intreb la cardio 

La ce dreq mai merg la ea atunci???
Sunt tare amarita
Mihai zice ca o fi din cauza ca nu i-am dat spaga niciodata. Nici nu vreau sa-i dau. La unele faze a fost draguta dar per total nu sunt deloc multumita.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gabitzam spune:
Sa ne traiasca zinele
si flacaiasii nazdravani
, sa se faca toti mari si frumosi si sanatosi!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
gabitzam spune:
Nu v-am zis ca de alaltaieri am inceput impachetarile cu parargil la un salon. Vreau sa ma duc in fiecare zi, azi o sa fie a treia zi. Tare sint curioasa daca o sa aiba efect, sau dau banii degeaba. Dar daca nu-i dadeam ramaneam cu impresia ca e o chestie minunata si mirobolanta si eu nu o incerc.
Ma da tanti aia cu fel de fel de smacuri, ma baga in folie ca pe pui si ma baga la cuptor
Adica la termocuverta, o patura electrica. Ies de acolo foarte frageda ![]()
Dupa 10 sedinte vedem rezultatul, ma masoara iar, si daca e nevoie le repet, daca nu, trec la masaj anticelulita. A zis ca daca imi face acum masaj ma urc pe tavan de durere. Tocmai au primit acolo si aparat pentru electrostimulare, a zis tipa ca o sa fie bonus si ceva curentare din aceea.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
babygirl spune:
hai ca venim, numai sa nu se strice si mai rau vremea. mihai zicea ca azi e acasa pana-n 15;00.eu nu prea cunosc zona,dar dincate am inteles ne vedem in fata circului,la sosea,nu?
fran spune:
Adina, la sosea-adica pe St. cel Mare e galagia naibii, eu zic ca Androix, la sfarsitul Aleii Circului, chiar in fatza intrarii la Circ. De fapt cred ca daca veniti cu masina, pe Aleea Circului(aia care duce din St. cel Mare spre cladirea circului) gasiti loc de parcare. Noi venim, e cam frigutz afara da' sper sa nu ploua. Oricum luam si noi aparatoarea de ploaie.
Andutzy-noi venim, stam aproape de parc si nu vrem sa ratam si intalneala asta. Hai, mey, ca v-am zis va aratam si ponei...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
andreea.a spune:
Si noi venim! Cu husa de ploaie (de care sper sa nu avem nevoie). Abia astept!!!
Sa trecem la lucruri importante: LA MULTI ANI, COPILASILOR!!!! 
Lucas - cu sesiunea n-am termninat inca.. Din pacate, au amanat 2 examene pentru dupa 25 iunie. Ma oftic, ca vroiam sa stiu ca am terminat. Asa ca sunt intr-un fel de "pauza".
N-ati mai vazut scoala asa neserioasa ca ATF-ul, credeti-ma.
Va pup si ne vedem diseara!
andreea.a spune:
Mai trebuie sa fac o precizare: noi sa o aparem diseara cu o vanataie sub ochi, Eric mai precis
. Ca in timp ce mami butona, Eric a cazut si s-a lovit fix de coltul scaunului, fix sub ochi. Asa ca o sa arata ca un boxeor! Imi vine sa-mi trag niste pumni in cap..
lucas spune:
LA MULTI ANI !!! TUTUROR!!
venim si noi la circ.
pe la 10.30 am imbracat micul terorist de vre/o 3 ori ca nu stiam cum va fi vremea si dupa ce m/am imbracat si eu in nerabdarea lui, l/am infit in carutz si ma uit pe geam sa vad daca ii pun si ceva pe cap, ei bine afara ploua!!!!!!!!!!! dezbraca copilu, si saracu de atita oboseala cu imbracatu dezbracatu a adormit.
gabitzam sunt rezulatate cel putin 3/4 cm dupa citeva sedintze. de fapt elimini tesutul adipos. daca nu tii si un pic de regim nu prea scazi in greutate. eu am incercat si asta si electrostimularea inainte sa ramin insarcinata, insa problema este ca pielea ramine flasca ca sa zic asa, numai la exercitiile fizice se intareste. dar continua, mesajul este minunat, o sa fii vinata citeva zile dar pe urma te obisnuiesti.
Chris Dun sa fii convinsa ca ne intilnim special, sa te chinuim pe tine,vrem sa fim sadice, ca masochiste suntem oricum.
Nelia multa sanatate, va tinem pumnii.
blackpanterro spune:
La Multi Ani de 1 IUNIE tuturor copilasilor!!!!!!!!!
Lucas, am incercat sa ii dau dimineata cand e foarte infometat dar nu vrea si pace.
Loreen, e ok la capitolul lactate ca ii place iaurtul si cascavalul si ii dau si biscuiti cu calciu dar parca daca nu manca si lapte nu se pune grasimea pe el asa ca si la un copil care vrea lapte.
Doamne cat urasc ca am alaptat exclusiv!!!!!
Cuscra, multam de complimente
, si de sfat, sa sti ca nu am incercat lapte de soia, o sa ii cumpar si din asta :)
Pupici multi Evei care e o superba, am vazut-o balacindu-se in piscina
.Si noi avem dar nu o folosim ca e atat de frig afara - 10 grade- in fiecare zi si ploua intr-una.Ce mai vreme de cacao pentru mai-iunie ![]()
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
corni spune:
am intrat repejor sa va zic ca este pe TVR 1 in reluare o emisiune avand invitat pe celebrul dr. pediatru CAPRARU chiar acum.