Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR, MAMICILOR SI TATICILOR CU SUFLETE DE COPII!!!
Noi doar ce ne-am intors dintr-o miniescapada cu Laura si Delia in celebrul si singurul mall din oras(daca se poate numi asa). Am vrut sa cinstim si noi fetele, sa le lasam sa se zbenguie un pic la bile da n-aveai unde s'arunci un pai. Ingramadeala, galagie, fum...asa ca ne-am luat copii la subrat si cale intoarsa acasa. Am planificat o iesire maine, sa speram ca va fi mai liber.
Distractie placuta piticilor din Bucuresti, sa aveti vreme frumoasa si sa puneti poze de la intalnire!
Nelia, multa sanatate Tudorei!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Gabitza, mistoaca treaba cu imapchetarea. Si eu imi doresc sa ma rasfat nitel....

Haideti mai fetelor, nu cunoasteti nici un stilist meserias in Bucuresti? Daca ma duc la salonul Egoist de pe Dorobanti, ce ziceti, ma face asa cum va aratai pozele alea?

Nelia, vai de mine, mai, sanatate multa Tudorei... Off...

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ok,am inteles.Ne vedem pe la 17:00.E cam racoare afara.Am iesit mai devreme sa o obosesc nitel.Se si plictisise in casa.Cred ca o imbrac in trening.

nu va lasati acasa aparatele foto,please! al nostru este stricat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

LA MULTI ANI tuturor copilasilor.

Nelia,sanatate multa puiului tau.
Gabitza,intradevar la masajul anticelulitic doare de mori.

Se pare ca e vorba in emisiune de viatza dr. Capraru.

Mergi la inceput

Beatrice, tunsoarea este super misto insa este pretentioasa,ce vezi tu acolo este exact dupa ce iese de la coafat,singura acasa sigur nu o sa reusesti sa te aranjezi asa ,daca o sa vrei sa arate parul tot timpul asa va trebui sa stai numai pe la salonul de coafura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Corni, am vazut eu un mosnegutz in timp ce butonam dar nu stiam ca e el, iar eu pe tvr ma uit din an in paste. Acum s-a terminat, imi pare rau ca nu l-am prins. A zis cumva pe unde mai da consultatii? Stiu ca inca mai profeseaza.
Beatrice, si eu zic la fel. E o tunsoare pretentioasa care trebuie intretinuta (la cateva saptamani la salon si in fiecare zi tu acasa, dar nu cred ca o sa-ti iasa chiar ca la salon) Ti s-a pus pata asa tare?
Gata ma duc sa ma dushez ca la 14 am programare la jumulit Dupa doi ani in care m-am ras peste tot ajung si eu in sfarsit la cosmetica!!!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Androix,am inteles ca are 83 de ani si inca mai da consultatii dar numai la copiii cunostintelor.Mai mult de 3 copii pe saptamana nu vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Corni, pai io' si asa stateam si ma aranjeam, ma intorceam mi-l bigudeam. Nu plec niciodata nearanjata, asa ca ar fi ideal! Dar sa gasesc stilistul potrivit! Oi vedea!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani pitici mici si mari (adica mamici, tatici, totzi cei care au suflet de copil

Androix schimba mami pediatra daca doarme in papuci. Cum adica sa-i mai dai si shpaga

Fetelor sint tare mindra de capshunica mea. Astazi in parc, nu s-a mai asezat jos sa manince lemne, pamint si buruiene. M-a dus de minutza peste tot, la toate jocurile, mingiia totzi copiii si mai facea cite doi pashi singurica . Gata, dupa amiaza ma duc sa dau comanda de tortuletz, sa cumpar balonashe si mai vad eu. Sarbatorim in familie, taiat motz se ocupa mama, adica eu.-

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI COPII DE TOATE VARSTELE!

Cu intarziere LA MULTI ANI pentru DRAGOSELU', sa fii iubit, fericit, sanatos si norocos!

P-aici si noi...incerc sa recuperez da' scrieti intr-un ritm infernal...ieri am profitat de somnul prelungit al piticei si am citit toate restantele (9 pagini), am raspuns un pomelnic la aproape toate si pe cand sa termin s-a restartat computeru'... clar ca am pierdut tot, inclusiv calmul...apoi s-a trezit mika terorista si la revedere.
Acum ma duc sa vad din urma ce-ati mai facut...sper ca stati mai bine cu moralul! si pe mine ma roade o plictiseala crancena, ma apuca plansul pentru ca de atata amar de vreme cea mai palpitanta chestie pe care o fac e plimbarea in parc. Offffff!

Album Alyssa

Mergi la inceput