Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Mara (Gusta), Dragos (Andutzy), Cristian (denisa73) si Maria Antonia (Geanina Anghel) Sa aveti parte de multa sanatate si noroc cu carul!

Pisik, am vazut pozele voastre din Rep. Dominicana Superbe! Ce peisaje! Cat priveste pesterile - sper sa ajungem la vara pe langa Horezu, sa vedem si noi Pestera M u ierilor si Polovragi.
Pestera Ursilor a fost prima pestera care m-a impresionat profund (mai vazusem Ialomicioara si Dambovicioara - da' alea sunt mai degraba vagauni decat pesteri).
Fran, naspa cu reactia la vaccin. Sa ne pui poze cu Iepuretele!
Nelia, banuiesc ca ai inteles ce am vrut sa zic, desi am scris Agata in loc de Tudora
Gusta, mai spune-ne un cuvintel despre Mara!
Ieri am avut un acces de telepatie (sau ce-o fi) si m-am intrebat retoric ce mai face Marutul mic... si vaz astazi ca a implinit un an! Partea misto e ca patesc lucruri dintr-astea relativ des, mai ales cu cei apropiati
Eli, am trecut si noi prin etapa hopa-mitica, insa ritualul nostru de adormit Carina era cam in felul urmator: pus copilu' in pat. Urla, luat inapoi, pus iarasi si lasat sa urle... max 5' ca apoi se potolea si incepea sa faca tumbe exact cum povesteau fetele zilele trecute: se propteste cu capul in saltea, se suceste de pe o parte pe alta, se ridica, apoi cade... si o ia de la capat Intr-un final adoarme, singurica. Inca mai incerc sa o plimb in brate si sa o legan (vertical) cand nu mai stiu ce sa-i fac altceva...
Ioana, te duci la Sala Palatului pana in ora 13.00, pliiz ? ... ca sa prind si eu recenzia
Apropo de caise: sunt foarte laxative si copilasii se pot strica la burta foarte usor de la ele.

Gaza mea a inceput sa se cojeasca pe brate (pentru ca s-a ars saptamana trecuta), in rest totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani DRAGOS ALEXANDRU, CRISTIAN MARIA ANTONIA .

Am reusit intr-un final sa pun si eu 2-3 poze de la mare de week-endul trecut. Atat cat sa va mai aduceti aminte si de noi!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cristina apropo de Horezu, ai mei isi cumpara casa in iulie acolo, in sfarsit s-au decis proprietarii sa vanda. Eu nu prea am inteles de ce tin mortis sa-si ia casa in zona aia (eu as fi preferat pe undeva prin preajma Bv), dar in final ma bucura totusi ideea ca am unde face o escapada, fie vara, fie iarna.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, pentru toti bebicii care azi devin copilasi! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Special pentru Gusta si Mara: revino la sentimente mai pasnice si lasa fata inapoi pe lista! Asteptam sa intri sa ne povestesti cum ati sarbatorit primul anisor!

Mai, ca bine ziceti, lenea e ca boala fara leac, trebuie lasata sa-si faca damblaua.
Cuscra, intentionez sa vin dar vreau sa stau macar un uikend scurt, nu stiu exact cand, astept sa termine si Andreea sesiunea si poate ne riscam de vineri seara pana duminica seara.
Elisor, La fel si in directia aia. Nu ma entuziasmeaza sa ma pun singura la drum asa ca mai dureaza un pic. Deja declar razboi consortului si o sa-i spun si lui ca n-o sa-l mai astept pe el sa aiba catea o zi libera ca sa ies eu din bucuresti...

Pregatiti o intalneala in circ? As veni si eu dar maine ca in seara asta ma duc la curs si termin la 8. Chiar, nu ati vrea sa ne vedem cat mai multe cu copilasii maine in vre-un parc ceva ca tot e ziua lor iar eu oricum nu stiu cum sa-l serbez?

Va pupam, sa aveti o zi super!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, stie cineva orarul de la Bambilonia- Sala Palatului? Intre ce ore e deschis? Renuntam la Kidex si mergem acolo, e mai aproape de noi!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

VA MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU URARI SI MULTIPUIUTILOR DE LA CRISTIAN DE 1 AN

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

LA MULTI ANI NICHITA GABRIEL!
LA MULTI ANI!

MARUTU'
DRAGOS ALEXANDRU
CRISTIAN
MARIA ANTONIA

Sa fiti sanatosi, iubiti, cuminti, frumosi si destepti pui mici!

Tot incerc sa mai scriu si eu dar abia mai reusesc sa citesc in fuga.
Moaca mea nu mai sta locului o clipa, tipa sa o tin de maini sa mearga, ne omoara cu asta, singura sa se tina de mobile nu are prea mult farmec pentru ea.

Am facut si noi vaccinul ieri, a plans doar cand i-a impins serul si pe urma a fost cuminte. Insa dupa amiaza a durut-o putin si atat mi-a plans in carut cand am iesit cu ea ca era gata sa o duc inapoi. Febre subtire de tot, i-am dat calpol si s-a linistit.
La evaluare e f bine, 9,8 kg, 80 cm ( dubii la masuratori ca de obicei am) normala pentru un copil de varsta ei.

Din tot ce s-a mai postat - poze, fil;me - am vazut pe cel al Iulianei. Felicitari pentru grasunica!

Noi avem iar o saptamana zapacita acasa, seara pic lemn de oboseala si nu mai pot sa stau si eu sa citesc.

Va pup, ma duc sa ii dau a pape.

Am uitat, ii iese iar o masea, a doua

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

DRAGOS ALEXANDRU; CRISTIAN; MARIA ANTONIA si MARA AUGUSTA
sa fiti cuminti, sanatosi si sa crestei mari!

Pisik, vazut pozele cu Pestera. O nebunie domnule. Eu nu am fost in viata mea in nici o pestera si sunt nerabdatoare sa merg. Imi doresc rau de tot. Dar nicioadata nu am apucat! Ma luara sentimentele! asa ceva...

De targul asta stiati?

PINOestival
Targ de servicii si articole pentru copii
23 - 25 iunie 2006, Sala Polivalenta, Bucuresti

Salonul Copilului Pino, un eveniment traditional, o imagine noua
Incepand cu editia din acest an, cu totii ne vom bucura de noua infatisare a lui PINOestival 2006, targ de servicii si articole pentru copii. Evenimentul se va desfasura in perioada 23 - 25 iunie 2006 la Sala Polivalenta din Bucuresti, locatie consacrata unor asemenea evenimente adresate copiilor si familiilor lor, aflata langa Oraselul Copiilor - un paradis al celor mici.

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Androix, Lucas- maine pe la 5-6?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

io ma bag si dimineatza, v-am zis ca nu ma duc la servici.

meyyy frate cite tirguri!!!! da TIRG DE DAT BANI NU GASITI??????

Mergi la inceput