Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
loreen spune:
Mercedes sa le fie rusine ca nu au scrupule si isi bat joc de orice concurs fie el si cu premii simbolice...pacat ca astia mici trebuie sa cunoasca de mici marsaviile oamenilor mari...
LA Pestera as veni si acuma...ma chinui sa-l conving pe al meu barbat sa mergem in Ardeal in concediu,in Maramures...dar n-am cu cine...in fiecare an zice ca da si cand colo mai departe de Sinaia nu avansam...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
La multi ani Nichita Daniel!
La multi ani sarbatoritilor zilei: Mara, Maria Antonia, Dragos Alexandru, Cristian!!!! Sa fiti fericiti alaturi de familiile voastre!
Fetelor, nu stiu cand o sa reusesc si eu sa va citesc, sa va mai spun despre noi, ca sunt total dezorganizata, plus ca parca toate imi ies pe dos in ultimul timp.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
fran spune:
Buna !
LA MULTI ANI Mara, Maria Antonia, Dragos Alexandru, Cristian !
Mey daca merge cineva la kidex sa ne zica si noua ce si cum...
Iepu' are REACTIE la PRIORIX. In ziua a 7 si in a 14-adica exact cum zice la carte-febra(37,8), tuseste si are un pic de eruptie. Cica la reactii din astea nu trebuie dat antitermice...ma rog, pai la infanrix i-am dat si preventiv...
Adina-am vazut acum ca intrebai de reclama - reclama mascata . Nu cred ca merita sa faci un drum-au nr. 19 mai mult sandalute de "baieti"-adica albastru, maro etc-foarte bune calitativ intre 650-1,5mil preturile. De fetita au pantofi meseriasi (portocalii), dar sandalutze mai putine modele decat am vazut la crido. Vazut pozele, pupam si noi papadia frumoasa si eleganta
Danelutza, Loreen-ziceti ca "treceti " lejer testul de un an
![]()
Pai de aia l-am si pus ca majoritatea pedi din ce am vazut au "pretentii" mai mari, da' se pare ca nu sunt motive de ingrijorare daca nu sunt asa "avansati" astia mici...
Mercedes-eu as face galagie, macar sa stie copilul ca nu va lasati asa usor...
Elisor-multumim de aprecieri la pozele noastre, ar trebuie sa-mi inving lenea si sa le pun si eu pe alea de la 1 an...da' lasa ca si voi aveti cu ce va lauda, apropo am ras cu lacrimi de faza cu sandalele
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, MARA AUGUSTA!

LA MULTI ANI, DRAGOS CRISTIAN!

LA MULTI ANI, CRISTIAN!

LA MULTI ANI, MARIA ANTONIA!
Sa aveti parte numai de sanatate, bucurii si un strop in viata pe care abia acum o luati in piept!
Neata, fetelor!
Bolnava de nervi cum sunt, am mai aflat de un targ de copii
. De fapt auzisem ca ar fi la Sala DALLES, dar am crezut ca e teapa, dat fiind ca de azi mai incep azi 2. Dar atentie, maine e ultima zi asa ca grabiti-va! Eu ma duc in pauza de pranz, va spun dupa-amiaza cum a fost, ca de munca oricum vad ca nu am chef.![]()
Loreen - daca nu veneau prietenii de la Bacau te incurajam sa vii la capitala pentru ambele targuri (si ala de la Polivalenta) si te gazduiam cu drag, dar ma gandesc ca ar fi prea mare nebunia cu 3 plozi facuti la diferenta de 2-3 luni in aceeasi casa.
Hai sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
corni spune:
LA MULTI ANI!
Andutzy - DRAGOS ALEXANDRU
denisa73 - CRISTIAN
geanina anghel - MARIA ANTONIA
MARA
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI
Ada_74,daca vrei sa mergi cu Sergiu la un control iti pot da cateva relatii despre Dr. Tica Constantin(medic primar de chirurgie si ortopedie pediatrica,conferentiar universitar,dr. in stiinte medicale),cabinet individual str. Soveja 82,Bl.FT4,Sc.B,Ap.22 tel. 519839;503200 programare zilnic orele 9,00-12,00 si am mai auzit de un medic foarte bun Dr.Pruna tel.503411, dar il gasesti numai in spital nu are cabinet particular am si un nr. de mobil daca-l vrei ti-l dau pe PM.
elisor spune:
Fetelor ce ati trecut deja prin asta spuneti-mi si mie cum ati facut sa-i culcati (in special peste zi) atunci cand au invatat sa se ridice in picioare?
Azi e a-3 a zi cand ma chinuie, casca si i se inchid ochii dar e ca un hopa mitica, eu o pun la orizontala si ea hop sus, chiar daca behaie de somn. Ieri m-am pus cu ea, dar s-a agitat mult pana sa se lasa rapusa, nu pot in fiecare zi sa o bibilesc sa doarma. Ioana, tu spuneai de faza asta, cum ai procedat? Sau bona ta? Oho, stai ca-mi amintesc ca spuneai ca se pune bona la nani cu Ana. Nu, nu asta vreau, alta solutie. Sau poate n-o s-o tina mult.
Suntem si in plina eruptie: 1 incisiv a spart, altul a inrosit gingia si tare mi-e ca si un al 3-lea e pe drum ca prea e alba si umflata gingia. Partea proasta e ca nu ma lasa sa verific ce-i pe-acolo. Asa ca de la 2 dinti sarim direct la 4-5.
Si inca ceva: nu vrea sa-i dau antibioticul. Sa ma pici cu ceara de-nteleg, adik vigantolul si Fe sunt bune, nu, iar suspensia asta cu gust de fructe e cah? Pur si simplu isi strange buzele sa nu cumva sa-i intre in gura. Ca-i patez hainele n-ar fi asa bai, dar mi-e teama ca, si dupa cura asta de kilarit streptococ, va iesi tot pozitiv. Ai vostri fac nazuri? Daca da, cum ii pacaliti?
Fran pai lasa lenea si sari cu pozele, ca ai ramas restanta, oho, ati facut anul demultisor.
Ioana de aveam bani halaiduiam si eu pe la targuri, dar saracia boala grea, nu?
Cornelia cel putin sunteti sanatosi cu totii, nu?
Sper sa nu ploua pana dupamasa ca Andreas are program artistic azi: desene pe asfalt si vine Ronald McDonald's.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Danelutza spune:
Buna dimineatza...
La multi ani ! Dragos Alexandru 
La multi ani ! Cristian 
La multi ani ! Maria Antonia 
La multi ani ! Mara 
Elisor n-ai mama probleme cu ochii, nici eu n-am vazut-o pe Gusta in lista si sigur n-am servit nimic 
![]()
Aaa, cind a inceput sa stea Isabella in picioare, o culcam, se ridica, pina m-am suparat si am lasat-o in picioare, am gasit-o adormita, a cazut la datorie
, acum nu mai avem probleme, o culc adoarme, citeodata se ridica dar n-o bag in seama.
Loreen, Beatrice, multzumesc pentru ideile de cadou, astept si altele ![]()
Mercedes
asta ca sa-tzi treaca supararea, peste tot in lume se procedeaza de multe ori asha la concursuri. Ai pile esti in fatza, nu... ramii cu calitatile ascunse ![]()
Denisa felicitari pentru mersul in patru labutze. O prietena de-a mea se plingea ca nu-i ieseau dintzii copilului, la un an i-au ieshit 7 unul dupa altul
, asha ca o sa mearga repejor si in picioare.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
lucas spune:
Buna dimineata,
LA MULTI ANI la Sarbatoriti, sa cresteti mari, voiosi, sanatosi
Bine ai venit ANA!
luni am facut vaccinul, luni noaptea febra 39, i-am bagat nurofen si pina dimineata gata.
marti mi-a venit nervul si m-am dus sa-l tund. la Ciufulici OBOR (btw taticul a zis ca cu banii aia el se tundea de 5 ori!!!) in fine, a stat el ce a stat pe masinuta aia, da s-a plictisit si a stat si in brate la mine, eram plina de par si in gura si .... peste tot adicatelea. http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra17luca/album?.dir=/b522scd&.src=ph
ce fataaaaaaaaa are!!!! pozele cu finalul nu le-am pus, ca inca nu m-am obisnuit cu el, nu e cheliutza, mai are par, am zis ca il mai tundem odata, pentru prima data e suficient. meyyyyyyy da ma uit la el si nu imi vine sa cred, nu mai e bebe![]()
.
in fine, trebuia sa facem si chestia asta.
de unde iau cus-cus??????? am cautat la Carefour si la Billa si nu am gasit, la ce raion sa caut, ca eu sunt
.
la kidex cred ca nu ma duc, mai degraba la Sala palatului la Bambilonia sau cum s-o numi.
miine de 1 iunie vreau sa stau acasa cu Matei, asa ca daca va hotariti sa sarbatorim in mod organizat si muncitoresc prin marsuri, dansuri specifice zilei sau orice alta forma de manifestare dati de stire.
Androix, stii cum e cu lenea??? asta trebuie sa treaca draga mea, nu poti sa faci nimic. incearca in fiecare zi cite un parc.eu seara sunt in parcul circului, daca nu e taticul acasa. o aglomeratie de nedescris (sunt circotasa!!!!) da frate parca toata lumea s-a pus pe nascut. asa ceva!!!

Adina sper ca i-a trecut Emei, incearca cu zeama de orez, cu aia ii trece lui Matei. noi gata in cada mare la murat cu jucariile din dotare, chiloman mare la scos din cada. caditza mica cred ca o sa o dam (nu stiu cui?) dar mai eliberam locul.
Andutzy, eu cu o noapte inainte de ziua lui Matei m-am trezit exact la 2 noaptea. ora la care ma trezisem si acum un an si ma pregateam sa plec la spital, asa ca....
Elisor, refacutul casei este dupa mine o aventura, si eu am trecut, si eram insarcinata, am inchiriat o garsoniera sa stam, a fost.... nu mai vreau sa imi aduc aminte, dar nici acum nu cred ca e finalizata, ma refer la mobila, perdele etc. dupa ce l-am nascut pe Matei m-a apucat o leneeeeeeeeeeeeeeeee.
Iuliana, vazut plimbareatza, tare de tot, felicitari.
Danelutza[/b, si eu am tot incercat sa gasesc un cadou pentru 1 an care sa ii ramina. inafara de bijuterii ca la mine nu era cazul.
prima idee a fost sa-i cumpar o sticla de vin din 2005 si sa o pastrez pina face 18 ani, dar cica vinul trebuie pastrat in conditii speciale, deci a cazut, apoi m-am gindit sa-i fac un tabloas cu talpitza, mi-a trecut pentru ca nu cred ca il voi pastra atita timp.si atunci am spus ca voi incerca sa iau o cutiutza muzicala pe care voi grava numele lui, da inca nu am gasit-o. vreau una micutza. stiu eu ca am vazut ceva in Viena, poate pleca careva in vara asta si ii dau si eu bani, mai ales ca anul asta ar fi anul Mozart (sau o fi fost??? ), in fine, nu o sa fie chiar de ziua lui, dar incerc, deocamdata haladuiesc pe e-bay poate gaessc ceva. tu sigur gasesti acolo!!! as vrea ceva care sa-i ramina si sa o poata lua oriunde s-ar duce, muta, etc.
Nelia, super tare faza cu pampersul.am ris cu lacrimi imi si imaginez in fatza mea zburind un pampers din carutz.
Fran poate ne vedem prin parcul circului, voi in general pe la ce ora sunteti (seara)?
[b]Loreeen si eu vreau in Maramures, am vazut niste pensiuni bestiale.cred ca de acolo vin cu 10 kile ca popa.
ce vreme nashpa afaraaaaaaa, si eu sunt ca o floare imbracata/dezbracata.
fran spune:
Elisor-eu dorm cu ea, da' vad ca nu te aranjeaza solutia...![]()
Lucas-noi aparem pe la 17,30-18 si stam pana pe la 19-19,30. Ieri a fost tata cu ea, deci daca vezi un bunic pe care-l trec toate transpiratiile sa-si puna nepoata intr-un carut brevi rosu dupa ce s-a riscat si a dat-o jos...astia sunt
Azi daca e frumos vin eu cu ea. Voi pe unde va plimbati?
Vazut poze de la tuns, nu cred ca Iepu' s-ar lasa pe mainile cuiva sa-i faca asa ceva...cred ca trebuie sa-mi fac curaj si sa o "aranjez" personal
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
elisor spune:
Lucas cus-cus gasesti in Carrefour la raionul paste, eu am vazut de la Divella si de la carrefour Franta, le-am luat pe cele din urma si baga in ea ca sparta.
Ce printisor la tuns, se pare ca a fost cuminte, in final care e freza?
Cat mai e un tunsulici pt. baieti la capitala?
Danelutza deci, sa am rabdare ca-i trece, nu? ![]()
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas