Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
elisor spune:
Pisik vazut pozele, parca eram la Scarisoara. Frumoase! Voi erati in apa? ![]()
Beatrice si Bianca e cuminte, dar nu intr-atat incat sa-mi arat patul. Azi m-am rugat de ea sa doarma si dupa 10 minute de somn dimineata n-a mai dormit pana la 16. De cand a invatat smecheria cu ridicatul in picioare nu mai asta face si adoarme in cele mai haioase pozitii.
Pifos cuminte!
OlgaM cum a fost petrecerea, botezul? Hai sa vedem niste poze.
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
pisik 4ever spune:
elisor, din pacate noi nu am intrat in apa, ca nu aveam costumele de baie. doar am facut pozici. pesterile au fost o minunatie, ca eu nu am mai vazut pana acum.
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
denisa73 spune:
LA MULTI ANI PRINTUL MEU DULCE CRISTIAN!SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA DE-A DUMNEZEU SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE,NOROC SI BUCURII IN VIATA!

LA MULTI ANI MARIA-ANTONIA!

LA MULTI ANI DRAGOSEL! CEEA CEI DORESC PRINTULUI MEU;ASA ITI DORESC SI TIE SI LA TOTI COPILASII SI BEBELUSII!SA-I ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!
Noi ieri am facut controlul de un an si avem 82 de cm si 11.300kg.Abia am inceput sa mergem deabusilea.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
Mercedes spune:
La multi ani puiutilor DRAGOS ALEXANDRU, CRISTIAN, MARIA ANTONIA!!! sa fiti sanatosi, frumosi si fericiti alaturi de cei care va iubesc
La multi de asemenea doresc si puiutilor care zilelel trecute au implinit 1 anisor respectiv 11 luni.
Despre noi ce sa va spun sunt un pic suparata dar... imi va trece
S a terminat concursul Bianca a iesit la categoria ei pe locul 2 si Cristi pe locul 3 .
Sunt suparata deoarece Cristi dupa voturi a iesit pe locul 1 iar juriul la plasat pe locul 3.Nu cred (nu cred ca sunt subiectiva)sa fi fost criteriul frumusetii la mijloc. Cu siguranta a fost altceva... anul trecut de exemplu a fost faultat tot asa deoarece trebuia sa iasa copilul directoarei x ...confirmat dupa
Si culmea tupeului dupa ce s-au inchis votarile la cristi i a scazut un vot. Am salvat pagina la finala as putea sa fac scandal dar nu cred ca merita
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI Marutu... 
LA MULTI ANI Maria Antonia... 
LA MULTI ANI Dragos Alexandru... 
LA MULTI ANI Cristian... 
...sa cresteti mari puisori dragi,sa cresteti sanatosi,sa cresteti inconjurati de o lume mai buna,sa primiti si sa daruiti iubire...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:

LA MULTI ANI DRAGOS ALEXANDRU! 

Sa fii un scump, sa ai noroc in viata, parte de bucurii si fericire, sa fii sanatos, sa iubesti si sa fii iubit...
LA MULTI ANI MARIA ANTONIA! 

LA MULTI ANI CRISTIAN! 

Sa aveti noroc in viata, sanatate, sa fiti fericiti si iubiti de cei din jur...
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Sunt eu chioara sau ce naiba, dar n-am vazut-o pe Gusta cu Marutu' in lista.

LA MULTI ANI MARA! 

Sa ai parte de mult bine in viata, sa se bucure mami si tati de tine si impreuna cu tine, sa fii sanatoasa si iubita
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Mercedes felicitari pentru locurile obtinute. Stiu ca e frustrant (atata ma pronuntat cuvantul asta ca nu mai stiu cum e corect) sa nu se respecte punctele votului sau sa se "modifice" clasamentul in urma "renumerarii" voturilor, dar pilaraia a functionat in Ro de cand lumea si pamantul s-ar putea spune, asa ca n-ar tb. sa te mire.
Nu pune la suflet ca nu merita, important e ca ai 2 copii sanatosi si frumosi si asta o stii fara sa-ti confirme vreun juriu.
Denisa felicitari pentru mersul de-a busilea, cred ca nu te-ai stresat deloc ca pana acum n-a facut-o.
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
loreen spune:
Elisor nu esti chioara mama draga si nici moloz in ochi nu ai...Gusta a tinut mortis sa o scoata pe Marutu din lista,dar asta nu inseamna ca nu apartine acestui grup...daca-i stii de cand ma tin sa nu uit ca este nascuta pe 31...
Mercedes de cand lumea si pamantul romanii sunt ashi in smangleli de orice natura...sichiar nu tin cont de varsta celor implicati...inafara de locul ca atare mai castigau ceva copii,nu ma refer neaprat la beneficii materiale...
Ioana am vazut-o si eu pe Ana ...este o frumoasa zau asa...
Pisik daca Elisor se vedea la Scarisoara eu ma vedeam la Pestera Ursilor cand am vizionat pozele...mi s-a facut dor de duca ca au trecut vreo 20 de ani de cand nu am mai fost prin acele zone...
Andutzy as veni eu la Kidex dar parca nu-mi vine sa ma incumet singura la drum cu nebuna dupa mine...
Cuscra vii la mine la o cafea sa ne incuscrim si lenile poate iese ceva bun?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
elisor,loreen- nu mi este ciuda pentru cadoul acela simbolic ci pe modificarea locurilor dar nu mai conteaza...Azi noapte am dormit toti patru in aceeasi camera, ce mai a fost groaznic - a tunat si a fulgerat si ne am trezit cu cristi in pat cu tot calabalicul dupa el( a se intelege pere si plapuma)... si tot azi noapte mi am dat seama ca a fost profund marcat deoarece in somn spunea ceva de genul ,,de ce mami, de ce"
Va invit la Pestera ursilor dar nu azi
ca ploua cu galeata in zona asta