Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello!

SUnt intr-o stare de nervi vecina cu nebunia. Nu am un motiv anume, daor asa de viata asta trista. Mogaldea iar a facut scandalul de seara, dupa ce m-am chinuit jumate de ora sa o adorm am dat-o pe mana lui tac'su ca ma dureau urechile de cat urlase, frigiderul de gol (ca si buzunarul de altfel), m-am saturat sa traiesc doar pentru week-end, iar cand vine sa imi doresc sa fac si altceva decat sa stau cu plodul, dar sa nu pot, ma enerveaza prietena asta care e insarcinata in 12 saptamani si nu vrea sa-si faca prima ecografie cu adevarat importanta in Bucuresti si multe alte lucruri ca ma arunc pe geam daca mai continuu. Asa ca, Androix, de la mine nu primesti consolare si idei ca n-am. Si totusi, nu in ultimul rand m-am satura de munca, asa ca bucura-te ca inca nu te-ai intors la munca sa ai si acolo o gloata de tampiti.
Si ca sa fie totul perfect, am facut niste poze cu Ana imbracata intr-o rochita frumoasa foc si le-am pierdut in procesul descarcarii. Ca de-aia mi s-a declansat de fapt starea asta.

Acestea fiind zise, sa raspund si vreo randuri:

Loreen - acasa, ce sa fac acasa dupa ora 9 dimineata? Doar in visele mele erotice ma aflu acasa dupa aceasta ora matinala in timpul saptamanii

Babygirl - nu ma pricep la vigantolettenul ala de zici tu, cred ca mai mult fetele plecate din tara dau asa ceva la copilasi.

Iuliana - multa sanatate fetelor!

Ada - io de pampersi d-aia n-am bani, dar cred ca producatorul s-a gandit si la varianta cu kk asa ca pe incercate cred ca te descurci. Iar de curbura nu stiu ce sa zic, ce-i drept ca nu am pipait-o sa vad daca n-are sau are, dar mai bine mergeti la dr ca sa nu stai cu nelinistea.

Mikka - mult succes la munca. Of, va deplang pe masura ce va intoarceti la munca, o sa va amintiti cu jind de vremurile bune cand stateati acasica.

Ana - bine ai venit, dar de ce ne-ai descoperit asa de tarziu?

No, gata ca nu mai am chef nici de scris. Am sa incerc sa pun niste poze ca nu am mai apucat de ceva vreme. Mai ca imi vine sa o trezesc pe Mogaldea si sa ii pun rochita cea noua sa ii fac poze. M-am tacanit de tot. Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutare lume!

Ana, bine ai venit... Da-i datele lui Gabitza sa le treaca in lista si povesteste cat mai multe de tine si de puiutul tau...

Daniela, cumpara-i o papusa... dar stii de care, din aia mare... adica cat ea, ca sa zic asa... Eu in pofida lucrurilor pe care le aveam cand eram mica, mi-a cumparat mama o papusa cu par carliontat cu o rochita super pe ea si mi-a ramas in minte. Plangeam alaturi de ea... Si acum o am, e la mama si ma mai uit la ea si-mi aduc aminte!

Sau ii poti lua o caseta muzicala cu o balerina care se invarte... care sa aibe casetuta dedesubt sa-si bage ea agrafe si alte chestii cand va fi mare...

Noi am fost afara, la nisip. Mergem de zor, e tare cumintel... Ii explic si ma uit in ochisorii lui si intelege. Cnd e cazul de olita ii zic "cah" si zice si el, dar de facut inca nu! Mai incercam..
Apoi cand este ora de somn, ma ia de manuta si ma duce spre pat sa-l pun in el. I dau bibe sa pape si apoi e bustean. Doarme pana dimineata pana pe la 9.30. Ne spalam pe dinti, papam, mai stam la joaca prin casa si apoi iar afara... Eu seara la sala si sunt varza de oboseala. Acum cred ca am facut o intindere ceva, ca ma doare spatele si coastele rau de tot.. Il pun pe tati sa bage crema de la Aloe in mine, ca nu mai pot...

Hai o noapte superr!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Hai ca mi-a mai venit inima la loc: a gasit barbatul pozele in alt folder si m-am calmat ca prin minune. Pana la urma nici nu era periderea asa de mare ca pozele nu au fost chiar grozave, Mogaldea era rupa de oboseala si nu voia sa stea in picioare, dar la cat m-am plans hai sa va arat o mostra aici.
Si o poza ghidusa aici si ultima.
Acum pot sa ma duc linistita... nu stiu exact unde, dar mai vad eu. Noapte buna!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara dragelor!
Anul trecut pe vremea asta faceam electrocardiograma si eu si bebe...si langa mine la cativa metri nastea o fata bebele nr 1000 din spital pe anul 2005, Dragos la 9 dmineata a fost 1003...ce vremuri, nu imi vine sa cred ca a trecut anul!!!
Maine mergem la Bon Ton sa comandam tortul, cred ca optam pentru varianta cu Alba ca Zapada si piticii, mai ales ca in primul an de viata Dragoselu a fost cel mai des alintat "PITICUL"...
Bubele sunt pe trecere, nu au mai aparut altele, astazi insa ne-a surprins in mod placut doctorul care revenit in tara ne-a sunat sa vada ce s-a intamplat cu noi de l-am cautat...dragutz nenea Craciun ca intotdeana!
Va las, ca sunt in dispozitie de melancolie, vine maine careva la Kidex? Si la ce ora mergeti voi? Daca vreti sa ne vedem, dati-mi un semn pe mess: andra_teodoru. Pe mine ma tenteaza sa-i fac cadou de ziua lui o iesire la targ...printre alte cadouri, bineinteles
Noapte buna!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia sa-ti traiasca galusca cuminte si bucura-te de ea...probabil este darul de la Dumnezeu pentru chinul cu Agata.Iar eu imi merit soarta cu un asa drac de copil ca Delia...insa una peste alta stiu ca mai rau de-atata nu se poate pentru ca al treilea nu va mai fi...
Oricum fetele nostre sunt pe invers pentru ca tot ce povesteti tu despre Tudora aveam eu la Bianca...in schimb Delia este adrenalina curata...

Ioana nu stiu de ce am avut impresia ca esti libera azi...si nu mai fi asa suparata pe viata ca per total este totusi frumoasa, chiar daca nu-ti dai seama de nervi.Mogaldea va creste si te vei intreba cand Dumnezeu a trecut atata amar de vreme cum ma intreb eu uitandu-ma la Bianca cat de mare este...

Cuscra mancati-as dar esti de-a mea cu totul...io in fiecare zi is la ora sexuala probabil din cauza asta nu mai am chef nici de barbati...Tu de bine de rau te-ai apucat de cursuri...eu nici de alea,ca sa nu mai zic ca ma ascund in spatele copilului cu mersul la munca.Dar sa stii ca am ajuns la concluzia ca vine un moment in viata cand ai voie sa te lasi coplesit de cea mai veritabila lene...si nu zic asta ca sa caut scuze...insa lehamitea este si ea o stare de fapt...asa ca daca te plictisesti in asa tare masura io te astept lamine la o cafea si pana vine Mihai acasuca ajungi si tu taman la fix sa-i pui masa...

Oana C dar nu te invidiez deloc prin ce chin treci cu eruptia Evei...biata fata cat trebuie sa se chinuie...am tras-o si eu cu cea mare asa la inceput si ma saturasem in asa hal incat am acceptat sa-i frec gingia cu aspirina.O fi o simpla coincidenta sau nu dar a doua zi ii pocnise in doua locuri...dar tu nu fa ca mine...acuma nu as mai avea curajul celor 22 de ani...
Dar matzele sunt absolut adorabile...

Mikka bafta multa la munca...asa-i ...nu esti nici prima si nici ultima...aia probabil voi fi eu daca nu ma decid odata sa iau taurul de coarne,ala fiind Delia evident...

Daniela da chiar nu-mi vine nimic in cap...amprenta mainii si piciorului puse intr-o rama frumoasa?!Dar ma mai gandesc si daca ma pocneste ceva in mod evident iti spun...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Nu stiu ce are DC-ul, dar abia m-a lasat sa intru

Andutzy - dac a te duci maine la KIDEZ neaparat sa ne spui cum a fost. Nu mai am rabdare pana in week-end, cans imi vine si mie randul. ACum chiar va las. Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ana bine ai venit! Unde e puiutul tau?

Cristina erai pe RDS cumva? Eu am intrebat de caise, am luat si eu azi cu 6,3 ron. I-am dat si lui Bibi dar nu prea s-a dat in vant, in schimb dupa capsuni e topita.

Simona frumoase poze in curte cu Dragos printre flori.
Toate tricicletele le-a primit dragos?

Laura mersi pt. retete.

Androix nu stiu ce parere ai tu, dar eu nu m-am putut abtine citind postarea ta. Idee: puneti fundu' in logan si vino la munte sau mergi la mare. Idee: mergi la piscina cu Filipu'. Idee: fa-o pe Filipa!
Eu ma simt bine in pielea mea dupa mult, mult timp. Daca n-ar fi haosul din casa as zburda de fericire. Cat priveste serviciul m-as duce si nu prea. Adik mi-e dor de lucrat neuronii, dar cum zicea si Nelia, ma bucur atat de mult de ritualul pe care il avenm doar noi 2 dimineata.

Mickyyy daca pleci din nou iti "fur" culoarea again

Ada si eu zic la fel, cere inca o opinie pt. linistea ta, tare nasol e cand te framanti. Probabil nu e nimic de ce sa-ti faci griji, dar mai bine sa pui capul linistita pe perna.

Sunt fericita ca mi-au schimbat usa cei de la firma, altfel era cam nasol.

Fetele, spre Bucuresti am vazut niste fulgere demne de un film horror, cum e vremea la voi?
Aici a fost super frumos azi, am plimbat bulanelul pana seara tarziu.

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Dragi mamici,
sa va traiasca copilutii, sa va bucurati alaturi de ei!

Pentru ca voi sunteti in febra aniversarilor de un anisor, am sa va rog sa intrati la "Botezuri si evenimente", unde am postat un subiect referitor la meniul de la mot/turta.

Se apropie si la noi evenimentul si sunt in pana de idei!

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu sugestiile voastre!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

La multi ani bebeilor carora nu am reusit sa le urez zilele astea! sa cresteti mari si frumosi si parintii vostri sa fie mandri de voi!

noi am fost plecati in drumetie sa vizitam pesterile din nordul arkansasului. uite aici pozici sa va clatiti ochii cu stalactite si stalagmite si alte alea. nu va mai zic ca aia mica a plans tot timpul cat am fost in pesteri, dar nu va ganditi ca eram parinti denaturati, ca mai erau bebei, cel mai mic avea 2 luni, si au urlat si ei cat au putut.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OanaC ce fetita harnicuta ai tu acolo si ce mandra e de "aranjatul" dulapiorului. Imi plac pozele din piscina. Vad ca are si costum de baie, m-am hotarat, ii iau si eu.
Vazut si dantura, multa domle'. puiutul mic, sa iasa cat mai reopede maselutele. Of.
P.S. imi plac si matzele, in special cea neagra, ce privire "arunca" in poze, ce rasa e?

Mikka acomodare usoara la scarbici si bafta sa va luati terenul visat/pret bun. Sa ne mai dai de veste despre tine si Mik cel mic.

Andutzy si pe mine ma paste o melancolie legata de anul trecut. Asa medic cam, rar. bravo voua ca-l aveti. De abia astept sa vad tortul, pare interesant.

Ioana chiar vroiam sa-ti spun sa cauti pozele, sotul meu a reinstalat windowsurile si imi pierduse printre altele si pozele,, eram in prag de colaps ca anul 2005 nu apucase onoarea sa se asterne pe CD, dar cu nush' ce program mi le-a recuperat. Sunt in siguranta si pe CD. Dar le-ai recuperat inaintea mea.
Ana ma uimeste mereu cu mutrisoarele ei ghiduse, e atat de scumpa. Ce bine ii vine si rosu.

Nelia felicitari Agatei pt. reusita cu sireturile, Andreas a invatat abia anul trecut, dar cu toate astea si acum il mai leaga unul la altul la sireturi, pana si doamna inv. o face , cat despre Tudora e un copil intradevar cuminte si intelegator, mie mi se pare chiar incredibil sa faca asa ceva la varsta ei si cu toate astea...Al 3 bb tb sa fie undeva intre cele doua fete cu firea.

Astea fiind spuse ma retrag si va spun noapte buna, linistita...

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput