Miresele anului 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ce e drept eu m-am dus la o florarie scumpa...mai incerc si luna viitoare ma mai uit si prin alte locatii sa vad cam cum sunt alte preturi...
jesia,e bine ca ai gasit cu 500 mii buchetul...chiar ai facut o afacere buna!!macar de-oi gasi si eu atata...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ieri am fost sa dam invitatie la un cuplu din vecini care s-a casatorit anul trecut. Si cand i-am intrebat de civila, au zis ca si-au programat din timp ora cu pile! Cand pe usa de la biroul stare civila scrie cu majuscule ca ora se programeaza cand iti depui dosarul. Acum imi fac probleme, dar iubi se tine sus si tare ca mergem de dimineata tare acolo si daca suntem primii (sau printre primii) care depunem dosarul, atata ii trebuie la tanti aia de acolo sa spuna ca nu are ora pe care o vrem noi disponibila, ca face un scandal monstru...
Oricum, pana una alta, din ce stateam eu linistita, trebuie sa-mi pun antenutzele in functiune sa vad daca nu gasesc si eu o pilutza sa imi asigur ora dorita. Offf

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna ziua fetele...iaca am intrat si eu sa dau raportul: AM DEPUS ACTELE!!!!!!!!!! a mers super repede, nu au fost luate orele de catre agentii si erau ore la discretie... alegeai ce voiai.... noi am ales la 9.20 sa avem timp...
Oricum nu mai are rost sa va spun ca nu am dormit toata noaptea de grija sa fie tot in regula...iar iubi a lucrat...asa ca dimineata eram amandoi terminati...
Si eu de abia astept sa intru in concediu....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Fetele....eu mai am pina la nunta 3 luni pline shiiiiiiiiii 3 zile...eu nu shtiu...voi cu cit inainte a-ti inceput pregatirile...ceea ce am facut noi a fost inchirierea salii, muzica, meniu, dar pt. nasi....in rest nimic...poate ma ajutati shi pe mine ca nu shtiu de la ce s-o incep...eu nefiind acasa...Deci cu ce pot sa contribui shi eu de aici? Saptamina viitoare facem invitatiile...le facem noi....ashtept sugestii!!!pipici

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

off topic: e prea haios sa il postez
Mesajul unui manelist catre prietena lui:
Esti frumoasa ca o stele,
Tu mi-ai rupt inima-n doi
Toate sufletele mele
Bate pentru tu si noi !

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

fetele am si eu nevoie de putin ajutor: eu unde am comandat tortul nu au artificii, asa ca as vrea sa-mi spuneti de unde pot cumpara???
Multumesc..

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

fetele am si eu nevoie de putin ajutor: eu unde am comandat tortul nu au artificii, asa ca as vrea sa-mi spuneti de unde pot cumpara???
Multumesc..

Poze diverse

poti incerca la Nefeli. au si mari si mici de care vrei tu. sau mai poti incerca si la Alice!
eu le-am luat de la nenea cu baloanele, dar am gasit si la Nefeli unde imi fac tortul

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

multumesc ginutza... o sa merg sa cumpar de acolo...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Fetelor care din voi stiti preturile florilor la engoss...tot caut inebunita pe net si nu gasesc nimic.Stiu ca exista piata de flori de la Cosbuc in Bucuresti si cum am nevoie de 600 de florii(anthurium si gerbera culoarea roz somon),mult vualul miresi,feriga si edera as vrea sa le cumpar la un engross!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Carmen Marieta la ce primarie ati depus actele de a mers repede ca la noi la sectorul 3 se calcau in picioare oamenii
Erau zeci de perechi, si care mai de care se inghesuia doar doar o ajunge mai in fata

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput