Miresele anului 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Jesia am depus la sectorul 2.a fost lejer chiar dak erau la ora 8.30 aproximativ 30-35 perechi... dar a fost cel care a sosit primul sa faca o lista in ordinea sosirii si asa nu au fost probleme..... oricum bine ca am scapat...
Iubi tau a stat mult???

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...cu intarziere CASA DE PIATRA fetelor care tocmai au avut nunta si o viata lunga si frumoasa alaturi de sotiorii lor!
Am ajuns si eu acasa intr-un sfarsit si am inceput sa ma panichez...mai e atat de putin si atat de multe de facut! Ralule cum esti, cum stai cu pregatirile...eu una nici macar nu am terminat de impartit toate invitatiile si e atat de tarziu...da ce sa-i faci daca am fost plecata o luna de acasa tocmai acum!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...si inca ceva...intr-un final am reusit sa am si internet acasa asa ca sa pot sta linistita cat doresc eu pe forum!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor mai am o intrebare legata de nunta: cum merg mirii la biserica in masini separate???

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Carmen, eu asa stiu, ca merg separat, mireasa cu nasul si mirele cu nasa, pana la sfat, la iesirea de la sfat si pana la biserica. Dupa iesirea din biserica merg in aceeasi masina. Acum depinde si cum vrei tu, ca am vazut nunta unde mirele si mireasa au venit impreuna in aceeasi masina, numai ei doi, mirele conducea .

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Fetele am si eu o nelamurire, de fapt mai multe:
1. buchetele le ia mirele?
2. dc nasa ii ia voalul miresei impreuna cu coronita si baticul sau palaria (dupa caz), mireasa ce ia nasei?
3. oglinda cine o ia? mirii sau nasii?

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Noi am mers cu nashii in aceeasi masina . Da am avut shofer!

Edit: Ginutza, buchetele (mireasa si nasa) le ia mirele. Mireasa (cu mirele) da nasilor (inainte sau dupa) plocon . Oglinda tre s-o aduca tot nasha.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Edit: Ginutza, buchetele (mireasa si nasa) le ia mirele. Mireasa (cu mirele) da nasilor (inainte sau dupa) plocon . Oglinda tre s-o aduca tot nasha.

De la nunta...

eu am inteles ca se ia batic si la nasa si de aia vreau sa stiu!
de plocon nu ma intereseaza pt ca noi am convenit sa nu ne facem cadouri uni la alti.

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Fetelor ma bucur ca ati reusit sa progresati cu pregatirile!!!
Eu din pacate sambata am avut parte de o mare dezamagire!!Am fost sa imi iau pantofii comandati la Viflor si mi-au gresit pantofii!!!Mi-am facut alta nuanta pantofii, plus ca nu erau prea bine facuti.I_am refuzat si acum , iata-ma, din nou in cautare de pantofi!!!
Daca mai stiti magazine spuneti-mi si mie!!!Rochia mea nu este alba, e putin o tenta de crem!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

quote:
Originally posted by olguttza

De la nunta...

eu am inteles ca se ia batic si la nasa si de aia vreau sa stiu!
de plocon nu ma intereseaza pt ca noi am convenit sa nu ne facem cadouri uni la alti.

la nasa n-ai de ce sa iei batic, pt. ca doar mireasa se dezgateste (si asta doar daca vrea)! nici noi n-am cadorisit nashii, era doar o gluma...

De la nunta...

Mergi la inceput