Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 28
dinora77 spune:
Am fost zilele astea sa-mi cumpar stofa pentru rochie...Moamaaa ce preturi...shi nici nu am gasit ceva sa-mi placa...sunt in cautare...
Ex-miresici - sa aveti o lume plina de frumos...iar sotiorii sa ramina proaspeti, frumoshi si atenti cronic......
Dino
Carmen_Marieta spune:
Dinora lumanarile sunt cu tot cu flori, pampoane si zorzoane.... sunt lumanari in forma de spirala... am inteles ca alea cu modele fac fum cand ard in biserica... acum sper sa fie ok...
in ceea ce priveste inaltimea lor nu stiu ce sa-ti spun... ca nu am intrebat... am cautat sa nu fie foarte groase sa nu faca cavalerul si donsoara de onoare febra musculara....
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
dinora77 spune:
Sunt sigura ca-s superbe....Eu insa cum am facut cununia religioasa fara luminari, nu cred ca am nevoie din astea super inalte pentru civil shi banchet...asha ca mi-am cumparat de 2 feluri...2 inimi de masa...maaaaaaaari shi o pereche (pentru civila)...la noi se tin shi la civila in mina...de data asta insa fara flori...
invitatiile am sa le fac tot aici...noi singuri...cred ca saptamina viitoare...cind reushesc...pun poze...numai sa ma invete cineva cum (poate Cristina)
Dino
ginutza2002 spune:
Seara buna fetele!
Lumanarile Lui Carmen nu sunt deloc scumpe!
Unde am intrebat eu (la florariile de pe langa Obor)toate preturile se invart in jurul la 4.200.000 - 5.000.000 lei si astea sunt simple rau adica vreo 9 trandafiri si ceva verdeata prin ele, in rest nimic.
Iar buchetele sunt in jur de 900.000 lei pana la 1.500.000 lei.
Am inteles ca la Iris se fac niste buchete misto rau de tot si la fel si lumanarile!
Acu astept sa vad la cineva la nunta buchetele si lumanarile!
Pe lumanari a dat 4.800.000 lei/amandoua si sunt numai din orhidee, iar pe buchete 1.000.000 lei/buc.
Astept sa le vad pe viu!
Pupici!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Rallu spune:
Fetele...matinala ca de obicei
M-am vopsit pt. nunta.
Va zisesem ca mi-am luat Castaniu oriental de la Saphira. L-am ales pt. ca vroiam un castaniu inchis (fara alte nuante amestecate in el).
Ei bine...a iesit orice altceva in afara de ce mi-am dorit eu
Momentan sunt castanie...mediu spre deschis...cu reflexe aurii-aramii.
In soare straluceste parul meu de zici ca intentia mea a fost sa-l fac auriu.
Nu mi-a venit nici mie sa cred ce a putut sa iasa.
Culmea, toata lumea e extaziata de culoarea mea (cica ce as fi vrut eu m-ar fi inchis prea mult - eu fiind creola).
Numai pe mine nu ma incanta
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ginutza2002 spune:
s-ar putea sa nu iti placa pt ca nu esti obisnuita cu nuanta!
si eu cand mi-am facut suvite, toata lumea zicea ca ma prinde si imi sta bine, numai mie nu imi placea!
pana la urma m-am obisnuit si sa ma vezi acu cum stau si le aranjez si le bibilesc, doamne-doamne!
'Ubita si 'Ubitu'
ginutza2002 spune:
Buna dimineatza la fete!
Va urez o zi buna si plina de bucurie!
Inca dorm ca nu mi-am baut cafeaua aia nasoala cu zaharina, dar sper sa ma trezesc cat mai repede!
Pupici!
'Ubita si 'Ubitu'
Alynutza spune:
CASA DE PIATRA CELOR CARE AU DEVENIT DOAMNE IN ACEST WEEKEND!
Nunta noastra
Pregatiri
voicu_bebi spune:
hello miresici...ce fac fetele? vac ca sunteti fresh cu forte noi...
rallu,sa-ti fie de bine culoarea noua care te-ai vopsit...poate pui o poza sa vad si eu cum arati...sa vad cum arata nunata...
si eu am gasit buchete de mireasa...zicea cea de la florarie ca oricum fac combinatie ...eu vreau trandafiri albi si crini albi ma costa cam in jur de 1 milion...vad casa e si in Buc....si lumanarile costa in jur de 4 milioana parca asa zicea...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
jesia spune:
Pt mine asta e ultima saptamana de munca inainte de concediu pe care abia il astept...de luni ma pregatesc mai "intens" pt nunta...
Iar in legatura cu pretul florilor si mie mi se pare cam mult pt. ca pe mine ma costa un buchet in jur de 500 de mii.Acum depinde si de unde le iei
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic