Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 27
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Neata. La mine azi e zi de curatenie!!!
Si de Cora!!
Si am la 7 jumate o cununie civila!!!
Si dupa aia ma duc ;la nasi, sa mancam chinezi
Poze vechi si noi
vezi ce ai scris mai sus??? Inseamna ca nu dormeam chiar de tot cand am citit ...
Dar daca tot ai revenit cu precizarile de rigoare (pe care multi nu cred sa le vada acolo asa ingramadite cum sunt)... am priceput...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Rallu spune:
Gata, am cumparat si sucurile: Pepsi, Fanta de portocale si Capi de grepf...
Am mai luat 2 baxuri de apa tonica si unul de Pepsi light.
Ne-or ajunge 5 sticle de sampanie la primarie? (ca noi atatea avem)
Atat m-am stresat cu aranjarea meselor la restaurant incat am sfarsit prin a pierde hartiuta si saptamana viitoare ma duc sa-mi mai faca schita o data.
Am confirmat si re-vorbit cu clapar, cantareata, DJ, machieuza si coafeza. Mai avem de vorbit doar cu Radu.
Saptamana viitoare am programare la cosmetica pt. un tratament si sa dam comanda de buchete si lumanari (nici nu vreau sa ma gandesc ce preturi or sa aiba).
Asaaa...am reusit sa incaltam si mirele meu mofturos, ceea ce e o mare realizare.
Aaa...si sa nu uit, acelasi mire a busit masina de i-a paradit toata partea dreapta (acu' sa fiu cinstita ca n-a fost el de vina ci i-a taiat unul calea). Ma rog, dauna destul de importanta si de nedorit in zilele astea.
Am specificat ca toate lucrurile astea s-au intamplat azi intre ora 8 si 18?
Un lucru e clar, avem activitate si nu ne plictisim.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
jesia spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
jesia pai poate sa le depuna doar el???? ca noua l 2 ne zise sa mergem amandoi..........
Avem o pila acolo de a putut sa mearga singur iubi
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
ginutza2002 spune:
Salutare!
Io-s tare bucuroasa ca au placut invitatiile noastre la lume!
Toata lumea le-a apreciat si au zis ca sunt foarte deosebite!
Acu ma refac de la cununia la care am fost aseara, unde am dantuit toata seara si desculta, ca incaltata nu se mai putu!
Preventiv: nu stiu dc exista cineva care isi face nunta la Floare de Cactus, dar aveti grija cu servirea care e jalnica!!!
Va pupic si va urez o duminica placuta in continuare!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Carmen_Marieta spune:
buna seara fetele... sa va spun ceva in legatura cu florile: cred ca este o mare pacaleala cu cresterea preturilor... sau poate vor unii sa profite..noi azi am dat comanda de lumanari si de buchete... toate sunt din trandafiri cu minirose...
preturile au fost asa:
lumanari= 3.200.000 lei
buchet mireasa=850.000 lei
buchet nasa=850.000 lei
buchet civila=1.000.000 lei....
asa ca nu mi se par preturi mari...
sunt facute in Zona Unirii la o florarie....
Voi ce ziceti????
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
dinora77 spune:
Mie mi se par luminarile un pic cam scumpe...ce fel de luminari ai luat? In pret sunt incluse florile impreuna cu luminarile sau numai luminarile...Poti sa-mi spui cam ce inaltime au luminarile tale si de unde le-ai luat?Eu mi-am cumparat de aici un fel de luminari...faine dar nu inalte...
Rallu spune:
Mie nu mi se par deloc scumpe lumanarile.
Eu m-am interesat in p-ta Amzei de lumanari cu florile pe rotund (adica buchetul sa fie de jur imprejurul lumanarii si nu numai pe o parte). Asa ceva costa cam 4-5 mil (2 lumanari).
Buchetele costau si ele intre 800.000 lei si 1.200.000 lei, in functie de ce vroiai in ele.
Saptamana asta o sa ma duc sa dau si eu comanda si va spun daca s-au schimbat semnificativ preturile.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
suede spune:
Casa de piatra Alinush 2005,ai fost ca o printesa...si nu spun asta pentru ca esti verisoara mea!Sper sa fie cat mai rezistenta,mai ales ca,,piatra"e de la Piatra Neamt(unde a fost si nunta)!
Casa de piatra tuturor!
Zambeste..maine poate fi mai rau!