Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 23
albinutza spune:
Bun gasit fetelor !
Chiar daca nu am mai scris incerc si eu sa va citesc cat pot de des . Cosminasu meu tot nu vorbeste cine stie ce, acum a inceput si el sa incerce sa zica cate un cuvant, cred ca le numar pe degete pe cele care le zice cat de cat clar.
Cred totusi, ca daca as avea mai mult timp sa stau cu el si sa ne uitam pe carticelele cu poze ar recupera mai repede.
Punctul lui forte e calculatorul
are o mare dexteritate in manuirea mouse-ului, la tastat si la stricat calculatorul
.
Raluca mai are putin si termina clasa a I-a, sunt tare mandra de cum s-a descurcat , maine are serbarea abecedarului si gata vaaacaaantaaaaa!
Va pupic pe toate !
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! CATA 
LA MULTI ANI! Rares 
Sa cresteti mari si sanatosi.
Vanesa - Sa-ti traiasca mezinul si sa te bucuri de el alaturi de familie.
Io am fost aseara si m-am intalnit cu o prietena. Am stat la povesti pana la miezul noptii, am depanat amantiri. A fost tare frumos.
Mey, io cred ca Bia a intrat in faza cu "NU" in brate peste tot. Tot ce ii spun sa faca zice "Nu beau" (nu vreau). Ieri cand ne intorceam acasa zicea "nu beau acasa, pa afala"
Hai ca va las ca am pus-o sa se culce singura si a venit dupa mine.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
La multi ani CATALIN; sa cresti mare, sanatos si norocos!
Nicoleta,m-ai facut sa rad. Clar ca l-au luat pe nu in brate! Eram duminica cu Sebi afara, doar am apucat sa zic pe ton intrebator "Sebi", la care el repede si scurt "nu mami"
- fara macar sa ii spun ce vreau
. Discutii pana la miezul noptii... cred ca a fost foarte interesant!
Simona, daca ajung la Sibiu te voi contacta cu siguranta!
Monet, si mie mi s-a parut ca seamana izbitor de tare, parca ar fi gemene monozigote!Aveti niste ochi superbi!
Alinuta, felicitari pt. terminarea primei clase! Distractie placuta maine!
Si noi suntem invitati vineri la o serbare de gradinita- va fi la Teatrul Tandarica.Mi-ar fi placut sa ajung-inclusiv cu Sebi, dar nu stiu daca ne va permite programul..
Tati al nostru a venit vinerea trecuta din tara cu ceva mai multi microbi/virusi de gripa. Si i-am spus la primele semne sa ia macar o aspirina, dar ti-ai gasit- pana nu a deveni mai grav nu a luat nemek
! Aseara incepuse si Sebi cu nasucul; i-am dat Panadol si Nurofen alternativ, vad ca acum este bine, aproape ca nu mai are nimic.
Madutza, daaaa!Am mai luat ceva kg. Iti vine sa crezi/nu , de vara trecuta am "crescut" cu numai 7-8 kg (cand presupun ca mi-am dat organismul peste cap cu o tentativa de anticonceptionale). In ultimul timp am reusit sa mai scap de vreo 3 kg.
10 kg out ar fi ideale (adica sa am vreo 50-52 kg), dar m-as multumi si cu 7 (hai, cu 5...). Am incercat diete care au mers inainte, acum insa fara prea mare succes.
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
strumfi2004 spune:
LA MULTI ANI, CATALIN!
LA MULTI ANI de azi si pentru CRISTINA! SA CRESTETI MARI, SANATOSI!
Fetelor, nu v-am uitat, am citit despre strumficii nostri toti, insa eu tot nu am scapat de starea asta urata, sau mai bine zis de motivele care o cauzeaza.. si, stiti, cred, cum e, parca nu iti arde de nimic. fac eforturi mari sa ma concentrez sa fac fata copiilor, sa ma si joc cu ei, Mariuca isi da seama imediat cand nu ma simt bine. poate o sa va bat eu la cap cand imi mai revin.
Mariuca, suflet mic si scump, sper din tot sufletul sa fii bine!
Va pup pe toate si pe toti,
Gratiela,
strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si...noi
alus spune:
La Multi Ani Rares
La Multi Ani Catalin
La noi totul ok, astazi iam cumparat in sfarsit sandalute, nu am putut sai gasesc nimic pana acum, in rest mai nimic nou, joi plecam 4 zile la mama mea, aici joi este sarbatoare mare iar vineri sotul are liber, vreau la mama in curte sa o tin in chilotei mai mult poate incetu cu incetu va incepe si ea sa ceara, nu vreau ca dintro data sa nu mai faca in pampers ca asta este imposibil, fiecare copil este alt, dar macar sa ceara. Si ce este superb ca vremea in sfarsit sa incalzit si am scos de pe noi bluzele cu maneci lungi si gecile URRRRRRA!!!!.
Eu intru acum mai rar dar am pitin traduceri plus ca acum cand sa facut cald stau mai mult cu Julia pe afara. Asa ca nu va suparati daca nu va scriu mai des. Promit ca voi incerca. Pupici la toate
.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Laurina spune:
LA MULTI ANI CATA!!! Sa fi sanatos, sa cresti mare si numai bucurii in viata! Vanessa sa-ti traiasca baiatul, sa va simtiti bine intr-o zi asa speciala
Mona, superbe toate trei, fetele seamana foarte bine intre ele, sunt minunate, abia asteptam sa vad poze noi cu voi. Iar tu esti superba si fericitaaa!!!
Carmen, frumoasa graviduta, nu ai de ce nici in gluma sa te plangi, cred ca toata lumea se uita dupa tine cu o burtik asa frumoasa si un baiat si mai si![]()
Albinutza, ce bine ca ne mai scrii, asteptam mai multe povesti de la tine. Nu-ti face probleme, cand o sa-si dea drumul o sa turuie de nu se poate. Felicitari pentru Raluca, esti tare mandra si ai de ce
Strumfi
sa treaca norul negru
Carmen, tinem pumnii sa mearga bine cu dezvatul de suzeta, off ce sa suparat mititelul
Pup mamici si puiutii ca acum fug repede, repede la Mihnunita mea
bertha spune:
La multi ani, Catalin!
La multi ani tuturor sarbatoritilor ultimele zile!

Va multumesc din tot sufletul pt urarile facute puiului meu, imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme, dar n-am mai intrat de miercurea trecuta.
Pe scrut, ca timpul e fff scurt.
Am inceput serv, Darius se intelege rezonabil cu bunicii, adica a facut f putin scandal. De cand vin acasa, sta frumusetea gramada pe mine, acum am scapat putin ca l-am trimis la plimbare cu tati si eu fac mancarica (si un ochisor e pe forum
)
La serv e destul de nasol, sunt cu gandul numai la ce-o face iubitelul meu.
Asta e, ne obisnuim noi treptat.
Sper sa intru mai des.
Pupici!
PS Fug sa incerc sa citesc, intai am scris, sa fiu sigura ca apuc.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Intru si eu sa va povestesc un pic despre noi.
Zilele acestea suntem prinsi cu sarbatorirea (in trei reprize) lui Tommy. Prima "petrecere" va avea loc la gradinita, pe 16 iunie. Din nefericire, trebuie sa respectam regulile locului si nu putem duce nici tort (din cauza alergiilor de tot felul), nici baloane (se tem de bucatile mici in cazul in care s-ar sparge vreun balon), etc. ![]()
La sfarsitul saptamanii viitoare insa (24-25 iunie) vor avea loc cele doua petreceri "oficiale": prima, in sanul familiei largite (impreuna cu sora mea, sotul ei si cei doi nepoti, plus mama si tata, deci cei doi bunici), iar cea de-a doua, cu copilasi de varsta lui Tommy. Prima petrecere, care este atat pentru Thomas, cat si pentru bunica lui (sunt nascuti in aceeasi zi!), va avea loc intr-un parc, in cazul in care vremea este favorabila.
La multi ani tuturor sarbatoritilor![s]
tuturor mamicilor si puiutilor!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 17+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
vanessa ionescu spune:
Multumim mult de tot de urari.
Acum au plecat ultimiisafiri. Au fost aimei (tata cu sotia, sor-mea cu sotul) si soacra-mea cu sora lui Cipi si sotul ei. Am umflat azi toata dimineata baloane cu Catlin si le-am agatat de perdele (cu agrafe de la globurile de brad). La 12 l-am luat si pe Andu de la scoala. Care, dupa ce a venit acasa a deschis sticla de ice tea si a lasat-o in bucatarie fara dop. a venit Cata si a varsat-o pe jos. La care m-am infuriart ca asa face Andu mereu si cum mai era aproape jumate de sticla (sticla de 1,5 l) i-am turnat-o lui Andu in cap.era lipicios si mirosea a piersici. s-a dus la baie.
am terminat curatenia si au inceput sa vina musafirii pe rand. Pe Cipi il trec la musafiri ca a venit la 7 aproape acasa.
Dar vedeta serii a fost tot Andu. Dupa ce ieri am aflat ca , oficial e primul pe scoala cu un punctaj de 668 de puncte (al doilea are 618), asta seara m-a sunat invatatoarea sa-mi spuna ca s-au dat rezultatele la Cangurul pe capitala si e al treilea. Bocesc de 2 zile de fericire. nu pot sa va explic in cuvinete cat sunt de umflata in pene. e zmucit, e dezordonat, tipa si e isteric dar sunt tare mandra de el.
Cata a fost in verva. a mancat tort (de jofra), a dansat si i-a pupat pe toti. o sa pun maine si poze.
acum va pup ca mi-e somn.
si cum e 12 fara 5 min,:
LA MULTI ANI CRISTINA!!!
SA CRESTI MARE SI SA FI SANATOASA (CA FRUMOASA ESTI)!!!!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Bebe Beca spune:
La multi ani, Cristina!!! Multi ani voiosi si buni!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004