Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Cami, nu ma uita nici pe mine din clubul incapatanatilor…e de rauuu…

Carmen, esti o frumoasa…unde ti s-a parut ca esti grasuta, ca mie nu mi se pare deloc…

Madutza, dulce Ana…”usine inutzu”, pupa mama de rusinoasa…

Ioana, chiar ca plimbareata…as vrea sa ma mai rup si eu, dar mi-e si greu sa plce fara Eric si nici nu am cu cine sa-l las…peste 1 luna pleaca tata si atunci sa ma vezi…iar 6 luni de una singura cu Eric…pe sot sa nu-l puneti la numaratoare, ca nu se pune…

Lauriciule, iarta-ma ca sunt intarziata, dar o pup din tot sufletul pe galusca mica si sa va aduca numai lacrimi de fericire…tare faina surpriza pe care v-a facut-o mirele…sa-ti traiasca printesa!

LA MULTI ANI INISA!

Simoniciule, ia lasa mama si tu tigarile alea, pentru o asa cauza nobila se poate! Abia astept poze cu trenuletul.
Cat despre maraiala lui Victor, macar tu stii ca ii ies maselutele…eu de ieri am inceput operatiunea suzeta..nu o lua afara deloc, dar in casa nun e dezlipeam de ea…asa ca am zis ca sa i-o tai putin si sa i-o dau asa…i-am dat-o si am zis ca e totul ok, o tinea, o arunca, o lua iar..pana cand am mers la somnul de amiaza. De obicei el adoarme in 15-20 minute…ma credeti ca mi-a luat 1,5 ore pana s-a culcat si cu plansete nu asa…a adormit si dupa 1 ora s-a trezit si a inceput un plans de mama-mama…intai am crezut ca e oboist, ca nu si-a facut somnul si ia si alinta baiatul…dar a inceput sa planga rau de tot, cu spasme de i-am dat ibuprofen ca am crezut ca-I ies maselutele si de-aia e asa plangacios…fetelor, mi-a plans 1 ora cu sughituri de ziceai ca cine stie ce are…intr-un final s-a linistit si am plecat afara. Aseara ma asteptam sa imi ia iar 1 ora pana adoarme, dar dupa 40 minute a adormit…cu suzeta ciopartita in mana, ca nu o mai tine in gura, o scuipa…peste noapte s-a trezit de 2 ori, a luat la pipait suzeta, dar tot nu a bagat-o in gura…iar azi dimineata cand s-a trezit, eu eram deja plecata si a zis tata ca a mai plans dar putin nu ca ieri si apoi a uitat…sper sa nu ma mai tina mult si sa scapam si noi de suzeta.. . insa ma gandesc cu groaza ca la tanti unde o sa-l duc dup ace pleaca tata, e un baietel mic de 1 anisor care cred ca are suzeta si un alt baietel de aproape 3 anisori care e vecin cu noi si stiu sigur ca are suzeta…si daca o vede si o ia de la capat, eu ajung la nebuni…. Voi cum ati scapat de suzeta?!

Laurina, super poezia…poti s-o scrii si la subiectul de la generale deschis de mine caci Irina citeste de acolo si sunt sigura ca o sa-i placa si ei….pupa Mihunita…

Nico…trimite si la mine harnicuta…

Abia astept sa aud vestea ca Irina a plecat acasa cu papusa ei…sa-i dea Doamne Doamne zile multe Mariucai si multa fericire alaturi de cei care o iubesc…

Si am inceput si noi numaratoarea inverse…Simonici, o tii si tu cu mine please?! Nu-mi vine sa cred ca dragostea lui mama are 2 anisori…iubitul mamii…

Va pup din tot sufletul pe toate si pe toti ingerasii nostri...

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carmen, arati tare bine... iti prieste sarcina...

Eu sunt in scadere la capitolul greutate, am ajuns la 52,5kg!! Ura!!!

Rebeca nu a dormit astazi deloc, si inca se uita la desene...

Va pup, pe maine!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Simona, as veni si maine la Sibiu, ca este un oras frumos si cred ca acum mediul inconjurator este superb!Am fost de cateva ori, in interes de serviciu - a fost prima locatie in care cand am plecat singura pe teren, chiar daca in urma unui eveniment nefericit. Un coleg trebuia sa ajunga aici cu masina sa inlocuiasca niste echipamente, pe Valea Oltului a avut un accident in care a si murit; nu mai voia nimeni sa mearga sa rezolve problema, asa ca pana la urma am ajuns eu singura-dar cu trenul....
Desi acum nu mai am nici o problema, ma gandesc cat curaj pe mine sau poate inconstienta sa plec asa in necunoscut- mai ales ca de abia terminasem facultatea, eram angajata nu de mult timp, nu aveam cine stie ce experienta. Pe de alta parte, pt. ca am rezolvat problema, m-am simtit tare "mandra" si am capatat o incredere mai mare in mine. Parca a fost acum o vesnicie!
Am mai fost dupa un timp, dar in circumstante placute- in timpul liber am vizitat Dumbrava si niste sate frumoase (sasesti parca) din apropiere.

Ce diferente de pret!!!Chiar ca merita o excursie pana acolo: unde mai pui ca pot sa "impusc" doi iepuri deodata (si "afaceri", si placere )

Carmen, si Eric este incapatanat?? Eu sper sa revina la sentimente mai bune pe masura ce cresc, ca altfel o iau razna...
Ioana, felicitari! Bravo! Cum ai reusit? ca ar trebui sa mai slabesc si eu "macar" 7-8 kg (ca idealul ar fi de vreo 10)!!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

La Multi Ani tuturor iubitilor si iubitelor!!!!!!!

...am poze noi, mai jos (sper c-am reusit sa le 'lipesc' la mesaj...)

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE PROASPETE, PE BUNE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neatza fetele,

LA MULTI ANI RARES!!! (scuze de intarziere) Iuliana, cand mai intri pe la noi?

LA MULTI ANI CATA!!! Vanessa, sa iti aduca baietelul mic numai bucurii si impliniri!

Laureta, ma bucur ca ca e bine Inisia. Ar fi fost pacat sa fie bolnavioara de ziua ei. Ia zi ai bocit bine la surpriza de la nunta?

Cami, ma bucur pentru tine ca e bine la noul job. Din cate stiu si pt tine e prima schimbare ca la mine. Unde lucram inainte colectivul s-a format odata cu mine, acum imi ia ceva pana ma adaptez la privirile lungi si intrebatoare. Nu e usor sa te duci intr-un colectiv deja format. Ce s-a intamplat cu analizele, de ce nu poti face BB2? Am vazut ca te intereseaza materiale...nu mai bine iti iei de-a gata?

Simona, e greu cu fumatul asta. Fiecare adolescent e diferit si reactioneaza diferit. Acum sa vedem partea plina a paharului: bine ca nu e altceva....

Laurina, frumoasa poezia. Unde ai gasit-o? Referitor la poezii, chiar azi vroiam sa printez niste poezii despre reclama, sa i le duc mamei sa o invete pe Ana.

Ioana, merci pentru raspuns.

Cami, pei ce astepti sa pleci la Sibiu? Eu am dat de 2 ori la facultate acolo. Din fericire, n-am intrat...Oricum, e un oras frumos, plin de istorie cu valori proprii. O plimbare prin Dumbrava face milioane. Doamne, cate amintiri imi vin in cap....
A, si parca mai aveai de slabit 5 kg acum fro 2 luni. Vrei sa imi tii isonul la luat in plus? Mai bine ne-am tine isonul invers...

Mona, multumim ca nu ne-ai uitat. Pupici la fetele frumoase!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Catalin!!! Sa cresti mare si sanatos! Vanessa, felicitari pentru copilasi!

Mona, ce fete frumoase sunteti voi... Si Maya seamana cu sora ei de nu se poate...

Cami, am slabit 30 kg in 2 ani... nu a fost tare usor... dar am inceput sa slabesc foarte repede dupa ce am intarcat fata... am dat jos vreo 5 kilograme in ultima luna, fara eforturi... mai fac si gimnastica acasa, mi-am cumparat niste DVD-uri... Cam atat.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Catalin Andrei!

Monet, ce pot sa spun, sunteti 3 frumoase!

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI CATALIN !!!!!!
SA FII SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA TA !!!!

Mona, sunteti superbe !!! Cat de mult seamana Maya cu Lia.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI CATA!

VANESSA-sa-ti traiasca printisorul mic(dar si cel mare),sa fie copiii sanatosi si sa va aduca numai bucurii!O zi linistita in familie va doresc!

Madutza-asa e,incerc sa vad partea plina a paharului...putea fi si mai rau...cat despre kile,ma alatur si io voua,ca am inceput sa o iau in sus(nu mult,da' destul sa ma Diana)

Mona-intr-adevar superbe pozele cu cele 3 fete frumoase!

Cami-poate tot ajungi tu odata si odata....

Carmen-o sa sarbatorim impreuna..ok! numa' bine ca o sa fie ziua mai...lunga(am comandat tort in forma de masinuta ,nu trenulet-putea tanti sa-mi faca si trenulet,da' trebuia sa fie de vreo 3 kile si mi s-a parut tare mult,tinand cont ca vom fi doar in familie)
In ceea ce priveste incapatanarea,cred ca e vreo chestie de-a varstei,ca pana si cupilul meu cuminte a inceput sa faca figuri...cand nu vrea el sa faca ceva,apoi pace buna...sau cand vrea ceva si noi nu putem sa-i indeplinim dorinta pe loc,se cam lasa cu chiraieli..da' asta e..or creste ei,puii mici si scumpi...

Laurina-si mie mi-a placut poezia mult...multumim!

Mey...dar unde or fi restul de fete?...Nally?,Cris? Madisor?Mammy? Roxy(boneca)?Mamaleone?...

tuturor si o zi frumoasa va doresc!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Rares !
La Multi Ani Cata!

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput