Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 24
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! CRISTINA
Paloma - sa-ti traiasca sa te bucuri de ea.
Strumi -
la copilasi si tie
ca sa-ti revi din starea proasta.
Mona - sunteti superbe toate.
Berta - incet incet o sa te obisnuiesti si tu Daris cu nopul program. Daca ai timp poate ne spui si cum aiti petrecut.
Iulia - Petreceri frumoase. Am vazut pozele sunteti tare frumosi. Zicea si Bia "bebe mos, mos" - bebe fromos, frumos. Ceti mai fare burtica, cum te simti.
Vanesa - ai si de ce sa fi asa mandra. Inca o data felicitari lui Andu pentru performante. Si
lui Cata nazdravanul.
Albinuta - bine ai revenit si felicitari pentru primul an de scoala. Cu vorbitul nu-ti face probleme, o sa inceapa Cosmin cat de curand sa vorbeasca.
Carmen - si eu ma gandesc serios sa ii scot suzeta Biei. Tot asa in casa e cu ea in gura nonstop. Si incepe sa vorbeasca repede si nu inteleg din cauza suzetei iar daca ii spun sa o scoata din gura si sa vorbeasca clar fuge sau incepe sa planga.
Poate o papa vrun animal pe la tara ca acasa n-am nici o sansa ca ii sare tasu in aparare.
Io am tras ieri un pui de somn la panz cu Bia ca altfel n-a vrut sa se culce. Apoi i-am facut o vizita lui Stefi la spital, a operat-o de apendicita, astazi o externeaza.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Carmenbr spune:
LA MULTI ANI CATALIN!
Vanessa, sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca si el numai impliniri asa cum face Andu acum. Mama, mama ce-o sa mai fie de tine peste cativa anisori!
LA MULTI ANI CRISTINUTA!
Paloma, o copilarie doar cu raset pentru printesa ta si o viata asa cum numai o mama isi doreste pentru copilul ei. Sa va aduca numai bucurii.
Nico, noi suntem la a 3 zi fara suzeta. O tine prin mana, dar in gura n-a mai bagat-o de 3 zile, ca nu-i place taiata. A inceput sa adoarma in 15-20 minute, deci suntem pe drumul cel bun...
Fetelor, ati vazut vestile bune de la generale?! Mariuca e mai bine si se pare ca in curand o sa mearga acasa....cand i-am spus eu Irinei ca o sa piarda sirul saptamanilor....

Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
madutza spune:
Buna dimineatza iubite mamici,
LA MULTI ANI CRISTINA!!!
E ca va era dor de mine asa activa? Se pare ca statul roman trebuia sa ma plateasca mai mult decat noul angajator, ca atunci cand stateam acasa eram mult mai ocupata. Eeee, asa e la inceput, sa vedem peste fro cateva luni daca ma mai vedeti la oki
.
Ana ieri varsa dimineatza iribalul (ala din care se fac baloane de sapun), mai tarziu o cana cu apa...si nu stiu ce a mai facut ca a inceput mama sa o certe:
Mama: mai Ana, de ce nu esti atenta?! Uite, ai varsat apa, ai varsat baloanele.....Maine nu mai vine mami sa te ia afara, vei fi pedepsita
Ana ia o mutra vinovata si se duce la geam la bucatarie, se suie pe scaun si incepe sa strige "MAMI, nu veni mine, nu megem afala. Ana toanta, a vafat apa, a vafat baloanele..."
Vanessa, chiar i-ai turnat sticla in cap? Ce reactie a avut? Felicitari pentru performantele de la scoala! Abia astept sa vad poze, pacat ca nu ai si cu sucul in cap
. Vroiam sa te intreb, cine bea ice tea? Ca are cofeina...
Iulia, asa da program incarcat cu petrecerile....Viatza nene. Ce face burtica? Da-ne mai multe detalii...
Bertha, hai ca te obisnuiesti tu cu noua sitatie, si tu si Darius. O sa vezi ca dupa un timp nu o sa se mai manifeste cand vii de la serviciu.
Alus, suna tare bine programul pe care vi l-ati propus, cu mersul la curte. Vreau si iooooo! Ce bine ca e cald la voi, la noi nu se mai face odata!
Strumfi, te inteleg foarte bine cu starea proasta...Si eu am avut p perioada destul de lunga de timp. O sa treaca si asta, asa e viatza impanata cu bune si rele. Hai, fruntea sus si mergi inainte!
Fa knok-out starea asta!
Cami, trebuie sa facem ceva! Dar nu am nici un chef de dieta, iti spun sincer 
Va doresc o zi frumoasa!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
danaA spune:
Buna fetele!
Nu v-am uitat, dar uite ca la inceput cand am aflat de Irinel, nu mi-a mai venit sa scriu nimic. Si m-a tinut cateva zile in care ma gandeam numai la ele, pe urma am fost prinsa cu tot felul de treburi cu piticii mei.
Mai intai va spun cate ceva despre noi pe urma incep sa mai citesc pana ma ia somnul.
Stefan e bine, a inceput sa vorbeasca tot mai multe si sa faca mici propozitii de 2-3 cuvinte. E tare haios. A luat si in greutate, deci nu mai sunt chiar asa de obsedata de mancare.
Parca s-a schimbat in ultima perioada si s-a facut si mai frumos-![]()
Joi, avem de mers la spital pt o operatie--trebuie sa-i scoata cateterul care la avut la piept--la vena cava , prin care i s-au dat medicamntele si transfuziile de sange. Sper din suflet sa fie totul bine, fara complicatii.Sa va rugati pt Stefanel.
Pe urma luni, trebuie sa mergem la MRI (RMN), de care mi-e tare groaza. Ma tot rog la Doamne Doamne sa iasa rezultatul bun.
Cam astea sunt noutatile despre noi.
Anacami, tot am vrut sa-ti spun demult ca m-am uitat peste poze si vreau sa-ti spun ca Sebi e un copil dulce foc si se vede pe mutrita lui cat e de razgaiat si ii sta mintea la prostioare---dar lasa ca asa trebuie. Sa nu mai zici ca nu e asa de frumos, ca nu ai dreptate. E chiar frumos si iti spun sincer ca stii face copii frumosi si ar trebui sa te gandesti la o surioara pt Sebi![]()
Lili, multumim pt vesti. Si eu sper din suflet sa fe Maria bine si sanatoasa. Ma rog pt ea in fiecare seara.
LA MULTI ANI!!!!--cu mare intarziere:
Iustin, Alexandra, Inisa, Rares, Catalin, Cristina!!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!!
anacami spune:
Buna!
La multi ani CRISTINA MARIA! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita!
Danaa, Doamne prin ce ati mai trecut si voi! Important este ca nu ati cedat si acum Stefanel isi revine pe zi ce trece! Va doresc sanatate toata viata, sa nu mai aveti nici un norisor care sa va umbreasca viata! Sa dea Dumnezeu sa aveti parte de muuulte bucurii si fericire care sa recompenseze aceasta trista perioada din viata voastra!
Multumesc pt. aprecieri![]()
Irinel, multa sanatate si putere! Si voua aceleasi urari ca DAnei!Sa treceti cu bine cat mai repede de aceasta perioada si sa nu mai aveti nici un necaz
Vanessa, felicitari!Andu merita o vacanta pe cinste? Pleaca undeva?Cu cine sta acasa?
Iulia, distractie placuta! Sarcina usoara!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Madutza, tare de tot Ana
. AM vrut sa-=ti mai scriu, dar pe messanger nu mai am acces, de acasa ar fi prea tarziu.Imi dai si mie adresa ta de email?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
monet spune:
madutza, ce scumpa-i ana-maria, sa va traiasca, ptiu, ce dashteapta-i
. ce dieta crezi ca te-ar tenta? ca nici io, cu toata tergiverseala de toate zilele, tot nu reusesc sa dau kilele in plus jos (am io fro' 12 care ma-nerveaza
)
anacami, chiar am vrut sa-ti spun si io de frumosu' de pica de fii-tu! sa fie sanatos, ca frumos, aiaiaiai 

danaa, eu ma gindesc la voi mereu. va tin pumnii si stiu c-o sa fie bine si bun rezultatu' de mri. uita-te si tu la stefanel si vezi cit ii de fericit! doamne-ajuta. pupici tuturor! (ce mai face ioana?)
hai, ca ma ia cu somn (e trecut de 2am si io tot treaza), sint si racita, imi curge nasu, ma doare gitu... ma tratez. si miine e inca o zi in care ma scol si ma duc, nefericita, la servici. tare nu-mi place si-o sa-mi caut altceva de la sfirsitu' anului....
o miercure super.
cu drag............
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE PROASPETE, PE BUNE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
mephala30 spune:
La multi ani Cristina! 
DanaA, ne rugam sa fie totul bine!
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
acris spune:
LA MULTI ANI, CRISTINICA !!!!
Madutza, cat de dulce poate sa fie Ana. 

DanaA, bafta multa !!! Tinem pumnii!
Bertha, mamico cu dor in suflet, capu' sus !! Lasa ca Darius o sa fie bine cu bunicii, nu te mai gandi. Hai ca trece. Si eu eram la fel, dar a trecut ![]()
Eu am o stare tare nasoala...nu stiu de ce...
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
strumfi2004 spune:
LA MULTI ANI, CRISTINA!
Am intrat un pic, ca strumfii dorm - Mariuca inca nu s-a trezit, desi da semne, vad, iar Stefu e la prima repriza de somn de dimineata. Au adormit tare greu aseara, si tarziu.
M-am bucurat mult pentru Mariuca mica! Ingerasii s-o ocroteasca!
Laurina, Nicoleta, Madutza, multumesc pentru incurajari!
si eu tot astept sa treaca. vad o mie de motive, copilasii mei, mai intai de toate, faptul ca sunt sanatosi, frumosi, veseli, am o viata frumoasa, indestulata, multumim lui Dumnezeu, dar uite ca mai vine cate un nor negru, cum zicea Laura. stiu ca trebuie sa duc la indeplinire ce-mi propun, si m-am hotarat sa incep DE AZI: "campania slabit" - ca trebuie, nu se mai poate! asadar, fetelor, ma primiti?
si tot de azi "campania olita'- o astept sa se trezeasca cu ea pregatita si de azi fara pampi in timpul zilei. harnicuta sa se pregateasca de spalat! sa ne tineti pumnii!
Madutza, pupici la scumpica mica isteata si vorbareata!
Dana, Doamne ajuta! Numai bine Stefului tau!
Fetelor, succes la "desuzetare"! Bine ca Maria nu primea nici termometrul-suzeta si lui Stefu nici nu am incercat sa-i dau.
Bertha, sa treceti cat mai usor peste perioada asta grea de inceput! si eu ma gandesc cu groaza, desi mai e, ce bine! pupici frumusetii rare!
Andu, felicitari si o vacanta frumoasa!
fug, s-a trezit strumfitza.
va pupam,
Gratiela,
strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si www.dropshots.com/strumfi" target="_blank">filmulete