Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Inisa!!!! Te-ai facut bine? Sa cresti mare si sanatoasa... Laureta, sa pupi ochisorii cei frumosi din partea noastra!

Madutza, super fain ca te simti bine la serviciu!

Cami, cu asa copil cuminte sa tot mergi la cumparaturi...

Nicoleta, scumpa tare Bia!

Simona, ce dinti ii mai apar piticului?

Rebeca este la bunici acum, noi am fost la peste astazi si locul nu era bun pentru fetita... Si profitam de lipsa ei si maine plecam la mare pana seara... Asa ca in vremurile vechi...
Zilele astea o sa pun si eu poze noi cu minunea mea, a crescut asa mult...
Ieri mi-a prins tzitzi din greseala si... uimire mare, dar, dupa vreo 3 saptamani de pauza, a curs inca lapte...
Acum fug la baie si apoi la nani ca dimineata... la drum cu noi!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Inisa

Laureta - sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea. Sper ca acum e bine si petreceti de minune.

Cius - nu esti singura care nu-si da seama din prima de ce pange copilu. lui Vicorasi sa-i iasa mai repede dintisorul. Apropo cum mai stati la numarul de dinti. Parca te plangeai ca e in urma.

Laurina - io in herastrau mer foooarte rar. Pozele alea sunt facute de fratele meu pe 1 iunie, ca io eram la servici. Asta ca sa vezi ce mult timp am sa-mi plimb cupilu.

Vanesa - sanatate la toti trei si pupuci. Sa sti ca sunt foarte impresionata de ambitia lui Andu de a fi primul la scoala, cred ca abia asteapta vacanta.

Clau - distractie placuta maine.

Cami - am ras cu lacrimi. Auzi la el "se telmina bateliile". pupici vorbaretului.

IOana - wow inca alaptezi? Cred ca e minutat ca inca mai tii la piept puiuta. M-i s-a facut dor de astfel de momente. Distracite placuta si asteptam poze.

Vad ca vorbiti de pampersi. Bia a renuntat la ei in timpul zilei, cere singura la olita. Se mai intampla sa uite sa spuna la timp se scapa putin pe ea si apoi fuge repede la olita. Cand plec cu ea de acasa o pun la olita iar in parc imi cere sa faca pipi. Numai kk nu prea vrea sa presteze la olita. In schimb noapte ii pun pampers, acum i-am luat Libero up&go si i-am spus ca sunt chilotei de noapte.

Sa va redau un dialog. Eu, Bia si tati
Bia: Tati! Aliolio.
Tati: Ce s-a intamplat.
Bia: Pus ata. (Ai pus asta) Adica tricolul lui pe care il tinea in mana.
Eu: Unde l-a pus mami.
Bia: Colo, ganu meu. (acolo pe topoganul meu) Mudai pune colo baie. (e murdar punel la baie)

Si nu e prima data cand il cearta ca nu isi pune lucrurile la loc, desi maruturisesc ca nici eu nu sunt prea ordonata. Da area ea ceva cu tasu.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am pus poze noi la al doilea link cred ca asa http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550244649&security=WbUmda

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La multi ani Andrea Alessia

LA MULTI ANI INISA!!!

Pe scurt ca este tarziu :Am pius poze noi de la petrecerea organizata de firma sotului cu acazia zilei copilului. A fost super si ce bine vremea a fost super, astazi ma car nu a plouat si nu a fost frig. Mai mult despre cum am petrecut va voi scrie cand nu voi trebui sa ma strofoc din cauza oboseli, sunt franta.
Noapte buna

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Inisa!
La multi ani Andreea Alessia!

La multi ani tuturor piticilor care au implinit 2 ani de curand, adica de cand n-am mai scris eu!

Noi suntem tot cu casa cu fundul in sus. Am terminat de zugravit, pus parchet si faianta. Acum suntem la faza de aranjat lucrurile la locul lor. Si sunt asa de multe, parca nu se mai termina. Sper sa termin pana joi, ca atunci ar trebui sa incep serviciul.Suntem si plini de datorii, pentru ca bineinteles ca ne-a costat mult mai mult decat am socotit la inceput. Hai ca m-am plans destul.

Sambata viitoare ii facem Cristinei petrecerea de 2 ani la un loc de joaca. Sper sa iasa frumos.

Irinel, asteptam vesti bune despre micuta Maria. Sunt alaturi de voi si va doresc multa putere voua si multa sanatate Mariei.

Am pus si cateva poze noi la albumul mai-iunie 2006.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fete dragi,

LA MULTI ANI INISIA!!! Sa te faci bine repede. Banuiesc ca ati plecat la nunta daca nu ne-ai mai scris. Inseamna ca esti mai bine .

LA MULTI ANI ANDREI SI MARA!

Noi suntem in week-endul "de fete". Ieri am fost la tzara si a fost frumos. Ana este de 3 saptamani racita si nu ii mai trece. Are mucisori si tuseste. Sper sa ii treaca totusi saptamana asta. Nu am fost cu ea la dr. pt ca mi-ar fi dat antibiotic, ii dau eu ce stiu. In rest are o stare foarte buna, nu are semne de boala.
Vroiam sa va mai spun ca am fost la Blidaru cu nodulii la san si mi-a spus ca nu au nici o legatura cu cei maligni. Acum fac un tratament, dar ma dor rau sanii si nodulii inainte de..., asa de tare ca nu pot dormi noaptea. Poate o sa treaca dupa tratamentul asta. Oricum, am avut mari emotii. Insa am o alunita pe care trebuie sa o operez. Mi-a spus ca nu are aspect malign, dar ca in timp poate degenera.

Nicoleta, cred ca o sa mi-o iau si eu aliata cat de curand pe Ana sa ma ajute in lupta cu tati care nu isi pune lucrurile murdare in cos Poate are efect...Aaaa, si cred ca am uitat data trecuta sa iti scriu ca poate o sa iti cer ajutorul profesional, pt. niste lay-out-uri cand nu o sa ma descurc eu la articole

Ioana, m-am uitat la pozele cu Beca. Sunteti doua frumoase. Te duci la solar?

Vanessa, insanatosire grabnica!

Paloma, spor la treaba in continuare si fara evenimente sa fie!

Alus, am vazul pozele de la petrecere. Super!

Cami, super faza cu bateriile. Scot niste faze copii astia. Trebuie sa mi le notez si eu pe ale Anei ca eu le uit mereu, mai ales ca nu prea o vad in ultimul timp .

Referitor la pampers, noi am scapat!!! Ii pun noaptea, dar nu face in el, ma trezeste pe la 5-6 dimineatza si o pun la olitza. Mai avem cativa pampersi pe care ii mai puneam seara. O sa i-l scot de tot dupa ce ii trece raceala. Mi-e frica sa nu faca pe ea si sa doarma uda sa ii fac mai rau.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!

Irinel, multa sanatate Mariei si voua multa putere!

Madutza,ma bucur mult ca ti-ai gasit jobul pe care il doreai!Multa sanatate Anei!
BebeBeca, distractie placuta! Sa n-o recunosc pe Rebeca, a crescut asa mult! Sunteti niste frumoase, cred ca Rebeca iti seamana destul de mult (aveti o frumusete mai exotica, senzuala,buze a la Angelina Jolie -cred ca o sa rupa multe inimi).De preocuparile ei ce sa mai zic, este deja copil mare,mare.Pictorita sau arhitecta o faci!!!
Paloma, ati muncit, dar cred ca roadele va incanta; a meritat nu? Cristina are niste ochi superbi! Tu cum te mai simti? cred ca ai incercat sa te menajezi, nu?Asteptam poze dupa petrecere!!!
Alus,ma uit imediat si la pozele voastre! Ce bine ca v-ati distrat!
Nicoleta,esti o fericita!Ce bine ca este ordonata inca de pe acum! Sebi cred ca o sa aiba nevoie de educatie serioasa, ca acum daca vede ca facem ordine vine in urma si ne rastoarna tot, parca ne-ar face in ciuda!!!
Simona,de unde sa stii din prima ce-l doare?! Ti-ai dat seama totusi, asa ca instinct de mama ai indeajuns!Ce mai face Roxana? Pleaca undeva in vacanta singura?

Plimbarea de ieri din cartier a "degenerat" intr-o excursie in IOR. Dupa ce am ajuns in parcul din coltul strazii, ne-am gandit ca ne cam plictisim pe acolo, asa ca am luat-o incet-incet pe jos (de fapt eu pe jos,Sebi mai mult in brate) pana am ajuns in IOR. Am admirat zeci de copii care faceau tot felul de giumbuslucuri pe role (Sebi cica "hai mami si cumpala si mie lole"), am vazut ratustele pe lac, ne-am dat pe tobogane! Toate bune si frumoase pana ne-am trezit cu un nor mare si negru deasupra capului. L-am luat pe Sebi urland (am vazut si doua mirese), si am mers la pas alergator pana acasa.Tot ne-a prins nitel ploaia (m-am udat mai mult eu, ca l-am protejat cat am putut pe copil).
Data viitoare imi iau plasticul de la carucior, pe care nu l-am folosit niciodata (ca asa sunt eu, daca imi iau umbrela dupa mine nu ploua )!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Anacami, de ce nu-i iei lui Sebi o pelerina de ploaie? Noi avem si e foarte utila. E lunga si la gluga are un elastic care sta in jurul fetei asa ca nu are pe unde sa se ude.
Ne place tare mult ce a iesit dupa renovare, numai ca nu prea m-am menajat, mai ales ca ne-am ambitionat sa punem parchetul in sufragerie singuri. N-a fost chiar greu, dar nici usor.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Paloma, cred ca este o idee buna sa ii iau o pelerina de ploaie adevarata . Tu de unde ai cumparat-o?
Mai avem o gecuta ceva mai caucicata, cu gluga, care protejeaza si de ploaie si de vant. Noi am plecat fliu-fliu de acasa, mai ales ca am zis ca ne plimbam prin zona. O s-o mai adaug si pe asta la pachet, ca si asa in ultimul timp trebuie sa car tot pe ce i se pune pata lui Sebi. Daca o vom lua cu noi, nu va ploua cu siguranta, dar mai bine sa fie decat sa lipseasca (mai ales ca vremea de vara poate fi tare imprevizibila).
Sa ne arati si noua poze cu noua infatisare a casei. Eu vreau sa-mi iau perdele si draperii noi, dar tot aman de pe o luna pe alta. Cred ca trebuie sa fac si o prospectare a pietei, ca gasesti uneori aceeasi calitate la preturi muult diferite! Vreau perdea din organza si draperie din tafta- ati vazut undeva la raport calitate/pret bun?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

LA MULTI ANI, INISA, GALUSCUTA!Sa cresti mare sanatoasa, frumoasa, isteata, sa aduci numai bucurii si impliniri parintilor!
LA MULTI ANI si celorlati copilasi sarbatoriti!

Multumim pentru felicitari! Inca nici o urma de al doilea dintisor, si parca e mai linistit Nunu.
Laurina, nu stiam de cadou, dar m-am conformat: i-am gasit un costumas tare dragut - salopeta si tricou, si chiar trebuia sa-i mai facem niste achizitii de hainute de vara. am gasit ieri un magazin foarte dotat si cu super preturi!

Si noi ne chinuim cu olita, Mariuca de 2 ori vrea sa stea in cursul unei saptamani si in restul zilelor imi spune dupa ce a facut in pampi. uite ca e vremea asta asa de capricioasa ca imi propusesem sa o rezolvam acum, vara, tinand-o ziua fara scutecel. pana la urma cred ca se va intampla la mare, chiar era un subiect legat de asta pe la parinti.

Sa va spun ce a facut Mariuca ieri dimineata: in ziua precedenta tati fusese plecat din localitate cu serviciul, asta se intampla saptamanal. de obicei seara cand se intoarce, Maria e inca treaza, de data asta insa a intarziat mai mult si adormise, asa ca s-au vazut dimineata. cand l-a vazut, s-a repezit la mine - eram inca in pat - ma strangea atat de tare, parca si tremura putin, de parca s-ar fi rusinat, nu vroia sa-l priveasca, nu-mi dadea drumul deloc, nu vorbea nimic. cam dupa vreo cinci minute de-abia, timp in care i-am tot vorbit amandoi, i-am explicat (desi ii spusesem si in ziua precedenta, si seara la culcare ca tati nu a putut veni seara mai devreme ) s-a dus la el in brate, s-au dus amandoi la Nunu. nu a mai reactionat niciodata asa, m-a pus pe ganduri.
in ultimul timp si Nunu e din ce in ce mai lipit de mine, uneori nici la baie nu ma pot duce, se pune pe plans. si luna viitoare avem si nunta la varul meu, in Bucuresti, nu putem lipsi, nici nu stiu ce voi face cu ei.
m-am lungit...

ma gandesc tot timpul la Irina si Mariuca mica, sa le dea Doamne numai bine! tot astept sa deschid si sa aflu ca s-a terminat cosmarul lor!

va pupam pe toate si pe toti,

Gratiela, strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si...noi

Mergi la inceput