Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI DENNIS!

wOW,Laureta-mama prin ce treci si tu...sa stii ca si la noi a functionat foarte bine scaderea febrei cu ciorapei inmuiati in apa cu otet!...Hai,curaj,ca totul va fi bine...iti va spune medicul daca veti putea face asa un drum lung cu Galusca mica...eu cred totusi ca DA,tinand cont ca veti merge la un medic si ca va fi in permanenta sub supraveghere si

Nico-am vazut-o pe Bia in poze...e scuuuuuumpa foc-foc!
Ehei,cred ca ai dreptate,de aia nu vroia Victor sa vorbeasca ca nu stia sa citeasca si sa...rezolve integrale(da' se va ocupa tati de asta!

Strumfi-sa-ti traisca puii atat de scumpi...ce crezi? ca noi nu suntem plangacioase?...Doamne ,ce ne mai impresioneaza orice!...imediat dau si eu cu lacrimile!Felicitari pentru dintisorul lui Nunu!

Carmen-wow,ce petrecere,si cu clown!...asteptam poze! cred ca va fi super fain!Eu tocmai am aflat ca exista printre vecinii mei o doamna care face niste super torturi si poti sa comanzi la ea orice forma doresti...ma gandesc sa comand si eu de un trenulet sau o masinuta(ma indoiesc ca "abavi=avion" poate sa faca).Multumesc mult ca ne tii la curent despre Irinel-mai ales ca eu nu prea am timp si nu intru decat foarte rar la "generale",atunci cand sunt atentionata-ca acum!

Maduta-e super bine ca iti place ceea ce faci!...iti doresc sa fie tot asa muuuulta vreme de acum incolo (doar daca nu ai ceva planuri pentru BB2)

Cami

Nally-harnicutza grupei...ce faceti la Buzau? doar in vizita sau cu treaba?...cand ai tu timp sa le faci pe toate? vorba lui Carmen- ai facut o treaba tare buna cu Sebi...ti-l dau si pe Victor o saptamana-doua???

cred ca Victor incepe sa repete dupa noi...pana acum vorbea numa' cand avea el chef...dar vad ca a inceput sa devina mai cooperant...te pomenesti ca ne dam si noi drumu' la vorba...i-am aratat luna si el zice in loc de LU-NA...DA-DA...apoi a vazut o stelutza pe o jucarioara si a venit cu ea la mine,a pus degetelul si mi-a zis "da-da"...am ramas uimita de asocierea pe care a facut-o!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

LA MULTI ANI DENNIS ALEXANDER!!! Gabitza, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, ce mai faceti voi?

LA MULTI ANI ANDREEA ALESSIA!!!

Laureta, of, sper sa fi scazut deja febra si sa puteti totusi pleca la drum. Nu stiu ce sa te sfatuiesc depinde de ce spune doctorul si daca nu, inseamna ca ramaneti sa sarbatoriti printesa in familie restransa nu-i suparare, principalul este sa fie ea sanatoasa. Multa sanatate si pentru tine multi pupici. LA MULTI ANI !!! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa!(eu maine nu pot intra asa ca va urez in avans).

Simona, , asa e cum a zis Nico, nu stia baiatul sa citeasca, hihihi, se pare ca si tu trebuie sa te apuci de scris un dictionar de traduceri:)(eu sunt la a nu stiu cata pagina:)), luna deci, mai te uimesc copii ce asocieri fac si cate stiu

Nico, scumpa foc Bia in Herastrau, data viitoare cand mergem la caprioara(locul preferat al lui Mihnea) o sa fiu cu ochii in patru dupa voi.

Strumfi, i-ai luat cadou lui 'Nunu'? sau nu ai vazut tu prima dintisorul?, neaparat cine il vede tb sa cumpere un cadou lui bebe
. Ce surioara buna are Stefanut! pupici

Madutza, asa sa ramana un serviciu la care sa mergi de placere si zii asa ti-e dor de mamici si activitati casnice? si mieeeeeeee

Carmen, ce petrecere maaareee! Eeee abia astept detalii, pare super. Multumim pentru vestile pe care ni le dai despre Mariuca noastra

Danaa, nu mai stim nimic de tine, sper ca sunteti bine cu totii, ma gandesc la tine prin ce ai trecut si cred ca si tie iti vine tare greu, dar asteptam vesti despre voi

Irinel, va imbratisez pe toti, ma gandesc la voi si ma rog ca totul sa fie bine!

Va doresc un weekend plin de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!!

de cate ori intru pe forum caut vesti de la Irinel. Nu am cuvinte dar e tot timpul in gandul meu.

si noi ne-am procopsit cu o raceala pe cinste. ne curg ochii, nasul, stranutam (eu, Andu si Cata). Cipi a plecat iar azi din Bucuresti. Vine maine seara. dar se pare ca asta va fi viata noastra in urmatoarea perioada. Peste 1 saptamana pleaca iar iar peste 2 ne-a promis ca ne ia si pe noi.

L-am adus pe Andu de la scoala si de la ora 5 doarme dus la mama in dormitor.

Azi am fost si eu cu Catalin la dr ginecolog cu care am nascut (de fapt este dr meu de mai bine de 11 ani) Pe Andu nu l-am nascut cu el deoarece in anul acela innainte cu 2 saptamani sa nasc s-a inchis spitalul pt renovare si nu am avut ce face si am nascut cu altcineva altundeva. si tare rau a fost. Asa ca ne-am dus azi cu o sticla de vin si am profitat sa-mi fac si un control. totul e bine.

nu mai pot sa scriu ca nu ma lasa Catalin. Avem in camera un aparat de apa (cu bidon-gen la fantana dar mic, de birou). Cred ca a varsat pe jos 2 litrii de cand sciu eu aici si e si el fleasca. fug sa spal. am ami avut eu odata o miniinundatie in bucatarie in timp ce eram pe forum......

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

La Multi Ani Darius, frumusete rara
La Multi Ani Dennis Alexander

Multumesc fetelor pentru urari!

Ieri, Alexandra a sarbatorit la gradinita cu colegii de grupa. I-au pregatit o felicitare pe care a depus fiecare copil un pupic cu buzele, chiar si invatatoarea a dat un pupic. A iesit foarte iriginal. O felicitare cu urme de buze rosii, portocalii, verzi, albastre...

Noi ne pregatim pentru duminica sa avem musafiri. La noi se anunta ploaie, asa ca nu vom mai iesii in parc la picnic. Vom organiza acasa cu nasii si ceva prieteni.
Am vrut sa pregatesc un tort Barbie. M-am apucat sa fac trandafirii din fondant, dar nu mi-au iesit. O sa incerc un alt ornament. Papusa care vroiam sa o pun in tort i-am dat-o la Alexandra ieri.

laureta, Multa sanatate la Inisa. Sper ca sunteti mai bine si o sa puteti merge la nunta.

Bertha, voi cum a-ti pertrecut? sau tot in week-end sarbatoriti si voi?

Irinel, Ma gandesc la voi si va doresc multa putere sa depasiti aceste momente grele. la Mariuca mica luptatoare.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La Multi Ani Alexandra, Darius-Andrei, Dennis Alexander

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Zi mare astazi, cu doua printese sarbatorite:

La multi ani Inisa Ana-Maria !!! Laureta, sa fiti fericiti si sanatosi! (sper ca s-a facut bine si nu mai este bolnavioara).Waw, ce distractie mare o sa aveti, si aniversare si nunta!

La multi ani Andreea-Alessia .

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Simona, felicitari! Cu siguranta o sa fure "meserie" de la tati! Tu crezi ca acum mai are timp de "barfe", avand atatea informatii mai importante de inmagazinat?!?
Da-o incolo de varbaraie, are timp toatra viata sa vorbeasca intruna!

Sebastian are "profesoara" pe buni, care de felul ei este destul de vorbareata. A inceput sa vorbeasca bine de tot, nu mai putem zice nimic fara sa ne "cenzuram".Aseara bunica se ducea spre el, cica sa-l manance.Stiti ce i-a spus ? "inchide mamaie gula,ca ti se telmina bateliile!". A ramas mamaia masca! (mai devreme se jucasera cu o masinuta, careia i-au scos bateriile sa nu se termine).
Cu scutecul, jale mare si la noi.Am inceput sa-i zic "rusine sa-ti fie, esti baiat mare si faci pe tine".Binenteles ca nici nu-i pasa (imi mai zice: "nu, lusine tie", adica mie )

Nicoleta, ai fata mare si frumoasa! Cred ca esti tare mandra cu ea!
Stiti ce ma gandeam astazi? Nu organizam si noi o intalnire intr-un weekend, undeva intr-un parc? De ex. duminica viitoare (ca poate sambata este zi "administrativa" pentru majoritatea).

Nally, respectele mele pt. o gospodina desavarsita! Ce zici ne intalnim saptamana viitoare?
Laurina,mergeti in fiecare weekend in Herastrau? Hai ca mi s-a pus pata pe intalnire .

Astazi am "haladuit" prin zona Unirii, am fost sa-si cumpere tati de imbracat si de incaltat. Sebi a fost incredibil de cooperant , nici in planurile noastre mai roz nu ne gandaem ca nu o sa faca scandal cat de mic!
Acum doarme, desi si cu ochii semideschisi spunea intruna ca vrea sa mergem afara. Dupa amiaza ma asteapta din nou o runda de plimbari prin cartier (=inconjorul cartierului si trecerea in revista a tuturor parcurilor din zona )

Va pupam!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani INISA!!
La multi ani ANDREEA!!

Anacami, si la noi e nenorocire cu pampersul. Dimineata cand se scoala il pun la oala si face. il mai pun si ziua si face. uneori pune si fug sa iau oala si incepe sa urle "am chiloti, am chiloti" si nu ma lasa sa-l pun pe oala. Traba mare se pare ca nu o mai face deloc la oala. ii prind momentul. dar mai si spune. si se tine pana il pun pe oala. a fost iar frig in casa si nu m-am indurat sa-l las dezbracat (mai ales ca e si racit). Ca daca il las in fundicul gol si ii vine se duce si se aseaza pe oala si vine fuga cu oala sa-mi arate.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Inisa!
Laureta, sa-ti traiasca frumoasa, sa fie sanatoasa si viata sa-i ofere ce-i mai bun.

Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA ALESSIA!

LA MULTI ANI INISA-GALUSCA MICA SI SCUMPA!

LAURA-sper ca azi va distrati pe cinste si febra Galustii nu e decat o amintire urata! Sa-ti traisca printesa,sa creasca mare,sanatoasa si cuminte-ca frumoasa e deja de pica!

Cami-am ramas si eu masca la replica lui Sebi! moamaaaa...auzi la el,"se telmina bateliile" lu' buni!

merita un milion de pupici smecherasul mamei!

La noi azi,din pacate a fost o zi tare maraicioasa....plangea bietul copil de se rupea...era clar ca il doare ceva,dar nu stiam ce,pana mi-a venit ideea sa-i dau cu Oragel pe un betisor de urechi si sa il dau sa roada...minune!...si-a revenit copilul din suferinta!...Oooof,Doamne,dar ideea mi-a venit dupa cateva ore bune de jale!...ce mama tontolica!

Un we super fain va doresc la toate!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput