Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Va pup pe toate si toti strumficii!
nu am intrat de cateva zile bune -a cazut si netul, dar mai ales am avut o perioada mai dificila si vroiam sa-mi deschid sufletul in fata voastra, sa va spun ce ma apasa, sa va cer parerea, dar ce am aflat despre Mariuca m-a facut sa ma simt atat de marunta in problemele mele, chiar ingrata si nesuferita!!
nu ma pot opri din plans! eu v-am cunoscut acum, mai tarziu, v-am vazut pozele, dar de fiecare data cand am putut intra am citit randurile voastre, ale tuturor si va simt deja aproape, m-ati primit cu atata caldura!
stiu ca Dumnezeu e mare si ca a creat pamantul asta pentru acesti ingerasi pe care ni-i trimite sa ne invete sa fim mai buni, si stiu ca Mariuca este sub aripa Lui ocrotitoare si a Sfintei Fecioare al carei nume il poarta, o vegheaza si sufla peste ea cu putere si viata iar peste parintii si fratiorul ei cu tarie si incredere! Ma gandesc la Danutz - o vad pe Mariuca mea cat e de afectuoasa cu fratiorul ei mic! - cred ca ii este dor de ea! Va pomenesc pe toti patru in umila mea rugaciune!

nu am uitat de copilasi, LA MULTI ANI tuturor de 1 iunie, chiar daca o fac acum, La multi ani tuturor in fiecare zi!!
LA MULTI ANI, IUSTIN! LA MULTI ANI, ALEXANDRA! LA MULTI ANI, DARIUS! ! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, sa umpleti vietile parintilor vostri de bucurii!

sa va spun cate ceva si de strumfii mei, asa cum spunea Irinel sa continuam, ma gandesc ca in felul asta ne pastram credinta ca va fi totul iar bine: sunt bine, Mariuca e parca mai atasata de Stefu din zi in zi, daca iese la plimbare cu unul dintre noi, la intoarcere intra direct in camera lui, il striga: "Nunu!" si-i pupa manuta. ma face tot timpul sa lacrimez..asa mi-s eu, mai plangacioasa... si azi mai ales ca a fost o zi mare pentru noi: am descoperit primul dintisor al lui Stefu, dupa ce ieri a fost tare agitat, l-am tinut numai in brate, a papat doar tzitzi, de vreo 2-3 zile nu mai dormea ziua si se trezea si noaptea la tzitzi. e cam devreme, si cu Mariuca a fost la fel, la 5 luni fara 1 zi primii 2 si apoi pauza pana la 9 luni. ei, asta e, sa fie sanatosi!

il aud pe Stefanut, fug, va pup inca o data, toate cele bune de la noi, numai ganduri calde Mariei si familiei ei, fiti binecuvantati!

Gratiela, strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si...noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

La multi ani Dennis Alexander!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fete dragi,

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMELE ZILE: DENNIS, ALEXANDRA, DARIUS, VICTORIA ANDREEA, AYUMI, TIBI, IUSTIN!!! Sa va traiasta ingerasii fetelor!

Ca sa vedeti, va scriu de la serviciu. Fiind la inceput nu anm asa activitate multa-multa. Sunt foarte fericita aici, in primul rand imi place ce fac, pentru ca este o munca diversificata si creativa. Vin la serviciu cu placere si spre sa dureze asta cat mai mult, stiu ca in timp elanul dispare...Ana este la mama si azi seara o iau si o sa fim singurele acasa tot week-endul, pt. ca tati e la distractie cu firma (iar )...Initial ma gandisem sa ma duc sa stau si eu acasa la mama cu ea, dar mi-e dor de plimbarile noastre prin cartier, sa ne intalnim cu mamicile si prietenii Anei de joaca...sa facem piatza impreuna...Abia astept, chestii care asa ma plictiseau acum 2 saptamani...

Carmen, multumim pentru vesti. Intr-adevar Irina este un caracter deosebit. Chiar merita sa se gaseasca in toate rugaciunile noastre si ii vom fi in permanenta alaturi!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Darius!!!
La Multi Ani Alexadra!!!
La Multi Ani Dennis!!!

Bertha sa iti traisca frumosul dulce si sa te bucuri de el

Felelor nu am apucat sa citesc.Inisa fierbe are febra 40 si ieri si azi.Ajungem pina la ora 14 azi la doct deja ne asteapta.Banuiesc eu gatul fiind ca cand deschide gurita face aaaaaa am vazut ca e rosu un pic,sa vedem.
Avem si nunta miine si am bagajele facute deja sa plecam in seara asta,nici nu stiu ce o sa fac.Unchiul sotului e doctor si o sa stam la el(se casatoreste fiul lui),voi ce ati face ati pleca?
Sunt asa confuza ca e o nunta unde trebuie sa participam obligatoriu.
Revin,acum i fac o supita de pui ca na papat nimic azi.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

La multi ani, Dennis!
Sanatate multa Inisei! cand Mariuca a facut o febra asa rebela care nu ceda la antitermice alternate, i-am pus sosetute inmuiatae in otet diluat cu apa si i-a scazut si f repede si nici nu a mai facut ulterior. pupam galusca bolnavioara!

ce mai stiti de Mariuca?

Gratiela, strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si...noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Laureta, unde plecati la nunta, departe? Nu ai cu cine sa o lasi pe Inisia acasa? Vezi ce zice si dr., dar daca face in continuare febra asa mare, parca nu as zice sa pleci...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Sanatare Inisei. Vezi ce zice medicul si ce diagnostic pune. Pentru febra un supozitor cu Novocalmin, camleaza durerea si reduce febra imediat si mai multe ore (cel putin 6). Asta e testata pe Bia. Nurofenul si panadolul reduc febra pe moment si apoi revine. Iar daca peste noapte nu mai face febra cred ca poti merge, daca nu mai bine stati acasa.

Cius Mey, deja cititi? Poate ca asta era secretul lui Victoras, nu stia omu sa citeasca si de aia nu vorbea.

Laurina lui Hihnea.

Carmen petrecere frumoasa. Am vazut la topicul de bucatari niste aperitive super.
Uite aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76074
si explica si cum le-a facut.

Strumfi Felicitari lui "Nunu" pt dintisori si Mariei ca e o surioara grijulie.

Maduta Inceputul e promitaror si iti doresc sa ramana asa. Succes incontinuare la serviciu si distractie placuta cu Ana in we.

Bia mea e mai bine, nu a mai facut febra, dar tuseste destul de rau si nu mai vrea sa isi ia medicamentele. Io am terminat revista si saptamana ce vine imi iau concediu ca sa ma relaxez si sa stau mai mult cu Bia.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

madutza nunta e la Onesti cred ca sunt peste 350 de km.
Acum iarasi a adormit si a papat fix 2 linguri de supa,atat de ziua de azi.Tati nu mai vine si io fac spume

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta Incearca sa te calmezi putin. Ii tranzmiti starea ta Inisei si nu-i va face bine. Si nu te cert, imi dau seama in cum te simti. Asteptam vesti de la doctor.

Mergi la inceput

Am pus poze recente cu Bia www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20060601&ctime=170809" target="_blank">aici

Mergi la inceput