Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI MARA!
LA MULTI ANI ANDREI!

fETELOR,Nico si Ioana-ma intrebati ce dinti ii ies piticului...CRED ca e vorba de maselute...si spun "cred" pentru ca nu am reusit decat sa ma aleg cu o CAPSA de zile mari cand am indraznit sa var degetul in gura...crocodilului(cred ca in total are vreo 15 dintisori si maselute)
Ioana-vazut super poze cu super fata si super mamica!
Nico-asa deci,Bia e ordonata si il pune la punct pe tati? Bravo ei!...se poate lua de mana cu Victor,care nu suporta nici un sertar deschis si de asemenea pune obiectele la locul lor.Mii de pupici la frumoasa ta!...ti-ai luat liber sa te odihnesti dupa terminarea revistei?

Vad ca discutati intens despre olita...io ma bag la subiectul asta peste vreo 2 ani...ok?

Cami-ma intrebi de Roxi...cred ca nu pleaca nicaieri in vacanta asta...am prins-o fumand si este pedepsita(a si recunoscut ca...fumeaza din cand in cand)
Cami,am o fosta colega de liceu,care are magazin de asa ceva-in general aduce materiale din tarile arabe,daca vrei,o sa trec sa intreb despre organza si tafta si preturi...cred ca chiar maine o sa incerc. vorbaretul scump!
sa stii ca m-ai facut sa rad cand ai zis ca acum va trebui sa cari si pelerina de ploaie daca o vei cumpara,pe langa lucrusoarele lui Sebi...da' ce te faceai daca trebuia sa cari peste tot...o perna? (ca noi-hihihi)...nu plecam nici prin cartier fara ea...mai nou ii suge asa de tare un colt de arata oribil

Madutza-fericito! ati scapat de pampersi...si cu job-ul e ok...pai asa viata...sa tot ai! si tine-o tot asa!

Strumfi-de ce iti faci tu probleme? ca e Mariuca mamoasa?...pai ,io zic sa te bucuri din plin de momentele astea,ca o sa vezi...cand va avea 14-15 ani nu stie cum sa scape de...tine...hihihi pe Nunu si pe Mariuca!

Paloma-felicitari pentru amenajarea locuintei...sa vezi ce bine ai sa te simti cand totul va fi gata.Cristinutei

Vanessa- baietii tai si sper ca deja a trecut raceala lui Cata!

Alus-am vazut pozele de 1 Iunie.Cred ca a fost superb! Copiii au avut toate facilitatile iar Julia e o frumoasa!

Dupa ziua agitata de ieri,azi a urmat o zi foarte calma,cu un copil cooperant...si zau fetelor...ii place sa citeasca...acum stie 2 litere A si M si peste tot unde le recunoaste,pune degetelul si le numeste(aaa..sa nu uit de cuvantul APA-si pe el il recunoaste)...eee,ce stiti voi...nema olita,nema vorbit (doar un ba-ba-ba-ba cu multa intonatie de parca ar fi o fraza luuuunga)...dara...citit!..eeei? cine mai e ca noi?(am uitat sa spun ca recunoaste si cifrele...oriunde vede,zice DOI-DOI...indiferent ce cifra ar fi!...si avem un vecinel cu 2 saptamani mai mic decat Victor,care numara pana la 5 singur si pana la 10 ajutat iar acum mama lui il invata si in Engleza......

No...sper ca v-ati odihnit bine si veti avea o saptamana faina si linistita,cu copilasi ,in primul rand sanatosi!

Un gand bun si o rugaciune pentru Irinel,Maria,Danut si George.

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mey fetelor stati sa lamurim un lucru. Bia are ceva cu tasu cand isi lasa lucrurile pe unde apuca. De mine nu se leaga si cand o apuca pe a pandaliile am jucarii pana si in chiuveta la bucatarie si daca le strang e dezsatru, le puna la loc de unde le-am luat.

Maduta - sanatate si tie si Mariei. Hai ca mai aveti putin si scapati de pampersi.

Paloma - cred ca arata super casa ta acum. Cristinelu

Cami - eu i-am luat Biei pelerina de ploaie de la Avon. Parca 170.000 am dat pe ea si o am mereu in rucsac. Si mai avem una de la Joe, a fost anul trecut o promotie la napolitane si pelerina a fost cadou. Numai ca sta e mai mare asa ca mai asteapta.

Strumfi - Poate s-a speriat putin ca ea era invatata sa il vada pe tati cand vine si acum nu l-a vazut. Cam asa as explica reactia ei. strumfilor tai.

Cius - Mi-am luat concediu o saptamana. Mama da ce geniu ai langa tine, pai ce are a face olita cu cititul. Ca ultimul e cel mai important nu?

No, io am avut azi o leeenee in mine. Asa ca dimineata am lenevit la televizor, apoi am papat si am facut o baie lunga cu Bia. Apoi somn de voie si o plimbare lunga in parc. Acum pitica doarme si sotul la fel ca a fost la peste azi si e obosit.
Si legat de pescuitul lui i-am spus ca mie dator vandut. Ca am dreptul si eu la cel putin o zi intreaga pentru mine, fara cupil si treburi administrative.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

noi am fost dupamiaza la Insula copiilor in Herastrau. Nu va pot povestii ce a facut Catalin prin gonflabilele alea de acolo. A topait de nu mai puteam sa-l luam acasa. si s-a catarat si se arunca de peste tot. si erau multi copii si il mai loveau si-l tranteau dar el nimec, se ridica si o lua de la capat.

Doarme acum neintors.
Andu a dat in tacaneala cu mecirile. se uita si isi noteaza intr-un carnetel scorurile. dars e uita si nu intelege nimic. aseara am si ras de el ca nu stiu la ce meci a fost o-o. la care taica-su il intreba daca stie pentru cine a fost 0-0. si nu se prindea si facea o fata ca nu stia sa raspunda. mare microbist..

noi nu facem mare lucru de ziua lui Cata anul asta. Doar cu familia acasa, marti dupamiaza. Nua am chef. Cipi a fost plecat vineri si sambata, saptamana viitoarea pleaca iar. Sambata mergem la Crisdtinica, Asa ca nu am chef. Si cum nici mama nu e bine de loc parca nu-mi vine sa petrec.

La multi ani Rares pentru maine (ca nu stiu cand apuc sa intru). Sa cresti mare si sanatos!

fug si eu la culcare.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ne-am intors de la mare... am avut o zi superba, soare, cald... ne-am bronzat putin..
Pup toate mamicile si copilasii!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Mara, La multi ani Andrei!

Simona, vorbesti serios? O luati si afara, la plimbare? waw, cred ca o sa fie foarte afectuos, noroc de fata pe care o sa o iubeasca!
Lasa Vanessa, ca o sa fie foarte frumos in familie!Eu, desi imi facusem planuri mari pt. petrecerea lui Sebi, nu am mai reusit nemek (vorba Lauretei)!
Noroc cu tortul pe care l-am luat la tara si i-am cinstit pe muncitori! Nasii nostri au fost plecati de ziua lui, in saptamana urmatoare in care trebuia sa ii facem petrecerea lui Sebi li s-a imbolnavit copilasul-asa ca s-au "rasuflat" toate planurile mele. Lasa ca o sa-i facem o petrecere frumoasa la anul, cand o sa se bucure mai mult de ea- ma gandesc ca o constientiza mai mult! Si apoi, ziua lor este in fiecare zi, nu?

Nici eu nu mai am chef de nimic, astazi am avut o zi destul de plictisitoare. Cred ca am intrat in "zona crepusculara"- ni s-a stricat camera video, combina muzicala, plus laptopul sotului!!!Primele doua cumparate pt. Sebastian, acum aprox. 2 ani (nu stiu daca nu are vreun amestec...). Sa vedem ce facem, trebuie sa le ducem la reparat ca este pacat de ele. Sotul isi face deja planuri sa caute alte modele..
Ce nervi am!!

Unde mai pui ca maine este luni, iar in ultima vreme am acumulat oboseala cronica + stres de densitate maxima (mai ales prin schimbarea serviciului).

Va pupam si va dorim o saptamana excelenta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ioana, ma bucur! Bravo, traieste viata la maxim (eu am ajuns ca o babuta...)

Simona,de Roxi nu stiu ce sa zic, cred ca este la varsta la care face ce vede si la prietenii ei. Sper ca dupa ce incearca sa vada ca nu este mare lucru...Pana nu dai tu cu capul, nu vezi ca doare..Sunt sigura ca este o fata uinteligenta si ca voi veti sti sa o indrumati...
Cateodata ma gandesc ca nu stiu ce m-o astepta si pe mine cu Sebi..ca la cat de incapatanat este de pe acum..

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna mamici dragutze si sufletiste,

As fi vrut sa scriu de nenumarte ori in ultimele 10 zile, dar imi este imposibil.
Am petrecut ziua de ieri cu Irina la spital, as vrea sa va povestesc in detaliu tot, dar ma inec in lacrimi, poate alta data. Irina stie ca voi toate va ginditi si va rugati pt. ei, i-am transmis gindurile si urarile voastre si am imbratisat-o si pupat-o din partea tuturor.
Sper si ma rog din tot sufletul ca starea Mariucii sa fie stabila in continuare ca sa le lase acasa. Am stat de vorba si cu Maria multa vreme, i-am povestit despre voi toate cum va rugati pentru ea.

Danutz si Bianca s-au inteles foarte bine toata ziua si au avut mult fun impreuna, chiar mi-a zis George ca azi-dimineata cind s-a trezit Danutz a intrebat de Bia.

Va pup si sa ne rugam in continuare pt. Mariuca noastra mica.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lili, multumim de vesti.
Ne rugam si suntem alaturi de Irina. Doamne ajuta!

Alus, Ioana, Paloma, ce fetitze frumoase!

La multi ani Rares!

Si daca vreti sa-mi vedeti burtica, si pe Ius, uitati aici

Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Lili, multumim pentru vesti. Iti multumesc de asemeni ca esti aproape de Irina si Mariuca in cliepele astea, conteaza foarte mult, mai ales pentru voi care sunteti departe de tzara, de familie si prieteni. Poate ne mai dai vesti despre Bia.

Carmen, burtica frumusica! Ce mai faci? Cum te simti?

Simona, hai sa iti spun ce au facut ai mei cand m-au prins fumand. Au facut mishto de mine. Nu m-au certat deloc, nu mi-au facut nimic. Mama baga fitile de genul: "Mama ce dinti negri ai, cred ca de la tutun"...tata: "sa vezi ca o sa se imbolnaveasca de plamani, o sa se duca inaintea noastra"...frate-miu: "ati observat ce urat le miroase gura la fumatoare?" si tot asa. Rezultat: m-am ferit de ei o perioada dupa care m-am lasat singura de fumat.

Cami, a propos de schimbat job. Cum e? Mai bine, mai rau? Cum e colectivul? Chiar ca zona crepusculara la voi, vorba aia "nici o nenorocire nu vine singura". Stiu ca te enervezi, dar cand vedem prin ce trec altii ne simtim imediat fericiti.

Ioana plimbareata, asa iti ramane numele!!! A fost si Rebeca? A fost sotul meu la mare si a zis ca erau multi copii pe plaja. Ii parea rau ca nu am fost si noi. Chiar vroiam sa te intreb ceva: ai idee care este perioada sezonului umed in Cuba? Trebuie sa plecam si nu stim cand. Unii zic ca pana in septembrie, altii pana in octombrie. Nu as vrea sa mergem si sa dam de un uragan, ceva. Te intreb pe tine prin prisma activitatii pe care o aveti. Merci anticipat pt raspuns.

Simona, ce pitic intelectual ai mey!!! Acum-acum incepe sa scrie pe forum!!!

Gratiela, iote ca a intrat si Mariuca ta in faza cu rusinatul. Si eu am patit-o. De ex ieri am avut musafiri pe finii nostri, de fapt sunt de-ai acsei, vin des la noi si ii iubeste foarte mult. Pe finutzu l-am tuns si s-a dezbracat baiatul la pantaloni scurti si bustul gol. Cand l-a vazut s-a bagat cu capul in mine si se uita rusinata la el si a zis "usine inutzu"...

O saptamana frumoasa va doresc si Mariucai multa putere de lupta pentru viatza!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Multumesc mult dragele mele de urari

Pina la urma am fost la nunta.Inainte sa plecam am ajuns la doctor i a facut o injectie de algocalmin si pa febra.De a dat antibiotic (amigdalita)si nu a facut delok febra.A fost super vesela si a dansat pina la 12 noaptea dupa aia gata la nani.
I sa cantat la nunta la multi ani (a fost surpriza facut de mire) de 300 de invitati si un cantec pentru noi 3.Am dansat cu ea in brate si ...am bocitA fost super.
Am fost si la Slanic Moldova ca este langa Onesti.fetelor e supeeeerb acolo,un aer curat ziceai ca esti in alta lume.Si multe izvoare cu apa pentru diferite afectiuni(care era imposibil so beau iaks)

O sa revin dupa ce citesc tot.Inca sunt netrezita de atata foiala.Va pupic

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput