N-am curaj sa conduc (3)
Raspunsuri - Pagina 14
aissa spune:
Eu am bifat Carol dimineata, se poate ca diseara sa mergem in Herastrau. Andre_ea stai linistita, am parcat acum dand 20 de kile jos (ce bine ar fi), eram fiarta. Sa mor io, imi explica de fiecare data cate un binevoitor ce sa fac si degeaba. Acum dupa ce il injurasem pe al meu de nu se poate, l-am dat jos din masina sa ma ghideze si a venit un vecin care a stat langa geamul meu, in afara masinii si m-a ghidat de am bagat-o in parcare. Eh, asta e, mai exersam. Asa pe drum am reusit sa merg fara sa mai opresc motorul si chiar am mers bine....era si liber si aproape....
Oricum e bine ca ai plecat, ma stii si pe mine cat m-am codit dar uite ca merg.
Acum mai vreau sa ma invat sa merg cu papucii...vai ce probleme existentiale am , dar mi se fierb picioarele in pantofi.... Poate diseara, sa vedem.
A...si am pus si copilu' in scaun, nu pot zice ca a fost prea incantata....dar am mai cantat, am mai ras, le-a facut pa la oameni...insa saraca era fleasca....noroc ca am avut schimburi.
Anculina era bine daca mergeai si tu, prindeai portiuni, poate, de drum liber, drept si iti mai exersai picioarele, eu cu astea am avut probleme.... La anul cred ca si noi vom iesi din tara si cum al meu nu are permis, de si-o lua pana la vara viitoare o sa mearga el poate prin tara si io afara....vaaaai la ce planuri am ajuns. Sa ma vedeti pe mine ca mai am mai putin de 2 saptamani pana plec la mare.....
Cristina
Anculina spune:
Da, dar eu am carnetul tot pe numele de fata si suntem casatoriti de 5 ani !Trebuia sa ma ocup sa mi-l schimb !Dar asa si l-a schimbat doar el ( ca facuse 10 ani ! )
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
andre_ea spune:
Am condus din nou. Tot pana in Tineretului. Ca sa invat traseul. Azi am condus mai relaxat, doar aveam experienta de ieri. Parca a fost si mai liber. Si copilotul a fost mai calm. Doar aproape de casa am facut o boacana. Nu pricepeam daca masina din spate ma lasa sa intru pe banda ei ca sa fac dreapta, asa ca, dupa ce am semnalizat dreapta, am mers inainte si am facut dreapta pe strada urmatoare .
A, si am parcat bine. Ghidata si putin ajutata de sot. Oricum nu a mai fost dezastrul de ieri.
Din pacate pana week-end-ul viitor o sa uit.
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Bey ce desteapta sunt! Habar nu aveam ca permisele expira.
Bine, pana in 2014 mai este.
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
aissa spune:
Ai fost tare la faza cu permisele...
Cum iti spuneam prin alte parti noi am mers tot cam pe acolo aseara, numai ca nu ne-am dus la Sincai unde cred ca era mai bine ci ne-am dus sus la Orasel. Si m-a dus al meu pe un traseu destul de drept e adevarat dar sa dea naiba de fusesem vreodata in viata mea pe acolo. Si al meu copilot e si nepriceput, io tot intrebam pe unde o iau, si la un moment dat in fata mea vedeam un interzis, el cica o tii drept dar fraierul nu spunea de fapt ca acolo se bifurca strada, in fata mea era interzis pentru ca sensul meu de mers cotea putin si deveneau cele 2 sensuri ca fiind unice si la mjloc era scuar cu flori. In fine, m-am descurcat si culmea parcarea laterala in zona Oraselului cand era super aglomeratie am reusit-o. Aceeasi parcare in fata blocului nu mi-a iesit. Chiar sa fie din cauza ca la bloc o fac pe stanga (ma gandesc ca eu respect reperele alea invatate in scoala si de fapt alea sunt pentru parcarea pe partea dreapta deci cand parchez pe stanga practic sunt mai aproape de bordura cu latimea masinii...hmm, trebe sa o iau matematic...)?
A, patanie: cand parcam acolo la Orasel, desi pusesem avariile sa le arat celorlalti ca "fac ceva" acolo...cand eram cu masina in diagonala (nu am servo si ma misc putin mai greu) unul care venea pe sensul de mers atat a claxonat si imi dadea faruri... Ce-or fi domne asa rai unii? Pe bune daca inteleg, avea loc destul sa mearga, ce avea el cu mine ca parcam?
Cristina
marci spune:
Aseara am fost la aeroport s-o astept pe verisoara mea si.......fetelor am fost dezastru! Fac aia lucrari pe acolo, era si noapte (noaptea ma orientez greu, am impresia ca nu vad soseaua), copilotul trantea si bufnea. Ne-am certat ca la usa cortului. Copilotii vostri tot asa fac cand este o bifurcatie, va spun ia-o pe acolo?! La un moment dat se faceau mai multe stradute si eram dezorientata si nu stiam incotro s=o iau; copilotul imi arata cu mana :"ia-o pe acolo!". Va dati seama ca nu m=am putut controla si am inceput sa urlu ca isterica. Verisoara mea, saraca, nu stia cum sa reactioneze.
Inainte de a merge la aeroport, am mers la autogara Obor s-o iau pe mama mea. A fost cumplit, nu i-a tacut gurita, mereu avea ceva de obiectat. Si eu, ca sa nu-l dezamagesc, am condus f prost,nu am iertat o groapa;unde era groapa mai mare,tup si eu. Nu ma lasa sa-mi aleg singura banda, imi spunea el pe care tb sa merg. Mi-a spus pana m-am trezit pe contrasens.
Aseara am hotarat ca nu mai ies cu el, n-are decat sa ia taxiul sau sa-si ia permis. Mor cand il aud: "da ce-i asa de greu?!!" Stiti cat de frustrant este?
Acum le-am dus pe mama si pe verisoara mea la banca si a fost super. Imi blocase unul masina si m-am descurcat cu manevrele pe loc si am iesit, fara sa botesc nici o masina.
O zi buna!
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by marci
Aseara am hotarat ca nu mai ies cu el, n-are decat sa ia taxiul sau sa-si ia permis. Mor cand il aud: "da ce-i asa de greu?!!" Stiti cat de frustrant este?
eu nu stiu ce sa zic.... zici ca nu are carnet???? spune-i ca nu se mai urca in masina daca nu tace din gura, si fara gluma opreste masina si da-i avertisment. Daca nu are carnet nu e bun de copilot. Poate doar de pasager daca e cumintel....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
marci spune:
Da, usor de zis, greu de facut! Aseara la aeroport m-am inscris pe banda a doua pt a intra in parcare, el nu si nu. Pe prima banda era unul care nu stia sa foloseasca aparatul si la un moment dat a vrut sa renunte si a dat cu spatele. M-a zpacit complet!Nu reuseam sa-mi dau seama cum am rotile la masina si nu stiam daca nu intru cu funduletul ala mare in cei de pe prima banda. Atunci s-a gasit domnul meu sa coboare si sa faca ca toate cele pe langa masina. Era tot ce-mi trebuia, mi-a fost de mare ajutor!
Sotul tau cum se comporta, face la fel ca al meu?
Fetelor, care mai aveti soti asa de intelegatori ca al meu? Nu de alta, dar m-ar consola sa stiu ca asa sunt majoritatea(din primul capitol cam asta reiesea). I-am citit si lui si s-a distrat copios, dar nu a invatat nimic.
gogosar spune:
Umbla o chestie pe internet care pe mine m-a impresionat f mult:
''Mama, am iesit cu prietenii.
Am fost la o petrecere si mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus: **SA NU BEAU ALCOOL**.
Mi-ai cerut sa nu beau, avand in vedere ca trebuie sa conduc masina, si atunci am baut un Sprite.
Am fost foarte mandra de mine, ca am ascultat, cand cu drag mi-ai
sugerat sa nu beau daca trebuie sa conduc,total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii...
Am facut o alegere sanatoasa si sfatul tau a fost corect.
Cand s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducand fara a fi in conditia de a face acest lucru.
Eu am luat masina mea, cu siguranta ca sunt in forma.
Nu puteam sa-mi imaginez, mama, ca ma astepta...ceva...neasteptat !
acum sunt aici, intinsa pe asfalt si aud un politai care zice: "baiatul care a provocat accidentul era beat".
Mama, vocea lui mi se pare atat de indepartata... Sangele meu e intins peste tot, si incerc din toate puterile mele sa nu plang.
Aud medicii care spun: **"Aceasta fata nu va supravietui".**
Sunt sigura ca baiatul care conducea cealalta masina nici macar nu-si
putea imagina...in timp ce mergea cu viteza maxima..
Pana la urma el a decis sa bea si eu acum trebuie sa mor...
De ce oamenii fac toate acestea, mama? Stiind foarte bine ca pot
distruge alte vieti?
Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt infipte toate
odata. Spune-i surorii mele sa nu se sperie, spune-i tatalui sa fie
tare.
Cineva trebuia sa-i spuna acelui baiat ca nu poate conduce masina dupa ce a baut.
Poate daca ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-as fi murit...
Respiratia mea incepe sa fie din ce in ce mai slaba, si incepe sa-mi fie frica.
acestea sunt ultimele mele momente, si ma simt asa de...disperata..
Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind.
Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc. pentru asta...
Te iubesc, si... adio.
**ACESTE CUVINTE AU FOST SCRISE DE O JURNALISTA PREZENTA LA ACEST
ACCIDENT.**
**FATA, INAINTE DE MURI, A SOPTIT ACESTE CUVINTE, IAR JURNALISTA LE-A
SCRIS...SOCATA.**
**ACEASTA JURNALISTA A INCEPUT O CAMPANIE IMPOTRIVA "CONSUMULUI DE
ALCOOL LA VOLAN"**