N-am curaj sa conduc (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Andreea sa stapanesti sanatoasa matizul si fara evenimente neplacute!
Eu astazi am incurcat circulatia la razoare! M-a prins rosu pe mijlocul drumului, aia din dreapta nu ma lasau nici morti si uite-ma pe mine cum stateam incalecata pe sina de tramvai(mergeam spre Panduri), asteptand sa se indure cineva de mine. Uite asta nu inteleg eu nici sa ma pici cu ceara! Daca tot m-a prins rosu aiurea, lasa-ma frate sa trec.
Fetele care aveti drum pe la razoare, ce faceti cand va prinde rosu pe mijlocul drumului? Sau nu vi s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Marci si eu am patit la fel ca tine. Nu am putut deloc sa trec.
Dar nu a plans Oana atunci.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Eu circul singura de regula, bine ca nu mai si am grija altuia! Nu stiu ce-o sa fac saptamana viitoare, ca am drumuri lungi de facut si la ore de varf. Cand ma gandesc ca o sa o am si pe mama..........Nu zice saraca nimic, dar o simt incordata.
Sper sa ma descurc si sa nu mai raman in mijlocul drumului.
Cred ca-mi pun iarasi lamaile, sa vad efectul, poate vor fi mai draguti. Cand le aveam erau, dar ce-i drept nu eram la ore de varf in intersectii mari.

Mergi la inceput

Singura, ce dragut, eu am inceput sa conduc pe vreme aiurea si cu copilul langa mine, am niste peripetii cu Oana. Acum amvem un set de reguli care nu se mai incalca, dar a trebuit sa trec prin toate ca sa le invatam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mica-mica, Marci multumesc de urari! De stapanit il stapanesc, ca scrie pe acte, dar de condus...

Cristina, zi-ne si noua regulile voastre. S-ar putea sa ne prinda bine.

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Buna, acum vin de la examen, de ieri dimineata de la 3 nu am mai dormit... aproape 36 de ore. Cand o sa imi vin un pic in fire le scriu...

Mergi la inceput

Hai ca azi am aflat si ce se face cu masina . Am fost cu copilul la dr. care are cabinetul f. aproape, la 10 minute de mers pe jos. Si drumul e drept. Da' tot am avut emotii. Si cat e drumul de scurt tot am fost claxonata. Nu am fost destul de rapida la depasirea unui taxi oprit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bravo Andreea!!!!

Cristina

Mergi la inceput

Hehe! Nu o sa ma mai lauzi cand o sa-ti spun ca am facut si al doilea drum. Am fost pana in Tineretului. Horror! Am ratat intrarea in benzinarie . M-am oprit in mijlocul drumului ca sa pot sa trec pe banda din dreapta, ca pe banda mea drumul era impracticabil (am incurcat singurele 2 masini care se mai aflau pe strada). Sotul mi-a pus mana pe volan de 2 ori, dar cred ca mai mult s-a speriat ca ma duc stramb.
Si parcarile: dezastru! Acum am realizat ca eu nu am mai facut o parcare de cand am terminat scoala, adica de acum 2 ani. Habar nu am ce fac. Cand am ajuns acasa m-am chinuit ingrozitor de mult sa parchez. S-a lasat si cu plansete .
Cred ca nu are rost sa va mai povestesc incurajarile sotului gen:"vezi ca masina nu are casco", sau comentariile la felul in care bag in viteza etc.

Oricum, daca vedeti in trafic un Matiz argintiu cu numere rosii FERITI-VA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Andre_ea, felicitari pentru Matiz ! Sa il conduci sanatoasa si fara peripetii !
Eu de data asta m-am fofilat, ziceam ca imi iau cateva ore de condus sa imi mai aduc aminte si ca imi schimb carnetul ca sa facem cu randul la drumul de Grecia, dar m-am fofilat si a ramas tot drumul pe umerii sotulicului...Dar la anul vrem sa mergem in Marmaris si mi-a zis de pe acum ca o sa rezolvam din timp cu carnetul meu si o sa conducem amandoi...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput