Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Catrinel, da, mai urla cateodata cand papa(chiar si acum cand scriu) dar vad ca tot ia, chiar bine, in greutate. Deocamdata nu ii dau nimic in plus. In iunie sau iulie tre sa mergem la u4 si atunci intreb medicul. E super super dulce Oana!! Ne-o dati de nora? Si tu ce mamica bine esti! Si eu tre sa ma vopsesc... Si aici ploua si nu putem iesi afara... poate maine, sper. Pupici dulci

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Rocsana,påi vreau sa ne luam la intrecere ,cum sa nu.
Oricum eu pina acum m-am tinut de treaba,chiar daca am fost ispitita uneori .

Mariana,beau apa la greu.
Azi-dimineata cind m-am urcat pe cintar am observat cu bucurie ca dadusem exact un kg jos.
Sa vedem ce fac sapt asta.
oricum singura zi cind o sa-mi fac de cap(hehe) va fi de botez.
Sigur nu o sa ma pot abtine cu atitea bunatatiuri in jurul meu, yami yami mai ales tortul de marshipan.
Må intrebam daca ciorba de zarzavat pot sa maninc chiar 2 farfurii pe zi???Se pune ceva?

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mari poti sa decorezi tortul de martipan,cum doresti tu,pt. ca glazura este tare.Noi am ornat tortul cu cale(asta a fost tema nuntii) si a fost perfect.Iar Theei il voi orna cu buburuze si puisori(cum i se spune ei).

Catrinel,pupam dulce Onuta satisfacuta.Dar nu se mozoleste dupa ce papa?Ca Thea se face ca un purcelus.Aaaaa.era sa uit:SLABANOAGOOOOOO!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

M-am uitat la poze iar. Frumosi copii si frumoase mamici avem in club.Catrinel, ce slaba esti ! Vreau si eu sa fiu asa slaba ! Nici nu verau sa spun cate kg mai am de dat jos....
Andreea, ce va asortati voi doua .Iar Thea e asa haioasa in poza Hawai...soseeeeeesc! Buburuze si puisori, zici ? Din plastic ? Ca eu am vazut ca decoratiunile pentru copii sunt ca niste jucarii mici care se pun pe tort, dar martipanul e tare , iar decoratiunile respective nu au cum sa fie infipte in el...

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Mari si decoratiunile sunt tot din martipan.Si ies super!
Lasa ,ca spun eu cate kg mai am de dat jos.12.Sa mor,nu alta!

MP si tu trebuie sa ne povestesti cum a fost la botez.

Mergi la inceput

Va place? C O N T R A C T P R E N U P T I A L

Partile contractante
1. Daria I., 24 de ani, blonda (artificial), Capricorn, diploma in Limbi si Literaturi Straine, posesoare de pisica, masina personala achizitionata la mana a 2a si 17 perechi de pantofi, masterand in Comunicare si dependenta de ciocolata - denumita in cele ce urmeaza Beneficiarul

2. Viitorul Ei Sot, inalt, brunet, dragutz, inginer (stiti ce e aia "inginer dragutz"? un oximoron! :)) da, mi-a placut literatura, multumesc foarte mult), cam tacut dar nu conteaza, vorbeste EA si pentru el, posesor de retea (2 calculatoare + laptop) in sufrageria de acasa, hranit exclusiv cu paste la minut si pizza comandata online si
indeajuns de spontan si inconstient incat sa ceara de nevasta, in mod foarte serios, o fata pe care a cunoscut-o cu 10 zile in urma - denumit in cele ce urmeaza Prestatorul

*sincer, cred ca de fapt el e Beneficiarul in toata chestia asta, pentru ca o sa aiba parte de o sotie senzationala ca mine, hihi, dar e o chestie psihologica, e mai bine sa se considere prestator :)))

au convenit incheierea prezentului contract prenuptial cu urmatoarele drepturi si obligatii

Obligatiile Prestatorului
1. sa duca gunoiul in fiecare zi
2. sa pregateasca micul dejun la pat de cel putin 3 ori pe saptamana.
Nota: daca e vorba de o zi lucratoare, micul dejun va consta intr-o cafea fierbinte, cu o lingurita de zahar, doua doze de lapte si eventual frisca + minim un pupic (contractul nu stipuleaza ce se poate intampla dupa); daca e vorba de o zi libera, micul dejun va consta in aceeasi cafea + ceva bun de mancare la alegerea Prestatorului si
neaparat sa includa ciocolata.
3. sa nu isi lase sosetele murdare aruncate pe jos prin casa, mai ales daca stie ca Beneficiarul se va intoarce de la serviciu tarziu, obosita si nervoasa.
4. sa intelega importanta Garderobei Beneficiarului si sa ii aloce spatiul necesar in propriul sifonier (cel putin 70% din spatiul total, sa fim realisti, oricum el n-are cu ce sa umple cele 30% ramase)
5. sa se asigure ca in casa va exista mereu o Rezerva Secreta de Ciocolata, in asa fel incat atunci cand Beneficiarul va avea o zi foarte grea, sa o poata suprinde placut :D
6. sa nu fumeze decat pe balcon sau in bucatarie si in cel mult 3 ani sa se lase de fumat
7. sa ii comunice periodic Beneficiarului ca este cea mai frumoasa, mai sexy si mai atragatoare femeie din lume - si in mod sigur una dintre cele mai inteligente.
8. sa nu subestimeze niciodata importanta florilor

Drepturile Prestatorului
1. sa iasa la bere cu baietii de cate ori are chef, in conditiile in care nu isi va pierde vreodata cheful sa iasa in oras si cu Beneficiarul, la restaurante, filme, petreceri si alte evenimente culturale
2. sa joace afurisitele lui de jocuri online si in retea, in conditiile in care
a. este singur acasa;
b. Beneficiarul doarme;
c. Beneficiarul nu solicita in vreun fel prezenta sau serviciile Prestatorului
3. sa fie foarte iubit de Beneficiar
Nota: la cerere, se pot si se vor acorda alte drepturi care vor fi specificate ulterior in anexele acestui contract. Drepturile acordate dupa semnarea contractului vor fi platite in diverse servicii de natura fizica (pupici) si materiala (ciocolata), conform evaluarii facute de Beneficiar.

Obligatiile Beneficiarului
1. sa fie sotia ideala pentru Prestator, cu tot ce poate implica acest lucru.

Drepturile Beneficiarului sunt prea multe pentru a mai fi insirate aici :)))

Clauza finala: Prestatorul si Beneficiarul vor fi fericiti impreuna pana la adanci batraneti.

Semnam aici, in deplinatatea facultatilor mintale :)))

EA & el

Acum ramane numai sa-l conving sa semneze, dar nu-mi fac probleme. Doar l-am convins eu sa faca si lucruri mai periculoase, cum ar fi sa se insoare! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare mamici cu bebici!

Ce de-a poze cu super bebelusi si mamici am vizionat noi ...Daca tot toarna de 3 zile si nu putem iesi afara , macar sa ne clatim ochii cu pozici frumoase.
Ciuf, tare dulci sunt puii tai! A vazut si Daria poza cu Eva si a intrebat "Cine e Puppe(a se citi papusa)?" am suriorii!Trece-ma si pe mine la abdomene,m-am inscris si la un curs de Yoga+Pilates cu exericitii pentru musculatura burticii si am fost de 2 ori, da e greu de tot la mine cu programul copiilor...
Nshirode Maria ce sa mai zic? E pur si simplu superba!
Cameliada ce fortzos e Tudor, cum isi tine el singur biberonul, e un scump!
Liliprejbeanu, frumoase pozele de la botez, sa va traiasca micul crestin!
Catrinel, da' tu arati bestial, zici ca nici n-ai nascut!Misto si suvitele, si eu tot zic ca imi fac termin sa ma tund cumva ca m-am saturat de par lung dar nu mai apuc...Oana e o dulceata in poza cand e satisfacuta dupa ce a papat.
A, si pe mine ma deprima total ploaia asta, zici ca nu se mai termina...ufffffff.
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu mamzel a mea, pur si simplu nu vrea formula, desi face si ea scandal la san, intoarce capul in toate partile si plangeeeeeeeeee...si eu pe langa ea. Mie pediatrul mi-a recomandat sa-i bag completare cu formula cand am fost la U4 si i-am zis ca noaptea se trezea de 3 ori sa pape.
Ile77 si eu vreau sa dau jos 8 kg, acum cam greu cu dieta pt ca inca alaptez, dar am scos painea si dulciurile din program si beau apa la greu si ceai neindulcit. Sper sa dau jos macar vreo 4-5 kg pana mergem acasa, in Bucuresti, sa nu ma fac de ras in fata rudelor si prietenilor la botezul Annei.
AndreeaG v-am admirat in ultimele poze, sunteti niste frumoase,are tati de ce sa fie mandru cu asa fete! Vreau si eu daca se poate adresa cofetariei Tosca, poate comandam si noi tortul de botez! A, si mai voiam sa te intreb cat costa vaccinul Infanrix in farmacie si daca se gaseste?Se pare ca vom fi in tara cand va trebui sa faca Anna unul dintre vaccinuri, a facut la 3 luni si trebuie repetat la 4 si la 5 luni conform schemei de aici.

Pupam gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Cat, i-a facut la u4 vaccin? Ce? Am vazut pozele cu Anna-Lia, e foarte frumusica, sa va traiasca! Cand faceti botezul? Pupici

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va multumim pt urarile de 2 luni implinite azi. Am fost la vaccin, principessa a fost bineinteles super cuminte, acum doarme dusa. Sa va mai zic ce a mai laudat-o asistenta si multi altii? Mai bine sa va zic ca la 2 luni are 5330 gr, 60 cm (lunga ca tac'su) si 39,1 cm caputul. In 2 saptamani a pus 500 gr. Mami e tare mandra de ea.
A, si s-a cantarit si mami, mai are 5 kg de dat jos, oare cum s-au dus celelalte? Daca scad lapticu' de aici nici nu mai am asa mult de slabit...

Cosmina, multumim pt laude si va felicitam pt kg lui Harris.

Dea, mare a crescut Mia, ma tot minunez. Tie iti vine sa crezi?

Ciuf, sa inteleg ca si sotul e sugubatz (balonase de sapun, ai?).

Biuta, zici ca Anthony (rokerul si gimnastul) are pompita in loc de gurita? f bine, sa creasca maaare!

Mari, cum e aia ne citesti de pe mobile Internet?

Noe, nici eu nu am tinut pana acum dieta si nici nu ma trage ata. In legatura cu pozele, ca si tine zic, am famile si prieteni departe, vor sa vada poze, asa ca trebuie sa pun pe net.

Cameliada, multumim pt voturi si complimente. Ce mare si expresiv e Tudor!

Catrinel, asa cazuta la datorie e si fata mea dupa ce papa. La noi e vreme de plaja, noi tot pe afara suntem de cateva zile. Mersi de urari, laude si voturi. Tu arati bine si suvitata si nesuvitata, apropo ce marca si ce nuanta folosesti?

Ile, mare ambitie pe tine, nu stiu cum reusesti, eu tot cu gandul la mancare sunt (ca si bebelina), oare din cauza ca alaptez?

AndreeaG, mi-a placut contractul prenuptial, l-a semnat tati?

Cat, a plouat si aici aproape 2 saptamani de era sa dau in depresie, dar uite ca a meritat asteptarea, acum e o vreme de vara superba, si parca a explodat vegetatia.

Aida, dove sei?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pispirica,
unde esti, o sarbatoresti pe Bianca?
La multi ani si voua pt cele 2 luni

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput